Sitenin yaş ortalaması
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Sitenin yaş ortalaması
Arkadaşlar merak ettim bizim sitenin yaş ortalaması kaç diye. Ama bunu öğrenecek bir yol bu sabaha kadar bulamamıştım. Yaşı soramayacağıma göre bende okulları sorayım dedim.
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Ya bişi sorcam ben bu sene liseye geçtim, daha liseli değilim, ama ortaokul hiç değilim ben seneye işaretleyeceğim bu anketi.Olur mu.Bu arada bu başlıktan bir tane daha vardı.Azcık araştırsaydın bulurdun:)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

Gece beşte yattım kafam iyi değil zaten bir şıkkıda eklemeyi unutmuşum.
Varsa aynısından kitlerler başlığı bişey olmaz. Sen kendini liseli sayabilirsin Edmond ortaokulla bağlantıların tamamen bitmiş. Lisede kollarını açmış seni bekliyo
Sen lise de
Varsa aynısından kitlerler başlığı bişey olmaz. Sen kendini liseli sayabilirsin Edmond ortaokulla bağlantıların tamamen bitmiş. Lisede kollarını açmış seni bekliyo
Arenasında kör savaşçı, ellerinde yok silah, siyah karnalık ortasında savaşıyor, zor...
Ehehe d şıkkını ekledim arkadaşlar..
Ben de 7 sene sonunda nihayet üniden mezun oldum. Aslında teknik olarak olmadım pazartesi günü tek ders sınavına giricem eğer geçersem mezun olucam ehe
Ben de 7 sene sonunda nihayet üniden mezun oldum. Aslında teknik olarak olmadım pazartesi günü tek ders sınavına giricem eğer geçersem mezun olucam ehe
Do you know the terror of he falls asleep? To the very tors he is terrified. Because the ground gives way under him, And the dream begins...
-
Hakikatli-Torm
- Kullanıcı

-
Dreamscape
- Kullanıcı

Yalnız bir şey fark ettim... Esasında bu anket doğru olmuş! Ben mesela master mezunuyum. (Evet ya mezun oldum geçen Pazar!) Ama sor bana kafa nerede diye, hala Ã?niversitede... Yani kağıt eskiyor ama kafa hala kof 
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

-
Lenethinia_Rosetta
- Kullanıcı