Mahlukat kılavuzu çıkmadan burayı tamamlayalım yoksa iş işten geçecek ..
Doppleganger oldukça iyi olmuş. Alternatif olarak simaçalan geliyor aklıma, şu anda uydurdum. Biliyorum, pek iyi olmadı ama bulunsun diye yazdım. Ya da sadece taklitçi diyebilirsin. Kulağa o kadar kötü gelmiyor. Mane için ise
mane yele
mane bir kimsenin uzun saçları
maneage manej
maneage binicilik okulu
maneage eğitilmiş atın hareketleri
maneage binicilik
İşine yarar umarım.
Ben Giderim,Adım Kalır<br>Dostlar Beni Hatırlasın...
Abyss için sakın cehennem yada benzeri birşey demeyin. Ã?ünkü cehennem orası değil.
Abyss için daha çok hiçlik denilebilir.
Hiçlik, Sonsuz hiçlik, Hiçlik çukuru, Dipsiz çukur gibi anlatımlar da kullanılabilir ama kesinlile cehennem değil.
Arkabahçe, "Oyuncunun El Kitabında", Abyss için "Tamu" kelimesini kullanmış. Bence bu kelimeyi kullanmalısın. Ã?ünkü Türkçe PHB ve benzeri oyun materyallaerinde kullanılan çevirilen diğer kitaplar için referans noktası olmalı. Böylece türkçe fantastik edebiyat ve oyun kültüründe dil sağlamlaştırılmış olunur.
Doppelganger için surethırsızı bana pek mantıklı gelmedi. Ã?ünkü bir çalma durumu söz konusu değil.
Daha çok sekil/suret/biçim/sima çoklayan/benzeten/kopyacı olmalı.
abi bilmiorum ama faydası olacak mı.. biraz geç okumuşum başlığı ....
mane: soluk beyaz birteni vardır..gözleride beyaz renklidir.ve gözlerinden sürekli sıvı akıntılar gelir.çok uzun keskin dişleri vardır...vücutlarıında onların derilerinden beslenen böcekler dolaşır. kesinlikle iletişimde bulunamazlar...yakşalık 3 feet tirler.. cha.evil..dırlar...(çünkü tanarridirler)...pençe ve dişleriye saldırırı...asla morale check falan atmazlar....öldürüldüklerinde vücularından asitli bir buhar çıkar ve öldürene zarar verir....
Sonsuz gücü elinde tutanın içindeki boşluktan daha büyük ne olabilir?
tek kelimeyle uçurum da çok sığ kalıo bea
en iyisi şöyle iki kelimelik bişi seçmek, dipsiz uçurum gibi az önce önerilenlerden
bu arada bu terim hangi kitap baz alınarak CEHENNEM olacak
yani handbookların daha çevrilmediğini varsayarsak kesin bi referans noktası yok
emreye iki taraflı baskı yapalım, düzeltsin , abyss die kalsın...
In our life, there is if
In our belief, there is lie
In our business, there is sin
In our bodies, there is die...