Hançerin Yaratılışı

Gölgelerdeki yaşamı bilenler için...
Post Reply
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Hançerin Yaratılışı

Post by MASK »

Mask kılıcı uzun zamandır gözlüyordu... Malowanın seçilmişine verdiği kılıç.. Bu kılıcı en baştan beri takip etmişti ama bunun seçilmiş de olsa tanrısalık yanı yok denebilecek birine verilmesi. Bu her şeyi değiştirebilirdi. Ama öyle olmayacak diye düşündü Hırsızların Tanrısı. Uzun zamandır kafasında tarttığını uygulama vakti gelmişti. MASKın hançeri.. Bir kılıç gibi büyük gözükmeyecekti ama içinde görebilenler için yoğun bir güç olacaktı. Ellerini kaldırdı.. Soğuk demir altın iki yandan belirdi. Sonra Havada hareket eden bir ateş kümesi.. Onun çevresinde danseden bir su kütlesi ve iki yanlarında ufak bir hortum yaratmış rüzgar ve toprak.. Elementlerin gücü ellerini yavaşça birleştirdi.. Maddeler bir araya geldiler.. Ortaya çıkan karışım parlamaya başladı. Işık giderek arttı. Demir ve altın da ışığın içinde kayboldular. Sonra MASK kollarını yine açtı gölgeler dört bir yandan yaklaştılar. Işık gölgelerin arasından bir süre parlamaya devam etti üzerine gelen gölgeleri yuttu.. Ve sonraher şey durdu. Artık parlayan bir ışık yoktu ama bir kılıç kadar büyük olmasa da hissedenlerin gücünü anlayabildikleri bir hançer duruyordu... Ne olduğu tam anlaşılmayan zamanla keşfedilecek bir güç.. Mask hançeri eline aldı. Tıpkı Malowanın kılıcı gibi ne iyi ne de kötü idi.. Ama onun tam zıddı idi.. Ve sahibine hizmet edecek ama bu hizmetin yardımı ile daha da güçlenecekti .. Ve gölgeye ait bu nesnenin güçlenmesi MASKın da gücünü attıracaktı.. Geriye hançerin sahibini bulmak kalıyordu.. Ben Malowan kadar acele etmeyeceğim dedi. Gülümsedi.. Kılıcı aynı kişinin kullanması nasıl tezat olurdu ... İmkansız değildi ama............. Hançeri sadece hakeden alabilecekti ve hakkettiği kadar elinde tutacaktı.. Ona gölgenin oğlu diyeceklerdi.. Tüm diyarlarda gölgelerin gücünü ve mantığını en iyi anlamış kişi... Bu kişi acaba kim olacaktı?
Last edited by MASK on Sat Dec 27, 2003 5:14 am, edited 1 time in total.
Hiç bir ışık aynaya baktığınızda gördüğünüz karanlığı yok edemez.
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Hançerin sahibinin nasıl belirleneceği yakında açıklanacaktı ama öncesinde olması gerekenler vardı.
Quel-Shin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quel-Shin »

Ve hepimiz emininiz ki hançer Mask'a ve sanata layık bir hançer olacak.Yaratılışı bile bana hançerin ne kadar güçlü olduğunu gösterircesine.Ve bildiklerim de bunu doğruluyor.Bu hançer diyarlar üzerindeki en güçlü sülah olacak sahibinin olduğunda.Ama kimse tamamen ona sahip olamayacak.Hakettiği sürece onundur.Ve bu hançer sadece bir kişinin elinde bulunabilecek.Onun adı gölgenin çocuğu ve hançer her zaman onun elinde olacak.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

Hançer ancak bir kişinin olabilirdi. Ancak bir kişiye hizmet edecek bir hançer sadece MASK için. Onu tutan eller ise hançer için sadece birer maşa olacaktır.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
The_Exile
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by The_Exile »

"Daha fazla güç"diye mırıldandı yaşlı suikastçi.O hançer ile gücüne güç katabilirdi.O hançer onun için yaratılmıştı.Gözleri çoşkuyla parladı ve becerikli ellerini o hançeri tutarken düşledi.Artık ne yapacağını biliyordu.
Yavaşça gölgelerin arasına karıştı.
Tyriel-Kaelthas
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tyriel-Kaelthas »

Aradan cok ama cok uzun yıllar gecmisti. Kaelthas bu dıyarlardan uzaklastırılmıs sefalet ıcınde hayatını surdurmekteydı. Mask'ın cagrısını duymustu o hala bır mask rahibiydi. Hiç durmadan hazırlandı hemde gunlerce aylarca. Hiç durmadan calıstı. Fakat eskı gucune sahıp deyıldı.
Gölgenin oğlu, gölgenin oğlu'nu alıp herkeze geriye donduyunu gostermek ıstıyordu. Ama turnuva zamanına kadar saklanmaksı gerekıyordu yoksa tanrıların onu yok ediceyinin farkındydı.
Zamanı vardı gucunu gerıye toplayıp , hancere sahip olmalıydı. Hancerin sahibi sadece ve sadece kaelthas olmalıydı. Hiç durmadan çalışmalıydı.

Kaelthas ayaga kalktı ve en cok deyer verdıyı, Efendisi Mask'ın ona verdıyı maskeyi cıkardı. Ona baktıkca kendısını ıyı hıssedıyor daha fazla guclenıyordu sanki.

Yapmak ıstedıyı tek sey vardı. O hançeri almak. Rakipleri ne olursa kım olursa olsun o Hançer'i almak zorundaydi.
Estebin
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Estebin »

Tüm o karanlık yaşamına rağmen Tanrılara olan saygısını hiç yitirmemiş olan bir ajan eski hainin yerine ilişkin bildiklerini iletecekti. Hain planlar engellenirdi. Cüretkarlık sadece arkasında güç varsa yapılması gereken bir işti.
Karanlık yolumu gösterir, sessizlik gerçeği bana fısıldar. Onlar benim yoldaşım, ben onların parçası.
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

RP OUT:şu rouge skill vestadların ayrıntılarını buraya yazsak. şu var olan turnuva için. Merak ediyorum doğrusu.
"What is locked can be opened; What is hidden can be found; What is yours will be mine."
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

Turnuva ile ilgili ayrıntıları yukarda yanında ünlem olan hırsız turnuvası adındaki başlığa taşdım beni bağışlarsınız. Sonuçta iki ay var baş vurunun bitmesine ve alta inebilirdi ayrıca agoraya da açtım bir başlık.
yeorda
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by yeorda »

Demek hançeri almak istiyorsun Kaelthas. Kolay olmayacak bunca olayın ardından.. Maskın yapacağı turnuvanın adil olacağına eminim ama bir şekilde katılanların arasına sızsan bile hayal bile edemeyeceğin zorluklarla yüzleşeceğine eminim. Bunu başarabilir misin? Göreceğiz... Hep beraber izleyip göreceğiz.
Ormanın gücü sizi kutsasın
Image
Dragonfire
Seçilmiş Savaşçı

Post by Dragonfire »

@Mask: Ya 9x6 *(54) Stad fazla dusuk degilmi. Yani yerlestiriyorum yerlestiriyorum benim gercek hayattaki stadlarimdan bile dusuk cikiyorlar. Yoksa baseleri 8 aliptami yapiyoruz. Ozamanda cok yuksek oluyor (102).
MASK
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by MASK »

:))) Bedensel özellikleri yeterince iyi iken herkes kazanır asıl zor olan bu özellikler senin için bir dezavantejken kazanabilmektir. Hançeri ve gölgenin oğlu ünvanı bedeni ve zihni ortalama birinin düzeyinde iken turnuvayı kazanmayı başarabilenin olacaktır.
Rp dışı Not : Ã?oğumuz ortalama insan statlarının üstündeki statlara sahibiz. Bunun başlıca nedeni eğitim, beslenme, sağlık koşullarımızın (ki bunlar hemen hemen tüm statları arttırır.) dünya ortalamasının çok çok üstünde olması. Dolayısı ile ortalama statlar çoğumuzun gerçek hayattaki statlarının bile aşağısında oluyor. Ama benim fikrimce bu şekilde kazanmak insana çok daha fazla tad veriyor.
raini
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by raini »

Benim açımdan zor olmadı çok fazla normal özelliklerimden bir 5-6 puan kadar indirdim sadece.
Post Reply