Daha iyi zamanlar için
Daha iyi zamanlar için
Foruma takrar bir ısımak gerek yahu, ne kadar zamandır buralara gelemiyordum işlerden dolayı, gördüğüm kadarı ile benim gibi paslı küflü birkaç arkadaşım daha var. Bir selamlayayım dedim, daha güzel günler için birlikte çalışmalıyız değil mi 
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k
-
Ramonia
- Kullanıcı

SacoKhan wrote:Evet anlıyorum...
Evet arkadaş gerekli cevabı cuk diye oturtmuş yerine.
Hiç birşeyden anlamayan bir admin geri dönse ne olur dönmese ne olur.
Varlığıda bişe ifade etmiyor bunu herkes biliyor zaten.
İş yapcak insan öyle foruma 6 ayda bir giripte hadi iş yapalım diye konu açmaz.
Yapcağı işinde reklamını yapmaz.
Ayrıca iş yapanlar hakkında da atıp tutmaz.
ferepe , repege , layv ekşın rol piley felan yapıyorum.
gençliğimi yaşıyorum...
bir göz kırparım 3 altın alırım...
gençliğimi yaşıyorum...
bir göz kırparım 3 altın alırım...
Ramonyanın cızırdamlarından sadece "hadi iş yapalım" gelelim kısmını doğru buluyorum. Bu şekilde çok boş bir başlık olmamış ve bir admine yakışmıyor bence. Sanki laf ola beri gele gibi olmuş ve ortada doğru düzgün bir laf'da yok. Senin daha içerikli yazılar yazmanı bekliyorum yeminer. Bir fikirler ortaya koyman yada neden böyle bir başlık açmaya gerek duyduğunu belirtmeni temenni ederim.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Eskisi ka
Aslında bu başlığı açmamın nedeni o esnda eski kullanıcılardan birkaçtanesini birden online görüp onlara bir heyecan aşılayabilir miyim? Sorusuna çok düşünmeden bulduğum bir cevap idi. Yanlış olmuşsa affola 
İş yapma kısmına gelince:
Frpwold de uzun süre şu andaki yetkilerimle kalmayı düşünmüyorum. Zaten ramoniaCIK ın bahsettiği gibi yaklaşık 2 aydır sitede yöneticilik yapmıyordum. İsmimin altında yazan admin yazısı sadece admin arkadaşların almaması nedeni ile duruyordu. şu anda da yetki açısından bakarsak tam admin sayılmam. Sadece frpwold yönetimini daha eşit temsilli ve geniş tabana yayılmış bir hale getirene kadar bu işlemi koordine edecek kişiyim.
Daha geniş tabana yayma konusuna gelince. Bundaki amacımız da frpwold yönetimini bir düşüncenin hakim ve mutlak olduğu bir yer değilde düşüncelerin tartışıldığı biryer haline getirmek. Bunun da sağlanma şekli adaletli bir şekilde, insanların istediği kişikeri yönetime getirmekle olur düşüncesindeyim.
şu anda insanları dinliyorum, fikirlerini önerilerini dinliyorum ve isteyen kişilere frpworld yönetiminde söz hakkı veriyorum. Bu sadece bir kereye mahsus değil, frpworld ün iyiliği için çalıştığınız sürece sizin olacak bir haktır.
şahsıma gelince, frpworld için çalışmaktan her zaman gurur duydum ve her zaman çalışmak isterim. Ancak her zaman hayat buna elvermiyor. Admin olarak devam edemeyecek kadar yoğunum. O yüzden bu işler bittiğinde köşeme çekileceğim.
Dediğim gibi onun iyiliğini düşünen herkese söz hakkı vermeyi amaçlıyorum. Bu söz hakkı illa moderatörlük şeklinde olmak zorunda değil artık. Saraya moderatör olmayıp frpworld için farklı konularda çalışan insanlar da alınacaktır. Koşulumuz iyi niyet, azim.
Daha fiziksel çalışmalar istiyoruz diyebilirsiniz tabiki, ama ne yazık ki şu anda önceliğimiz yönetimi düzenlemek, fiziksel çalışmalar ardından gelir, eminim saray canla başla çalışacaktır ve ben de dışarıdan da olsa elimden gelen desteği göstereceğim.
Hem Ramonia da rahatlamış olur
Baksanıza çok korktu 
İş yapma kısmına gelince:
Frpwold de uzun süre şu andaki yetkilerimle kalmayı düşünmüyorum. Zaten ramoniaCIK ın bahsettiği gibi yaklaşık 2 aydır sitede yöneticilik yapmıyordum. İsmimin altında yazan admin yazısı sadece admin arkadaşların almaması nedeni ile duruyordu. şu anda da yetki açısından bakarsak tam admin sayılmam. Sadece frpwold yönetimini daha eşit temsilli ve geniş tabana yayılmış bir hale getirene kadar bu işlemi koordine edecek kişiyim.
Daha geniş tabana yayma konusuna gelince. Bundaki amacımız da frpwold yönetimini bir düşüncenin hakim ve mutlak olduğu bir yer değilde düşüncelerin tartışıldığı biryer haline getirmek. Bunun da sağlanma şekli adaletli bir şekilde, insanların istediği kişikeri yönetime getirmekle olur düşüncesindeyim.
şu anda insanları dinliyorum, fikirlerini önerilerini dinliyorum ve isteyen kişilere frpworld yönetiminde söz hakkı veriyorum. Bu sadece bir kereye mahsus değil, frpworld ün iyiliği için çalıştığınız sürece sizin olacak bir haktır.
şahsıma gelince, frpworld için çalışmaktan her zaman gurur duydum ve her zaman çalışmak isterim. Ancak her zaman hayat buna elvermiyor. Admin olarak devam edemeyecek kadar yoğunum. O yüzden bu işler bittiğinde köşeme çekileceğim.
Dediğim gibi onun iyiliğini düşünen herkese söz hakkı vermeyi amaçlıyorum. Bu söz hakkı illa moderatörlük şeklinde olmak zorunda değil artık. Saraya moderatör olmayıp frpworld için farklı konularda çalışan insanlar da alınacaktır. Koşulumuz iyi niyet, azim.
Daha fiziksel çalışmalar istiyoruz diyebilirsiniz tabiki, ama ne yazık ki şu anda önceliğimiz yönetimi düzenlemek, fiziksel çalışmalar ardından gelir, eminim saray canla başla çalışacaktır ve ben de dışarıdan da olsa elimden gelen desteği göstereceğim.
Hem Ramonia da rahatlamış olur
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
güç amacın, k