Cedric ve Sofia adam başı 1500 gp vererek yanlarına bir Wizard ve bir Half-Orc Barbarian almış Worgların inini basmak için bir ekip kurmuşlardır. Pis worglar ne zamandır zavallı köylülerin koyun ve kuzularını hunharca parçalamaktaymış meğerse.
Büyücü zırhı iksirini içen keşiş, sessizce şişeyi yere bırakıp vücudunu dövüşe hazırlarken, kulenin gölgelerine gizlenerek yürüdü. (X19-Y8) Fıldır fıldır dönen gözleri bir yandan yaratığın her an fırlamasını bekliyordu.
(Gölge yoksa, (yıkık kulenin gölgesi olmasını umut ediyodum.) sadece sessizce yürüme hareketi yapıyorum.)
Sofia, mağaraya göz attıktan sonra arkadaşlarına baktı.
" Peki, Corellon bu savaşta bizi kutsasın. " Elini havaya kaldırıp, herkesi göstericek şekilde salladı.
* Bless
Büyücüye çekilmesi için işaret etti ve ilerledi. (X3Y13)
" Zog, arkamdan ayrılma. Yakın durun. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Ã?imenlikli bir arazide gün ortasında, harabelerin yakınında başlıyordu dövüş, Keşiş Fabl ile Owlbear arasında.
İnitiative:
Fabl: 6+1=7
Owlbear: 3+1=4
1.round:
Büyücü zırhı iksirini içen keşiş, sessizce şişeyi yere bırakıp vücudunu dövüşe hazırlarken, kulenin gölgelerine gizlenerek yürüdü. (X19-Y8 ) Fıldır fıldır dönen gözleri bir yandan yaratığın her an fırlamasını bekliyordu.
(Gölge yoksa, (yıkık kulenin gölgesi olmasını umut ediyodum.) sadece sessizce yürüme hareketi yapıyorum.)
Keşiş yaratığın kendine doğru geldiğini görebiliyordu, kendisi gözükmemek için yıkıntıların ardına saklanmaya çalıştı. Fabl Hide: 13+8=21
Owlbear Spot: 20+8=28
Ancak Owlbear’ın keskin gözleri farketmişti Keşiş’i.
Büyücü Lex, kendini duvarlardaki gaz lambaları ile aydınlatılan loş bir mahzende buldu. Salonun ortasındaki pek derin olmayan iç bükey çukurun başka boyutlardan canlılar transfer etmek için yapılan ritüellerde kullanıldığına hiç şüphe yoktu. Demon-Babau buralarda olmalıydı.
İnitiative:
Lex: 3+2=5
Babau: 11+1=12
1.round:
Babau göstermemişti kendini.
Lex öncelikle sadık köpeklerini yanına çağırdı. Summon Monster II 1d3 köpek
Cedric ve Sofia adam başı 1500 gp vererek yanlarına bir Wizard ve bir Half-Orc Barbarian almış Worgların inini basmak için bir ekip kurmuşlardır. Pis worglar ne zamandır zavallı köylülerin koyun ve kuzularını hunharca parçalamaktaymış meğerse.
Sofia: Sofia, mağaraya göz attıktan sonra arkadaşlarına baktı.
" Peki, Corellon bu savaşta bizi kutsasın. " Elini havaya kaldırıp, herkesi göstericek şekilde salladı. * Bless
Büyücüye çekilmesi için işaret etti ve ilerledi. (X3Y13)
" Zog, arkamdan ayrılma. Yakın durun. "
Zog (barbar): “Sen konuşmak, Zog kesmek worg,” dedi Barbar ve (x6y12) noktasına yürüdü. “Nerdesin worglar? Gel gel postunuzdan ceket yapmak ha haha,” diye karanlığa seslendi. Ã?teden kırmızı gözler ışıldıyordu.
Fasul (wizard): Büyücü Fasul Cedric'e dokundu onu güçlendirecek büyüsünü yaptı. Bull Strength
"Aman beni koruyun ha, üç beş kuruş kazanacaz diye canımızdan olmayalım."
Cedric: Cedric tanrısına gücünün ve bilgeliğinin kılıcına yön vermesi için dua etmeye başladı. Divine Favor
Worg1: Barbara saldırdı. Attack: Bite +7 melee (1d6+4)
Atak: 11+7=18 Başarılı! – Dmg: 3+4=7 HP
Worg2: Barbara saldırır. Atak: 7+7=14 Başarısız!
Worg3: Barbara saldırır. Atak: 4+7=Başarısız!
Worg4: Gözükmez.
Worg5: Gözükmez.
Worg6: Gözükmez.
Worg7: Gözükmez.
Worg8: Gözükmez.