dwaxer wrote:.
Arkadaşlar, Moradin dwarfların (ya da cüceler mi demeliydim) tanrısı. Dwax'ın kullandığı "Moradin arkamı kolla!" bir çeşit dua cümlesidir. Gerçi zaten biliyorsunuzdur ama yine de hatırlatayım dedim.
.
Illyra wrote:evet yazsın herkez bende yazim güzel gidiyo. bi edmond bide alenthas kaldı şimdi. Okuldadır onlarlda
Evet aynen öyle ya Son zamanlarda siteden ilallah ettim vallahi Okula gidiyorum, bi geliyorum bin tane mesaj atılmış. Okuyana kadar canım çıkıyor O kadar dua ettim şu site işlek olsun diye, şimdi tam tersini istiyorum
Tabi onun dışında bu hafta yatılılar okulda olmadığı için, dilediğimiz zaman giderim okula, diledim mi gitmem, çünkü Ã?arşamba tatil ve yatılılar köprü yapıp, haftasonu evlerine gittiler, hafta için gelmediler, bu haftasonu dönecekler.Yani okulda yatılı öğrenci yok, ders işlenmiyor.Bu yüzden tamamen serbestim.Bugün belki bir şey olur diye gittim, pişman oldum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
E senin için kolay tabii, bir de 6 saat hiç girmemeyi dene. Oku oku canım çıkıyor. Hayır o değil de ne zaman eve dönsem bu sefer hiç bir şey yazılmıyor
Illyra aslında senin çizdiğin gerçekten hoşuma gittiydi Ama kendi karakterimi kendim çizsem daha iyi olur dedim ve üşenmedim çizdim Üzerine zırhını tamamladıktan sonra atarım sana. Zaten Drizzt'e benzedi
yeni turn tamamdır. eğer ekstradan bişe yapmak isteyen yoksa bu tur uyumanızı öneririm. ikini bölüm ve asıl aksiyon rüyanızda başalayacak
bu arada The Lady of The Lake'i bir ip ucu olarak alabilirsiniz. Eğer araştırıp kartın anlamını öğrenirseniz güzel olabilir gerçi isterseniz bende söylerim