Sıcak bir merhaba ve bir hikaye..

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
NightShade
Kullanıcı
Kullanıcı

Sıcak bir merhaba ve bir hikaye..

Post by NightShade »

Merhaba..Sitede tanışma bölümü bulamayınca ben de hikaye şeklinde yazayım dedim..

"20 Mayıs 1995'te dünyaya gelmişti o.Hem de zar zor.Kendi kordonu ile boğulmak üzere iken...Doktor kucağına almış,sarmış,yıkamış..Yıllar geçmiş..O ufak bebek,kocaman bir çocuğa dönüşmüş..

--Ve 2006 senesinin ortasında,ailesi ile ilgili problemleri yüzünden not ortalaması 5.0'dan 4.0'a düşmüş..Ailesinden dayak yemiş..hep sıkmış kendini,yutmuş öfkeyi..Bir gün,defteri eksikmiş..Matematik öğretmeni velilerini okula çağırmış..Annesi telefonda hakaret etmiş..Ã?ocuk da öfkesini tutamayıp,bir elinde bıçak,öbür elinde haplar,intiharı denemiş..Ailesi hastaneye yetiştirmiş..Ã?ocuk şans eseri hayatta imiş..Aylar geçmiş..O çocuk,doğumgününün ertesi,hayatının en berbat geçen sınavından hayatının en berbat notunu,%34'ü almış..Ailesi,çocuğun üstüne bardak fırlatmış..Bardaklar cammış.Ã?ocuk yüzünü elleriyle örtmüş,fakat ayaklarını örtememiş.Ayakları ufak ufak kesiklerden oluşan bir kan deryasına bulanmış..O çocuk,bütün gece inlemiş,inlemiş..Ertesi gün,yürüemez hale gelmiş..Ve o çocuk,insanlık sergileyerek azap çeken ailesini affetmiş..Daha sonra,FRPWorld forumlarını görmüş,ve üye olmuş..ve çok sevmiş.."

İşte benim hikayem bu..

|Okuduğum fantastik kitaplar|
Ejderhamızrağı Destanı-Güz Alacakaranlığı Ejderhaları
Ejderhamızrağı Destanı-Kış Gecesi Ejderhaları
Ejderhamızrağı Destanı-İlkbahar şafağı Ejderhaları
Ejderhamızrağı Destanı-Yaz Ateşi Ejderhaları

The Hobbit
Silmarillion
Güç Yüzüklerine Dair
Yüzüklerin Efendisi-Yüzük Kardeşliği
Yüzüklerin Efendisi-İki Kule
Yüzüklerin Efendisi-Kralın Dönüşü

Unutulmuş Diyarlar-Karanlık Vadi

|Kişiliğim|

Çok iyi şiir yazarım ve İngilizcem çok iyidir..Hatta ikisine birden bir örnek:

Night Of The Morning

Every morning has a night,
Peaceful,quiet night..
I yearn for night,
Take me to your embrace moonlight..

Arms of the dark,
Pulls me to itself,
I find peace in moonlight,
Faces of angels around me..

Burning fire in that heart,
I find peace in twilight..

I am dying,
Without love,
Only thing i had in life,
Happiness and collapse..

Winds of the night,
Fly me to the moon,
The sword behind me,
Stab in to my heart,
And bid my blood to land..

I want leave my blood left.
I dont need it,i dont feel it.
Faces of angels,
Save me from the nothing i've become.

Faces of the angels,
Take me to infinity of darkness,
Peace,faith and quiet,
Save me before the dawn..

İşte böyle biriyim ben..
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Hoşgeldin. Ege de mi okuyorsun?
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Böyle sordumda 1995 doğumlu olunca zor tabi ünide okumak :) uyku sersemliği kötü şey.

Neyse tekrardan hoşgeldin diyim
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Hoş geldin Nightshade...

Sınavlara kafanı takma. Kötü sonuçlar aldığında hayatı daha çekilmez yapıyorlar biliyorum ama yine de önünde onlardan daha çok var ve Türkiye'de bile her şey o sınavların sonucuna bakmıyor neyse ki...

12 yaşında ben daha yeni yeni Almanca öğreniyordum, İngilizcem ise hiç yoktu. Sense bayaa ilerletmişsin. şiirini okuduğumda Evanescence'i sevdiğini düşündüm :wink: . Demek istediğim kumaşın sağlam. 12 yaşında birine göre yaşının oldukça ilersinde olduğuna emin ol.

Aile konusuna gelince... Daha ilk mesajında bizlerle paylaştığına göre sanırım halen kafanda olayı tam olarak bitirmemişsin. Pek çok anne baba için çocukları dünyanın en mükemmel varlıkları ve ne yazık ki Türkiye'de ne olduğu belirsiz yapılan bir toplu sınav başarı kriteri olarak empoze ediliyor. Bu yüzden anne babaların çocukları sınavdan kötü neticeler aldığında kafalarında oluşturdukları benim mükemmel çocuğum konsepti sarsılıyor. Bazen bunu onlara saldırarak hafifletmeye çalışıyorlar.

Umarım anne baban senin iyiliğini isteyen insanlardır. Kalemin kuvvetli, daha da çok kuvvetlenecek. Yazdıklarını sakla, bir on sene sonra tekrar oku. Ne kadar geliştiğini göreceksin.

Bir de ukalalık gibi olacak, ben senin yaşındayken bana söylenince fitil oluyordum. Ama! Allahaşkına git top oyna, bisiklete bin, gez, çık dolaş. Aylak aylak gez! Sakın melankolik olma! Bak sonra gerçekten bir ofise tıkılıp günde 10 saat çalışacağın günler gelecek. Ondan sonra Melankoli standart pakette geliyor zaten... :embarrass:
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Çok içten bir yazı olmuş Nightshade. Bogus benim de düşündüklerimi çok güzel dile getirmiş. Hoşgeldin. Tanışma için bir başlığımız vardı ama olsun, herkes hata yapabilir. Özellikle de yeni olanlar. Yetkili birisin bu başlığı da o bölüme taşıyacaktır eminim ki. Hadi senin okuyacak tonla şeyin vardır. şiirlerini paylaşmak istiyorsan, Çalgı, Parşömen, Sahne bölümündeki Bard Birliğine gidebilir, ya da Ocakbaşı Hikayeleri bölümünde yeni bir başlık açabilirsin.
Been there. Seen that. Got the scars.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Hoşgeldin aramıza...
Kalemi kuvvetli olan başka arkadaşlarımız da var burda yazdıklarını buralarda görmek isteriz. Okunulacak ve yorum yapılacaktır. ingilizce şiir yazan pek yoktu sanırım aramızda pek kolay bişey değil sadece biriki kere denemiştim :) Tebrik ederim o yüzden. Genç yazarlarımızın sayısı hızla artıyor...

Affetmek bana göre büyük olgunluk gerektirir. Ã?oğu zaman yetişkinlerin bile erişemediği kadar büyük bir olgunluk. Sen bunu aşmış gibi görünüyorsun. Zaten çoktan derslerini almşlardır ama işte... bazen ellerinde değil sanırım.

Artemis nerlerde paylaşabileceğini anlatmış yazdıklarını.

Tekrar hoşgeldin...
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Dreamscape
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Dreamscape »

Senin 12 yaşında olduğundan bir an şüphe duydum.Gerçekten tebrikler çok etkileyici bir yazı...

Demek istediğim şuki anne ve babanın yeri tartışılmaz derecede önemlidir.Onlarla umarım problem yaşamazsın bu dakikadan sonra.

VE şunuda unutmaki bazı insanların kızacak annesi bile yok...İnan bana bu durum çok daha acı veriyor insana...
<div>Kuzey'de yazın sonu gelmez...</div><br>
Lord Necros
Başbüyücü

Post by Lord Necros »

Hoşgeldin. :)

şiir hoşuma gitti. İnsanın, anadili olmayan bir lisanda şiir yazması oldukça zor olsa gerek. (Gerçi ben anadilimde bile yazamıyorum ya. :roll: )

Gerçekten de bazen kızacak bir annenin veya babanın yokluğu, daha acı verici oluyor. Ya boşluklarını hissettiğin için, ya da kızamadığın için. :(

Ehem...yine de eklemeden edemeyeceğim, zaman zaman da öldüğüne şükredebiliyor insan. :roll:

Umarım şimdi ailenle aran iyidir ve başka sorun yaşanmıyordur. :)
All power demands sacrifice...and pain. The universe rewards those willing to spill their life's blood for the promise of power.

Power demands sacrifice.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Ailesi konusunda bişey demiyeceğim. Herkesin doğuştan gelen şansına farklı ebevenyler düşer. Seçme hakkımız yok. Umarım bu yaşadığın olaylar hayallerine ulaşman için sana irade verecek itici güç olur.
tekrardan... aramıza hoşgeldin
Post Reply