Gates of Shadow / Out of Game
Sayın DM ben karakterimi yolladım. Yakışıklı bir Sorcerer.
http://fc08.deviantart.com/fs11/i/2006/ ... lement.jpg
http://fc08.deviantart.com/fs11/i/2006/ ... lement.jpg
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Ya ben prestij class seçmek istiyorum, mesela 4 lwl sorcerer, gerekli koşulları sağlıyor, neden Dragon Disciple seçeneği açılmıyor?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Yanlış, Knowledge Arcane'ye 8 vermem lazım ve benimki 9
Ama yine de seçeneklerde yok 
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
rank puanı olarak toplam 9 olması lazım ( sanırım ) gerçi bi feat feda ederek arcana ya iki puan verirsen belki alır. geçri bir puan tutmasa da sorun olmaz. istediğiniz şeyi hazırlayın ( ama abartmayın
bir puan tutmaması gibi küçük bir şeyi yoksayabilirsiniz (bu statlar için geçerli değil !)
o zaman baştan başlıyoruz. şimdiki ricam, herkesin karakteri ile ilgili tanınıcak bir özellik söylemesi. ( açılış için gerekli ) mesela kaşındaki yara izi, çenesindeki ben veya herp giydiği bir cüppedeki aile arması gibi.
kolay gelsin herkese
o zaman baştan başlıyoruz. şimdiki ricam, herkesin karakteri ile ilgili tanınıcak bir özellik söylemesi. ( açılış için gerekli ) mesela kaşındaki yara izi, çenesindeki ben veya herp giydiği bir cüppedeki aile arması gibi.
kolay gelsin herkese

Ben iyi yönelimdeyim. Paladin olursan, sevinirim.liero wrote:yer varsa ben de katılmak isterim. paladin olmak isterdim ama parti de chaotic evil rogue olduğuna göre cleric olurum.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.