Tmm sorun yoq benim icin.Msn de konusuruz zaten girdigin zman...Bu aralar gercekten yogunsun sanırım önce islerini hallet istersen.Oyun ara verebilir diye düsünüyorum.
arkadaşlar oyun en kısa süre içinde kaldığı yerden kaldığı tempo ile devam edecek. kapo ortadan kaybolduğuna göre onun karakterini (drow fighter) isteyen birisine vereceğim. lütfen birisi alsın, yoksa oyun eğer drowu npc yaparsam tıkanıp kalacak..
aksaklıktan dolayı özür dilerim.. oyun üç kısımdan oluşuyor ve üç kısımıda bitirecem
tamam bana msn ni veya mailini pm at sana sheet i göndereyim. bu arada yeni bir oyuncu daha oyunumuz eklenecek.. umarım en kısa zamanda toparlanıp devam ederiz.
ee hadi kimsede çıt yok hadi arkdaşlar şu oyunuda devam ettilerim siteyi yine aktif hale getirelim o zaman yine 40 kişi online olur ( acaba kandırabildim mi )
Illyra wrote:ee hadi kimsede çıt yok hadi arkdaşlar şu oyunuda devam ettilerim siteyi yine aktif hale getirelim o zaman yine 40 kişi online olur ( acaba kandırabildim mi )
şaka bi yana evet en kısa sürede devam edelim
Sorabilir miyim, devam etmeyen arkadaşlar kimler? 24 gün olmuş en son mesaj atılalı. :schemes: Ben de msn'den oynuyorsunuz filan zannettim di.