Gates of Shadow / Out of Game

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

mark la edmond silahlarını belirlemedi. ayırca, altenhas ın ve mark ın sheet, hala bende yok. bu arada dwaxer sen yeni sheet atacakmıydın bana yoksa yine eskisinimi baz alayım ?
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ayrıca Black_Rider'da oyuna katılacak. herkes sheetini tamamlamasada oyun başlayabilir sanırım. ilk başlarda kurallara bağlı pek bir şey olmayacak. ama hala tek ricam :D herkes şu belirleyici özelliğni yazsın, açılış yazısına eklemem lazım, yoksa sizin yerinize gidip npc leri bulmasınlar :) belirleyici özellik oyunun başlaması için cidden bir önem taşıyor.
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

pardon dwaxer sana sheetinii atmıştım düzeltecektin sanırım

ne unutkan oldum ben yaa :(
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Illyra, bana gönderdiğin RedBlade dosyasındaki Dwax Ungart'ı aynen kullanıyorum ben. Tek değişiklik: Lawfull Good değil de neutrall Good olması bir de throwing axe +1 verdin ya o. Yani sendeki dosyayı baz alabilirsin.

Belirleyici işaret de şöyle olsun kırçıllı uzun sakallarının sol yanında iki minik örgü vardır ve bunları tutan minik kemik tokaların biri dil çıkarmış gülen bir iblis suratı, diğeri ise korkmuş bir ifadesi olan bir tekgözlü dev suratı şeklindedir. Ayrıca sağ yanağında yukarı şakağına doğru bir yay çizen eski bir yara izi vardır. :D Oldu mu böyle?

.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Belirleyici isaret karakterimizin sekli mi yoksa tılsım gibi bir sey mi tam olarak anlamadım :)
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Tanımayan birisinin tarifle seni bulabilmesini sağlayacak bir özellik.
Mesela Dwax'ı 30 cüce arasından ayırt edebilirim. :D
Ã?ünkü çok çirkin. :wink:
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Tersyuz wrote:Tanımayan birisinin tarifle seni bulabilmesini sağlayacak bir özellik.
Mesela Dwax'ı 30 cüce arasından ayırt edebilirim. :D
Ã?ünkü çok çirkin. :wink:
evet tamamen bunu anlatmak istemiştim :) hadi bekliyorum :angel:

kendinizi anlatın. mesela

"ve bir kız vardı. gözleri gümüş rengiydi, yüzünün sol tarafında ince bir kesik vardı."

veya

"bir elfti. ama sol kaşındaki kesik yüzünü bozmuştu. üzerindeki pelerinde kuzgun işaretli bir borş vardı"

gibi şeyler. şimdi bunları duysanız, bu kişileri kalabalık içinde rahatça bulabilrisiniz değil mi ?
Image
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Donaef Loaroam;

Temiz yüzlü, sacları simsiyah ve beline gelene kadar uzanan bir erkek.Temiz yüzü ile toplumda dikkat ceker fakat o tehlikeli bir hırsızdır.Sol gögsünün üstünde oldukca büyük bir hancer dögmesi vardır.Kulaklarında delikler vardır ve küpelerle doludur.Eskiden korsanlar ile beraber yasadıgından, kültürü denizci kültürüne yatkındır.Bu yüzden bu kültür Donaef'ın yasam tarzını da etkilemistir.Ayrıca küfürbazdır.Bir cok dilden küfür ögrenmistir.

sanırım olmustur :)
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

dwaxer wrote:.
Illyra, bana gönderdiğin RedBlade dosyasındaki Dwax Ungart'ı aynen kullanıyorum ben. Tek değişiklik: Lawfull Good değil de neutrall Good olması bir de throwing axe +1 verdin ya o. Yani sendeki dosyayı baz alabilirsin.

Belirleyici işaret de şöyle olsun kırçıllı uzun sakallarının sol yanında iki minik örgü vardır ve bunları tutan minik kemik tokaların biri dil çıkarmış gülen bir iblis suratı, diğeri ise korkmuş bir ifadesi olan bir tekgözlü dev suratı şeklindedir. Ayrıca sağ yanağında yukarı şakağına doğru bir yay çizen eski bir yara izi vardır. :D Oldu mu böyle?

.
taamdır teşekkürler ;)
Image
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Suanda oyunda kac kisi var ve kimler hangi sınıftan hangi ırktan yazabilirmisin Illyra ?
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

tamam

alenthas : drow ( daha sınıfını belirlemedi sheetini baştan yapıyor)

dwaxer : dwarf fighter

liero : aasimar paladin

tersyuz : human mage

wes dex : human rogue

mark : human mage

edmond : human mage (Dragon Disciple)

Black Rider'da sanırsam yine human mage ile katılacak. yani 7 kişi var, ama 8 olacak (umarım :) )
Image
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

büyüler havada uçuşacak anlaşılan. :)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bende tam onu düşnüodum :) itiraf edeyim ki şu büyü işlerinden pek anlamıyoum çok ince hesap gerekitiyor, nası başa çıkçam bilmem :D
Image
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Bu kadar cok Human ve Bu kadar cok Human Mage cok sakat olcak gibime geliyor :D artık mage ler dısında bizlere pek is düsmez :D
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

neyse doğru dügün combat anca oyunun sonlarına doğru olacak zaten :D oyun içinde viski soğutmak için ray of frost yaparken filan görebilriz mage leri :angel:
Image
Post Reply