Ooooo tamam ikinci admini de kandırdık toplma kaç kişiyiz? 7-8 filan herhalde... Herkes bir admini kandırsa oldu bu iş krallar gibi bir-iki gün geçiririz Ankara'da
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Helal olsun İstanbul tayfasına.Ankara tayfasına da helal olsun bea!
Ben de gelmek isterdim ama pek mümkün gözükmüyor.Hem zaten burda flintle birlikte site için yapılacak işlerimiz var .
Gelmek isterdim ama...
yalnız ankaraya squvada gelecek,o zaman flint ve squva beraber yeni bir işin peşine düşecekler,acaba ketchubı nasıl ortadan kaldıralım diye düşünecekler o nedenle quelle birlikte iş leri halledemezler,yok en kısa sürede flintle squva beni ortadan kaldırırsa o zaman flint quelle beraber yapacakları işleri hallederler
benim bir korkumda squva ve flint beraberken yanlarına birde maskın seçilmişi olan vampir quelide çekerlerse,işte o zaman ben gerçekten mahvoldum demektir o zaman beni korumaya alacak bir dost bulabilirmiyim?
sana saldıracaklarını sanmıyorum (hele quelin vampir kampir dediğine bakma adam gayet mülayim, paşa paşa takılıyo, muhlis vampir yani) ama saldırırlarsa o zaman araya girip en çok dayağı ben yerim