Forum Tartışması

Başka hiçbir yere uymadı dediğiniz mesajlar için.
Manga
Kullanıcı
Kullanıcı

Adam olun...

Post by Manga »

Yaşınızın adamı olun yada yaşınızın altında ki çevrelerde ikemat edin hah şimdi bu bir hakaret diyeceksiniz haklısınız yaş altı olan bireylere hakaret oldu bu neyse yani kısaca Adam olun soktumu kafana job u gorursun thıef ı gorursun lock pıck ı
FRP ve Gerceklık arasındakı ınce cızgıyı aşanlar tamamen bır saydam yaşam surerler yanı ozentılerın gecıt vermeyen o daglarında yaşlarından uzak ınsanlardan uzak Asosyal bır ulkenın vatandaşları olarak yaşarlar.Kaçınız bır kapşonun karızmatık thıef aracı olmadıgını soylıyebılır yada Hava sıcakken bıle sıyah gıyınıp kapson ortmeyen hangınız var?

Yaşınızın adamı degılsenız boşuna ınternette de yer kaplamayın alın bır tane ev ıcını doldurun asosyal ortamlarınızla orada yaşayın hıhmm bırde benım soludugum havadan soluyorsanız bır anlamı olsun!

Eğer bu yazıyı sılıcek olursanız dıyecegım sadece şu! Tamamen tartısmadan uzak ben yarattım havalarında bırer dusuncesız cocuk oldugunuz gorusune varıcagım...

Neyse son soz olarak Boba ne demısh?Israf gunah degıl aptallıktır... 8)
The_KiRaTh
Başbüyücü

Post by The_KiRaTh »

Seni insan gibi tartışmaya davet ediyorum manga. Tanımadığın insanlar hakkında boyunu aşan "yorumlar" yapmamanı tavsiye ederim. Ã?ünkü sadece kendi hakkında insanlara fikir veriyorsun...

Aşşağıdaki lafları iyice oku lütfen...
Tecrübe yenilen kazıkların bileşkesidir...
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Tartışmayı buraya taşıdım Manga ve şu ana kadar genelde insanları kırmama konusunda elimden gelen çabayı gösterdim rp içi ve dışı ama şu durumda açık konuşacağım.

1)Ã?ncelikle forumu veya frp oynayanları eleştirmenin yeri Hırsız loncası değildir eğer eleştirmek istiyorsan bunun için açılmış başlıklar vardır. Buralarda eğer düzgün kişisel hakaret etmeyen mesajlar atarsan forumu eleştirebilirsin.
2)şu ana kadar birçok yerde forum bir çok üye tarafından eleştirildi. Ancak iyi niyetli eleştiri ile kötü niyetli olan hemen belli oluyor ve senin eleştirin bana çok da iyi niyetli gözükmedi.
3) Ben tüm oyunlarımda thief oynattım ama hava sıcakken kapşon giymedim. Ayrıca şunu da söyleyeyim frp ile ilgili olmayıp da bunu yapanlar da var çünkü hava sıcakken bile kapşonlu giysi giymek bir tür modadır.
4) Ayrıca şunu söyleyeyim senin bu yazın bir tartışma özelliği de taşımıyor kesin yargılardan oluşması bir yana öneri de getirmiyor. Eğer her hangi bir önerin yoksa sana bizi eleştirme hakkının olmadığını söylemek istiyorum.
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

manga ilk 7 mesajında ne yazmışsın merak ettim?ama şu kadarına emin olabiliriz ki sana cevap verme gereği bile hissetmiyorum.sen bu tarz laflarınla sitede huzursuzluk çıkaracagını sanıyorsan aladanıyorsun?burdaki her insan(sizinkiler hariç)çok temiz insanlardır ve senin kalkıpta bu temiz insanları kırmaya veya rencide edecek sözler söylemeye hakkın yok!!!! burda çıkıp adam olun demişsin ama öncelikle kendin adam olda sonra gel bizleri adam olmaya davet et!!!!
şimdi bu siteden(defol git diyecem siteye hakaret etmiş olurum)güzelce git ve insanlarıda rahatsız etme!!!!!!
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
yeminer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeminer »

doru söze ne denir?
her zaman yalan söyle ki, kimse yalan söylediğini anlayamasın
güç amacın, k
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

doru söze ne denir?
doğru söz :D
gandalfoftheday
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by gandalfoftheday »

Asosyal bir ülkenin vatandaşları 8O (ki bu hakaret değil övgü olarak alınabilir), yaşına uygun olmayan, başka ne vardı?...
Neyse, aşağıdaki linke bakmanı tavsiye ederim. Diğer kullanıcılarımız da bizden aşağı değil.

http://frpworld.com/yoneticiler.html
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
flintfireforge
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by flintfireforge »

Bence de doğru söz. Benim eleştiri yapan -ki bu arkadaş eleştiri yapmıyor- insanlara söylediğim bir şey var o da; önce kendisine bakmalarıdır. Aynayı biraz kendine tut istersen arkadaşım. Benim hatam bu ama sizlerin de bu hatası var de. Zaten eleştiri yapmanın amacı yapıcı olmaktır, yıkıcı olmak değil Ve sevgili arkadaşım sen yıkıcısın.
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

arkadaşlar bu her zaman olacak

dostluğumuzu, kutsal olan birliğimizi kısakanlar çıkacak

oysa ki buna dahil olmak için merhaba deyip samimiyetle yaklaşmak yeterlidir.

ben siteye girdiğim günden beri, katılmadığım fikirler konusunda dahi kişisel bir "imada" bulunmamaya çalışıyorum

geyik olarak yaptığımız atışmalar hariç tutulmalı tabii

diyeceğim şu; huzur bozmak için gelen, huzur bozamadan gider
kimse canını sıkmasın, gerçekten ADAM olana kapı her zaman açık!
Oren_Dautry
Kullanıcı
Kullanıcı

Re: Adam olun...

Post by Oren_Dautry »

Manga wrote:Yaşınızın adamı olun yada yaşınızın altında ki çevrelerde ikemat edin hah şimdi bu bir hakaret diyeceksiniz haklısınız yaş altı olan bireylere hakaret oldu bu neyse yani kısaca Adam olun soktumu kafana job u gorursun thıef ı gorursun lock pıck ı
FRP ve Gerceklık arasındakı ınce cızgıyı aşanlar tamamen bır saydam yaşam surerler yanı ozentılerın gecıt vermeyen o daglarında yaşlarından uzak ınsanlardan uzak Asosyal bır ulkenın vatandaşları olarak yaşarlar.Kaçınız bır kapşonun karızmatık thıef aracı olmadıgını soylıyebılır yada Hava sıcakken bıle sıyah gıyınıp kapson ortmeyen hangınız var?

Yaşınızın adamı degılsenız boşuna ınternette de yer kaplamayın alın bır tane ev ıcını doldurun asosyal ortamlarınızla orada yaşayın hıhmm bırde benım soludugum havadan soluyorsanız bır anlamı olsun!

Eğer bu yazıyı sılıcek olursanız dıyecegım sadece şu! Tamamen tartısmadan uzak ben yarattım havalarında bırer dusuncesız cocuk oldugunuz gorusune varıcagım...

Neyse son soz olarak Boba ne demısh?Israf gunah degıl aptallıktır... 8)

Hayatımda siyah cübbe geçirip kafama dolaşmadım...
asıl sen adam ol da bu kadar güzel insanla aynı siteyi paylaşma onurunu hak et...
herşeyi bildiini sanıyosun ama herşeyi bilmiosun işte..
herşeyi bilen adam ustruplu konuşmayı bilgisini kendine saklamayı gerektiği yerde susmayı da bilir..
senin gibi adamlar cevabı bile hak etmiyo ama biz yaşımızın adamıyız.........

herşeyi bilen adam ustruplu konuşmayı da bilir
Bugün için yaşa , yarın için hayatta kal..
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

garip bir şey bu
bir insan umursamadığı ve kendine layık görmediği birileriyle neden muhattap olma ihtiyacı hisseder?

sen uluysan ve yüceysen
biz senin panteona yetişemedik daha

mortal mortal takılıyoruz işte
legacy_user_4

Post by legacy_user_4 »

Manga,
Ã?ncelikle söylemek istiyorum ki burda attığın bu mesajın üslubuna da baksam konusuna da baksam her iki halukarda senin, kendi mesajında yaş altı davranma konusunda vermeye çalıştığın tavsiyelerinle çeliştiğini düşünüyorum. Eğer çelişmediğini düşünüyorsan en önce senin kendi tavsiyelerine uyman gerekecek. Zira mesajında dili kullanma tarzın yaşının gerektirdiği olgunluğun çok altında bir seviyede gözüküyor.
Bu başlığa tartışmaya bir şey katma amacıyla gelmemiş olduğun yazılan mesajda açık olmakla birlikte yukarıda yazılanları yorumlama biçimine bakarak senin saydam yaşamından bakılınca yukarıdaki metinlerin gerçekte bahsedilenden çok daha farklı algılandığına hükmediyorum.
İnsanların merak ettikleri bir konu hakkında bilgilenme isteklerine karşı sergilediğin tutuma bakınca ise özgür düşünme güdüsünden yoksunmuş gibi bir görüntü sergiliyorsun. Herkesin senin gibi kapşonu karizmatik thief aracı olarak düşünmesini ve hava sıcakken bile siyah giyinip kapşon örtmesini beklemen zihnindeki kalıplara ve düşünce bağnazlığına bağlanabilir. Bunlardan o kadar doğal bir şekilde yapılagelen bir eylemmiş gibi bahsediyorsun ki senin kendi yaşamında bunları yaptığını ve çok normal karşıladığını düşündüm doğrusu.

şimdi kendine hakaret edildiği şeklinde bir ithamda bulunabilirsin. Yazdığım metne bakınca bunda haklılık payı da varmış gibi gözüküyor, ancak bil ki ben yukarıda yazdıklarımı tamamen senin mesajlarını yazarken gözden kaçırdığın kimi noktaları fark etmen amacı ile yazdım.
Bazen kendimize bakmaksızın karşımızdaki insanları eleştirmenin kolaylığının cazibesine kapılırız ve karşımızdakilerin gerçekte ne yaptıklarına dahi dikkatlice bakmaksızın elimize geçen fırsatlarda onları haklı haksız eleştirme çabasına gireriz. Bazıları bunu yaparak zevk de alabilir, hatta bazıları doğru olanı yaptığını düşünür. "Madem eleştirileri kaldıramıyor, banane?" der. Fakat unutmayalım ki yapıcı eleştirilerde bulunmak istiyorsak üslubumuza çok dikkat etmeliyiz. Yapıcı olmayan eleştirilerin ise yapılması herhangi bir anlam ifade etmez.
Açıkça söylemek gerekirse sen yukarıda tartışılacak bir argüman öne sürmemişsin. Karşında gördüğün insanlara hakaret edip peşinden de "Hadi bunu tartışalım, tartışmayacaksak siz düşüncesiz çocuklarsınız." demişsin. Kaldı ki hakaretlerinin de elle tutulur hiçbir yanı yok. Buradaki insanları kızdırma amacı güdüyorsan üzgünüm, bu mesaj istediğin etkiyi sağlayamaz. Bilinir ki yarası olan gocunur ve burda kimsenin böyle bir yarası yok. Tanımadığın, bilmediğin insanlar hakkındaki ön yargılarını denk gelen her yerde öne sürmemeni salık veririm. Yapıcı bir üslupla bir tartışma başlatmış olsaydın biz de o konuyu tartışırdık.
Bu tip anlamsız basit kışkırtmalar belki olduğu şekliyle sana söylenseydi kışkırtıcı olacağını söyleyebilirsin ama buradaki insanların ciddiye alabileceği kadar olgun bir tavır sergilenmemiş. Buradaki mesajını silmememin nedeni ortaya koyduğun tavır hakkındaki düşüncelerimi dinlemeni sağlamaktı zira, senin mesaj sonundaki tutar yanı olmayan iddian değil.
İnsanların nerde bulunup ne yapacağına karar vermenin ise kimsenin olmadığı gibi senin de haddine olmadığı görüşündeyim.
Eğer bu tartışma dediğin şeyi uzatma niyetindeysen durma uzat, nasıl olsa alnımız açık ama devam edeceksen üslubunu gerek bu başlıkta gerek forumun geri kalanında agresif bir şekilde devam ettirmemeni isteyeceğim.
Ã?slubunu düzelttiğin takdirde çok daha makul tartışma konuları ve alanlarına dahil olup bundan zevk alabileceğinden eminim.
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

öncelikle site yönetimine bu konuda gösterdikleri hassasiyetleri için teşekkür ediyorum,ama aynı site yönetimine şunuda söylemek istiyorum.sizler bu sitedeki üyelerin bu mesajı yazan arkadaşa cevap veremeyeceğinimi sanıyorsunuz,sizin ne işiniz var burada?biz gereken cevapları vermesinini biliriz.pyros,oren_dautry,ketchup,raini,bu üyeler gereken cevapları vermişler zaten!!!sizin başka işiniz yokmu ki,gelip saçma sapan konuşan insanlarla muhatap oluyorsunuz....şimdi sizler gidip siteyle ilgili asıl işlerinize bakın,eğer cevaplarımızın yeterli olmadığına inanırsanız o zaman gelip cevap verirsiniz,ama her gelen gereksiz insanlarada cevap vermeyin!!!
siz bu üyenin adminleriyseniz,bizde bu sitenin üyeleriyiz,ve neye sahip olduğumuzun farkındayız!!!!!ve siz olmasanız dahi bizler bu siteyi seviyoruz.....
pyros
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by pyros »

oren alt admin yani söylediğin sınıfa o da dahil (tabii senin açından)

ama bence herkesin her istediğini, saygı çerçevesinde söylemeye hakkı vardır

unutmayalım ki malovan da diğer adminler de bu sitenin kullanıcıları
işleri sadece kenarda oturup upload yapmak veya belli organizasyonlar düzenlemek değil

her konuda fikirlerini belirtebilirler yani ve belirtmelilerdir

malovanın da orenin de yazdığı yazı düşüncelerimize tercüman olmuş, çok teşekkür ederim

ketçap sen bu dediğini kötü bir niyetle söylemedin, bunu biliyorum, siz bunun gibi ipsiz sapsız tartışmalarla keyfinizi bozmayın biz bunları sustururuz havası taşıyor mesajın,

fakat bir sitenin admini, o sitede huzur bozan biri varsa duruma müdahale edebilir ve etmelidir,
asıl bu konuya el atmazsa bir sorun var demektir

bu benim görüşüm tabii :)
ketchup
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by ketchup »

oren alt admin yani söylediğin sınıfa o da dahil (tabii senin açından)

ama bence herkesin her istediğini, saygı çerçevesinde söylemeye hakkı vardır

unutmayalım ki malovan da diğer adminler de bu sitenin kullanıcıları
işleri sadece kenarda oturup upload yapmak veya belli organizasyonlar düzenlemek değil

her konuda fikirlerini belirtebilirler yani ve belirtmelilerdir

malovanın da orenin de yazdığı yazı düşüncelerimize tercüman olmuş, çok teşekkür ederim

ketçap sen bu dediğini kötü bir niyetle söylemedin, bunu biliyorum, siz bunun gibi ipsiz sapsız tartışmalarla keyfinizi bozmayın biz bunları sustururuz havası taşıyor mesajın,

fakat bir sitenin admini, o sitede huzur bozan biri varsa duruma müdahale edebilir ve etmelidir,
asıl bu konuya el atmazsa bir sorun var demektir

bu benim görüşüm tabii
sana hak verdiğim ve vermediğim bazı konular var pyros,öncelikle şu kadarını bilmeni istiyorum,site adminlerinin karar mekanizması içinde en son ve en otoriter yetkililerdir ve önce kullanıcılar sonra moderatörler sonra alt adminler en sonda adminler ortaya çıkmalıdır bence,eğer benim yeterli olmadığım bir konuda moderatörler de yetersiz olursa ve alt adminlerde yetersiz olursa o zaman adminlere sıra gelsin diyorum. yani bu tarz olaylar hakkında böyle olsun,örneğin hırsız loncasında maskın görüşlerini bildirmemesi tabi ki olmaz,oda düşüncelerini belirtecektir,buna karşı değilim sadece manga gibi kullanıcılar bir hakaretvari mesaj atarsa bunlara cevap veripte onlarla muhatap olmasınlar diyorum.ben ve diğer üyeler veya diğer moderatörler yeterince cevap verebiliriz,en azından sen pyros,sen manganın yazısını okur okumaz gereken tepkiyi ortaya koymadınmı veya raini veya ben koymadık mı?ben sadece bu kullanıcının gelipte siteyi provoke edebilecek bu sözlerine adminler cevap yazarsa emeline ulaşabileceği gibi bir korkuyla adminlerin cevap yazmamasını istedim o kadar....eğer bizlerin cevapları manga adlı kullanıcıyı tatmin etmediğini düşünürlerse işte o zaman adminler devreye girsin,ama manganın mesajına 6. mesajı gandalf göndermiş ve işin acı bir yanı manga mesajını attıktan sonra verilen cevaplara karşı bir cevap dahi vermedi,bu işten de rahatsız oldum işin açıkcası,manga geliyor bir mesaj atıyor,insanları sinirlendiriyor ve daha sonrada tenezzül edipte kendine verilen cevaplara karşı cevap yazmıyor,bir iki cevap yazsa yine adminler kendi görüşlerini belirtsin,bunada kabul,ama adam geldi bir şeyler yazdı ve adminlerin vaktinden çalmayı başardı,bu bile onun için bir kazanç olabilir ama bizim için bir kayıptır.
herkes elinden gelen şekilde sitemizi güzelliştirmeye çalışıyor,mesela sen pyros,kendi müziklerini siteye gönderiyorsun ve bundan hiç bir menfaatin yok,sadece gönlünün zenginliklerini bizlerle paylaşıyorsun ve böyle bir insanla aynı sitenin üyesi olabilmek bile benim için ayrı bir gurur kaynağı :!: :!:
ama şuda bir gerçekki bu sitenin güzelleşmesinde başrolde adminler var,ve ben onların vakitlerini bu tarz kullanıcılar için lüzumsuz bir şekilde kullanılmasına karşıyım...umarım derdimi anlatabilmişimdir :D yoksa sizler ne demek istediğimi anlayabilirsiniz ama ben anlatabilirsem :D
Post Reply