RedBlade

Sorularınız mı var? O zaman cevapları olan kişileri burada bulabilirsiniz.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond wrote:Sınıfa tekrar çift tıklamak :D

Ayrıca seviye atlatmak için:

Solda XP-Level Up var, oradan sağdaki 0 yazan yere, istediğin kadar XP verip, Adjust yapıyorsun, verdiğin XP seviye atlamaya yeterse, Level Up yapıyorsun.

Bunu neden mi söyledim, karakteri yarattıktan sonra, leveli bu şekilde atlayabiliyorsun.Oyun DM'ler için yapılmış biraz :)
Mark ben burada demiştim zaten :D

Dwaxer, RedBlade'in sömürücülüğüne hayır :-o :-o :-o :-o

Aslında sen basite alışmıssın, ondan fazla geldi bu :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Edmond wrote:
Edmond wrote:Sınıfa tekrar çift tıklamak :D

Ayrıca seviye atlatmak için:

Solda XP-Level Up var, oradan sağdaki 0 yazan yere, istediğin kadar XP verip, Adjust yapıyorsun, verdiğin XP seviye atlamaya yeterse, Level Up yapıyorsun.

Bunu neden mi söyledim, karakteri yarattıktan sonra, leveli bu şekilde atlayabiliyorsun.Oyun DM'ler için yapılmış biraz :)
Mark ben burada demiştim zaten :D

Dwaxer, RedBlade'in sömürücülüğüne hayır :-o :-o :-o :-o

Aslında sen basite alışmıssın, ondan fazla geldi bu :D
Yeterince açık konuşamamışsın.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
:mad: O zaman arkadaşlar bendeki bilgisayar programla uyumsuz çıktı, ya da bug, vs... Ã?ünkü ilk ekranda veya sonrakilerde üstteki Level yazan veya diğerlerine tıklayınca (tek de tıklasam çift de tıklasam hatta 3-5) hiçbir şey olmuyor. Demek ki benim bilgisayarda çalışmadı ya da yanlışlık oldu.

Siz bunu yüklerken nasıl bir sıralama takip ettiniz? Ã?ünkü birkaç install dosyası çıkıyor ben hepsini yükledim yoksa ondan mı oldu?
.
Post Reply