TÖM RP CİLER HADİ AMA
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

zamanın kulesi gibi yerlerde o tür şeylere karar verecek kişiler genelde siteye sık giren insanlar oluyor o yüzden rp nin çok sekteye uğrıycanı zannetmiyorum...
bence kullanıcıların biraz çaba göstermesi lazım
tamam ben rp den sorumlu adminim ama taşıma suyla deirmen dönmüo..
bence kullanıcıların biraz çaba göstermesi lazım
tamam ben rp den sorumlu adminim ama taşıma suyla deirmen dönmüo..
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
Efla... Bazen mesajlar hizli ilerleyince eski mesajlar gozden kacabiliyor... insanlik hali... Bu durumda nazikce karari vermesi gereken kisiye ozel mesaj atip konu hakkinda bildirebilirsin ya da mesajini aynen tekrar edebilirsin (Daha once mesaji attigina dair ufak bir not da dusersen modlar eski mesajini silerek kirliligi onleyeceklerdir)
Ya da en guzeli, benim onerim, sanki zihninden dusunuyormus gibi:
*Sonucu ogrenmek icin kalbimin carpintisi midemdeki kasilmalarla karisirken sabirsizlikla basrahibi beklemeye calismama ragmen avuciclerimin terlemesine, dizlerimin titremesine engel olamiyordum...*
gibi ufak bir mesaj da atarak dikkati yeniden toplayabilirsin...
Saygilar...
Raistlin
Ya da en guzeli, benim onerim, sanki zihninden dusunuyormus gibi:
*Sonucu ogrenmek icin kalbimin carpintisi midemdeki kasilmalarla karisirken sabirsizlikla basrahibi beklemeye calismama ragmen avuciclerimin terlemesine, dizlerimin titremesine engel olamiyordum...*
gibi ufak bir mesaj da atarak dikkati yeniden toplayabilirsin...
Saygilar...
Raistlin
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
winterwolf
- Kullanıcı

Y adoğru ama RP yapılan yerler genellikle tapınaklar oluyor ve tapınaklarda da tanrılara hizmetini sunmak için sınava girenler felan RP yapıyor genelde. Ama misal benim karakter gibi tanrılarla fazla alakası olmasın isteyen bir karakteri canlandırmak isterseniz (hele ki o kararkter bir savaşçıysa) hanlardan başka fazşa bir RP olanağı kalmıyor.
Aslında Findor ve arkadaşlarının açtığı başlık küçük bir örnek olsa iyi olacak. Mesela ne bileyim, site adminleri veya sitede yeterince tecrübeye sahip insanlar küçük görevler(Quest) düzenlese, insanlarda bu görevlere katılılıp, kulaktan kulağa da olduğu gibi kendi karakterlerinin yaptıklarını anlatarak ortaya hikayeler çıkarsa çok iyi olur gibime geliyor. Hem böylece frpworld dünyası derinlik de kazanır. Bir dünyayı etkileyici kılmak için üzerinde geçen hikayelerden daha güzel ne olabilir ki
Aslında Findor ve arkadaşlarının açtığı başlık küçük bir örnek olsa iyi olacak. Mesela ne bileyim, site adminleri veya sitede yeterince tecrübeye sahip insanlar küçük görevler(Quest) düzenlese, insanlarda bu görevlere katılılıp, kulaktan kulağa da olduğu gibi kendi karakterlerinin yaptıklarını anlatarak ortaya hikayeler çıkarsa çok iyi olur gibime geliyor. Hem böylece frpworld dünyası derinlik de kazanır. Bir dünyayı etkileyici kılmak için üzerinde geçen hikayelerden daha güzel ne olabilir ki
�nen i-Estel Edain, ú-chebin estel anim
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
"I gave Hope to the Dúnedain, I have kept no hope for myself"
ayrıca bunun yanında tapınakta sabit bir msj olması çok yararlı olabilirdi tanrılar we özellikleri gibi buralarda tanrıların özelliklerini yönelimlerini we karakteristiklerinin açıklanması büyük bir sorunu YARAYI azlığını tedavi edebilir diye düşünüyorum ne dersiniz
çok zaman geçti çok şey değişti...
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

arkadaşlar zaten yeni gelen rp sistemi ile questler de olacağını bildirmiştim ( eğer okuduysanız)
ancak ben vereceğim questlerin çoğunu tapınakta veririm... ve müritlerime veririm..(haksızmıyım)
tabki questler ve duellolar hatta ileri planda küçük ve büyük savaşlar bile olacak....
ancak ben vereceğim questlerin çoğunu tapınakta veririm... ve müritlerime veririm..(haksızmıyım)
tabki questler ve duellolar hatta ileri planda küçük ve büyük savaşlar bile olacak....
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
sık bakıldığı söylenemez bazı yerlere mesela zaanın kulesine en son geçen ayın 14 ünde atmışım. Dostum Majenta ortalarda olmadığından dolayı bir cevap gelemedi. üstelik üst üste iki mesaj atmışım daha fazla üstelemek istemedim.
Gelişen olaylar pek karakterimin yaşamını değiştirebilecek gibi değil. Bir fırsat olsa ben de yeni olaylara katılmak istiyorum
Gelişen olaylar pek karakterimin yaşamını değiştirebilecek gibi değil. Bir fırsat olsa ben de yeni olaylara katılmak istiyorum
Madem böle bi katılım vs bekleniyor, ben de buradan duyurmuş olayım. Arkadaşlar; "Hadi herkes RPye" veya "DM bizi zindana gönder" isimli kampanyaların bünyesinde başlatılan RP yazım çalışmalarını hızlandırmak amaçlı yapılan harekete ben de yarım kalan WoD oyunuma devam ederek katkıda bulunmak istiyorum. Ã?ncelikli olarak Aransayes'in ve devamında diğer oyuncuların RP lerini atmalarnı talep ediyorum. Oyun kaldığı yerden devam edecektir.
Saygılar; Barzini
Saygılar; Barzini
-Fac fortia et patere-