Gates of Shadow / Out of Game
Liero, 180 boyunda gri saçlı, beyaz tenli, yeşil gözlü bir aasimar. Sağ eline tanrısı Tyr'in kayıp elini sembolize etmek için siyah eldiven takıyor. Ayrıca zırhına ve kalkanına Tyr'in sembolü işlenmiş durumda. Saçlar kısa kesilmiş. Kafasının sol yanında kulağının biraz üzerinde küçükken aldığın kılıç darbesi nedeniyle oluşmuş beş santimlik bir yara izi var. O bölgede çıkmıyor.
Partinin yarısı büyücü.Illyra wrote:tamam
alenthas : drow ( daha sınıfını belirlemedi sheetini baştan yapıyor)
dwaxer : dwarf fighter
liero : aasimar paladin
tersyuz : human mage
wes dex : human rogue
mark : human mage
edmond : human mage (Dragon Disciple)
Black Rider'da sanırsam yine human mage ile katılacak. yani 7 kişi var, ama 8 olacak (umarım)
Kazara ortamıza fireball düşerse telef oluruz.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Micah:
Uzun acik kumral saçlara sahip, ince gözlüğü ela gözlerini çevreliyor. Hoş bir gülümsemesi var. Omzunda küçük ejderamsı evcili oturuyor. Rengi kırmızı ve dişi. Tavırları aceleci ve maceraperest.
Beyaz renkli cüppesi kenarlara doğru mistik rün sembolü işlenmiş, şık birşey. Sırtında acik mavi renginde, hafif bir pelerin dalgalanıyor. Omzundan geçirdiği çantası bel hizasından sarkıyor.
Uzun acik kumral saçlara sahip, ince gözlüğü ela gözlerini çevreliyor. Hoş bir gülümsemesi var. Omzunda küçük ejderamsı evcili oturuyor. Rengi kırmızı ve dişi. Tavırları aceleci ve maceraperest.
Beyaz renkli cüppesi kenarlara doğru mistik rün sembolü işlenmiş, şık birşey. Sırtında acik mavi renginde, hafif bir pelerin dalgalanıyor. Omzundan geçirdiği çantası bel hizasından sarkıyor.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Benim karizma 18 
Benim mage Wizard değil, SORCERER
Dragon Discipleyim zaten
Benim mage Wizard değil, SORCERER
Dragon Discipleyim zaten
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Sebebini tahmin edebiliyorum, Newerwinter'da aynı giysiyle gösteriyor
Ben daha karizmatik olacağım
Ben daha karizmatik olacağım
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury