Sevgilimden Ayrılmak İstiyorum

Ben her konuda geyik yaparım diyorsanız…
Lostad
Kullanıcı
Kullanıcı

Sevgilimden Ayrılmak İstiyorum

Post by Lostad »

Sevgilimden ayrılmak istiyorum anlatacağım ilk başarısız denemem :D

K: Sevgilim , B: BEN

Ben yataktayım saat 01 gibi kız aradı.Bende tam nasıl ayrılsam diye düşünüyorum

K : aşkım naber ?
B : Çok iyiyim
K : Neden çok iyisin?
B : Çok iyi olmam için illa bir neden mi olması lazım ?
K : Tabii.yoksa adam neden durup dururken çok iyi olsun
B : Yaw gece gece beni neden çıldırtıyorsun ?
K : ...
B : Beni çok daraltıyorsun!!
K : ...
B : Biraz araya ihtiyacım var !!
K : Ne dedin sen!!!!!!!!!
B : Yok canım şaka yaptım Sensiz durabilirmiyim ? :D
K : İyi zıbar yat o zaman hemen kapat o msn'yide
B : Tamam aşkım

Ve msn çevrimdışı gözükür ben yerin dibinde :D Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ã?ncelikle ayrılmak istediğine emin olmalısın bence:)

Neden ayrılmak istiyosun? Sonra ayrıldığını hayal et kafanda. Daha mutlu musun ona bir bak.

Ayrılmanın yoksa çok zor olacağını samıyorum :D
Ne bileyim msnde falan engelle engelldiğini bi şekilde farketmesini sağla al sana sebep.

"Bugünlerde canın mı sıkkın sanki yüzün çökmüş" falan diyebilirsin Bunun neticesi de kötü olabilir ama biraz yıkıcı bir yöntem olur psikolojik yan etkileri var önermiyorz :p

Yeterince vakit ayırmasan işim var şimdi sonra konuşalım desen bile işin sonu ayrılmaya kadar gidbilir bunun için bu kadar düşünmeye gerek yok yaw :D

Sen en iyisi bi düşün. Ayrılmak kolay da ayrılmak istiyo musun?
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Bu işin kolayı yok.

Cesaretini toplayıp "Ayrılmak istiyorum." diyeceksin.

Ne kadar dürüst olursan o kadar çabuk kabul ediyorlar.

"Sorun sende değil bende" falan deme sakın yani.
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Phantom
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Phantom »

Birader senin kız piskoymuş inceden valla, böyle durumlarda sen daha piskopat olcan, o arıza yapıyosa, sen 10 tane arıza yapıcan, en sonunda o ayrılır zaten senden. :)

Yada çıkıcan delikanlı gibi ayrılıyorum senden, GİT BURDAN! dicen. :D
Image
-------------------------------------------------------------

UNOFFİCİAL SİTE PSİKOPATI.
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Sevgilimden Ayrılmak İstiyorum

Post by aransayes »

Lostad wrote:
B : Biraz araya ihtiyacım var !!
K : Ne dedin sen!!!!!!!!!
B : Yok canım şaka yaptım Sensiz durabilirmiyim ? :D
K : İyi zıbar yat o zaman hemen kapat o msn'yide
B : Tamam aşkım
Buraya kadar güzel gitmiş ama sonrası felaket. şahsen "Ne dedin sen!!!!!!!!!" cümlesinden korktum,zaten sende bu cümleden sonra kılıbıklığa vurmuşsun :|

Phantom'a katılıyorum, kız ne kadar piskopatsa ondan en az 2-3 kat daha fazla piskopat olacaksın ki paçayı sıyırabilesin :D
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

Bence sen ayrılmak istemiyorsun, daha doğrusu yalnız kalmak istemiyorsun bu yüzden ayrılmaya cesaretin yok. Alışkanlık olmuş sanırım. Eğer gerçekten istiyorsan çık karşısına onu istemediğini söyle. Bunu yapmayıp zamana bırakırsan kız ikinizin de hayatını zehir edecektir.
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Neden ayrılmak istiyorsun?
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Vallahi yazdıklarına bakılırsa, kız kız değil, pehlivandan dönme.Korkma yavs, sadece git yaınnda elini telefon şekline getir.Baş Parmağını brnuna serçeyi kulağına sokarak, *NABER YAVRUM* de, o ayrılır, olmadı mı, ona lahana hediye et, ederken sana seni veriyorum de, sapıyla da burnunu karıştır lahananın.Kendi ayrılır o
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

Edmond bunları yaparsan bence senden ayrılmakla kalmaz ayrıca senin ruhunu bedeninden de ayırır :-P Sen bu işlerden anladığından emin misin :D
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
Hakikatli-TormII
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Hakikatli-TormII »

Arkadaş sevgilisini görünce işaret edip bu kıçı mı başı mı diyerek zorla ayrılmıştı. Zaten adam psikopattı normal geldi bize.
Bence adam gibi söyle nedenlerinide sırala, anlayacaktır. Anlamazsada nedensiz ayrılmış olursun
Giden o eski dünler; geçmişin karanlığında anılarımdı onlar. Bense bulamaz oldum onları. Hep selam gönderdim geride kalana, kanıtım yoktu yarına, Yolcularımla ağladım...
Lostad
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lostad »

yarılmak istememin nedeni gitgide psikopat oluyor kız.HEr şeye karışmaya başladı.GEce gündüz ensemde nefesini hissediyorum :D Psikolojim bozuldu :D Ama kalbinide kırmak istemem.Tabi ayrıldıktan sonra o benim kafamı kıracak ama :D
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Ne kadar karışırsa karışsın sen kendi isteeidiğini yap. Beğenir yada beğenmez. zaten sana yapabileceği en büyük kötülük ayrılmak, o da varsın olsun.

Bu arada sen ona onun sana karıştığı gibi karışmıyorsun değil mi? İyi düşün doğru karar ver. Onun senden isteedikelrini yada onların eğdeğerlerini senden ondan istiyor musun? Ã?nce bir iğneyi kendi üstünde dene en azından.

Sevgilim diyorsan bazı şeylerine karışacak sonuçta senin bazı taraflarını kendi isteeidği şekilde görmek isteyecektir. Yok arkadaşlarınla konuşma benim sana seçtiğim bir kaç elit arkadaşım var onlarla konuş buda emziğin tavrı felan yapıyorsa yazının başındaki kısma geri dön.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Lostad
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Lostad »

Darkgnome wrote:Sevgilim diyorsan bazı şeylerine karışacak sonuçta senin bazı taraflarını kendi isteeidği şekilde görmek isteyecektir. Yok arkadaşlarınla konuşma benim sana seçtiğim bir kaç elit arkadaşım var onlarla konuş buda emziğin tavrı felan yapıyorsa yazının başındaki kısma geri dön.
Aynen böyle yarın gidip konuşacağım belki ertesi gün :D
Barzini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Barzini »

Yav kardeşim sen bu kızdan ayrılmak istiyosan al karşına, biz birlikte yapamıyoruz de olmuyor, rahat ve huzurlu değilim de, ayrılın olsun bitsin. Bu kadar korkulur mu yav. Ne kadar korkunç olabilir ki?
-Fac fortia et patere-
aransayes
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by aransayes »

Barzini wrote:Yav kardeşim sen bu kızdan ayrılmak istiyosan al karşına, biz birlikte yapamıyoruz de olmuyor, rahat ve huzurlu değilim de, ayrılın olsun bitsin. Bu kadar korkulur mu yav. Ne kadar korkunç olabilir ki?
En güzeli :)
Bir tek seni bana çok gördü dünya
İyiler bu savaşı kaybetmiş
Peki ben nası büyük adam olucam
Kötü olmak seni geri getirir mi acaba...
Locked