tekrar geldim. bir haftlık ara için çok özür dilerim ama geçen pazartesi babamı kaybettiğimizden dolayı gelmek gibi bir şansım yoktu. bu gün en geç yarın yeni turn dönecek. tekrar özür dilerim.
Illyra wrote:tekrar geldim. bir haftlık ara için çok özür dilerim ama geçen pazartesi babamı kaybettiğimizden dolayı gelmek gibi bir şansım yoktu. bu gün en geç yarın yeni turn dönecek. tekrar özür dilerim.
Başnm sağolsun Illyra, çok üzüldüm. Sen istediğin zaman turn dönebilir, acelesi yok.
pardon artık düzgün cümle de kuramıyorum sanırım. yazı yazmak kendimi iyi hissetmek için tutunduğum bir kaç şeyden birisi. mark rp atıcak. o zaman bende turn u döndüreceğim. sanırım şimdi oldu.
Illyra wrote:tekrar geldim. bir haftlık ara için çok özür dilerim ama geçen pazartesi babamı kaybettiğimizden dolayı gelmek gibi bir şansım yoktu. bu gün en geç yarın yeni turn dönecek. tekrar özür dilerim.
.
Ya öncelikle şunu belirteyim senaryo çok güzel alacakaranlık kuşağı gibi.
Ancak benim takıldığım bir nokta var: Herkes Lusran Büyücü Kulesi diyor; halbuki Lusran kuzeydeki ülke, büyücü kulesi ise Zuatha'nın ortasında?? Bir de ben Dwax olarak şu anda Cüce Kayalıkları'ndayım herhalde değil mi?
.
bende dikkat etmtmişsim ona kafam bi dünya haklısın dwaxer aslında quatha da büyü kulesi. evyah hepsini editlemem gerekecek
ve evet sen cüce kayalıklarındasın. huor da seninle üç sağın en solda olanının eteklerindesiniz.
.
Tamam neticede büyücü kulesine gideceğiz. Yürüyerek ve at ya da katır arabasıyla ne kadar sürer aşağı yukarı Cüce kayalıklarından Büyücü Kulesi? Ölkenin büyüklüğü hakkında fikir sahibi olmak için soruyorum.
.