Böcükozmosun bilgisayar programını yazmaya karar verdim
Böcükozmos ..........(muhabbet, yorum)
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Dostum beni ortak etmezsen sonra başın belaya girer söyliim. :schemes: iş ticarete dökülürse yani.Artemis Entreri wrote:Evet ama silahlar bu kadar ucuzken ve herkes her silahı kullanabiliyorken modifikasyonlar pahalı olmuş. Misal ben, en pahalı silahtan başka bir silaha modifikasyon yaptırmam.
Böcükozmosun bilgisayar programını yazmaya karar verdim
.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Nihahahaha
Sitede bulunan yazı, döküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır.
Siteye yapmış olduğunuz katkılar artık frpworld.com'un malı olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.
Been there. Seen that. Got the scars.
Artemis Entreri wrote:Nihahahaha![]()
Sitede bulunan yazı, döküman ve diğer içerikler siteye ait olup başkaları tarafından kopyalanması, dağıtılması ya da ticari amaçla kullanılması yasaktır.
Siteye yapmış olduğunuz katkılar artık frpworld.com'un malı olup bunları yayınlama ya da yayınlamama hakkı site yöneticilerine aittir.
.
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

En büyük emelim, en sevdiğim şey, kuyruğunda dikenli topuz sallayan bir akrep.Hep öyle bir şey olmak istemişimdir
O yüzden dikenli topuzumu saklayacağım, 14500 TP boyunca bir şey almayı düşünmüyorum 
Ölünce TP düşüyor mu?
Ölünce TP düşüyor mu?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Hayır, ölünce tpniz sizinle kalıyor, tp: ruhani para demek!Edmond wrote:En büyük emelim, en sevdiğim şey, kuyruğunda dikenli topuz sallayan bir akrep.Hep öyle bir şey olmak istemişimdirO yüzden dikenli topuzumu saklayacağım, 14500 TP boyunca bir şey almayı düşünmüyorum
Ölünce TP düşüyor mu?
Artemis sen kılıç aldığına göre sopayı tpye dönüştürelim mi? Yoksa ikisini de taşıyacak mısın gereksiz yere?
.
Obaaa, ben tıkanmadım, soru sordum, cevap bekliyorum, istesem içeri girip bekleyelim de diyebilirdim, ama tek başıma halletmek olmasın diye soru sordum, bir baktım, CORÃ? cevap vermiyor.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
-
Artemis Entreri
- Kullanıcı

Değişik bir oyun yarattınız, uğraş veren herkese tebrik ve teşekkür ederim.
Pixar'ın "A Bug's Life" (1998) yapımı canlandırma filminden karakterler.

İşçi Karınca Flik

Kraliçe karınca Atta

Ana kraliçe

Yavru karınca Dot

Ã?ekirge Hopper

Ã?ekirge Molt

Pire P.T.

Uğurböceği Francis

Tırtıl Heimlich

Peygamber devesi Manny ve Güve Gypsy

Karadul Rosie

Ã?ekirge Slim

Danaburnu Dim

Tesbih böcekleri Tuck ve Roll
Pixar'ın "A Bug's Life" (1998) yapımı canlandırma filminden karakterler.

İşçi Karınca Flik

Kraliçe karınca Atta

Ana kraliçe

Yavru karınca Dot

Ã?ekirge Hopper

Ã?ekirge Molt

Pire P.T.

Uğurböceği Francis

Tırtıl Heimlich

Peygamber devesi Manny ve Güve Gypsy

Karadul Rosie

Ã?ekirge Slim

Danaburnu Dim

Tesbih böcekleri Tuck ve Roll
.
Teşekkürler Devrimk, "Antz" filmini izlemiştim, gerçekten de süperdi; hatta esinlenip bir karınca hikayesine bile başlamıştım.
Artemis & Edmond, Yüce Ã?ekirge'ye bir şey sormak için her seferinde Kubbe'ye dönmenize gerek yok, telepati yoluyla haberleşebiliyorsunuz.
Dikkat: Sizin her seyahatinizde (yürüyerek) en az bir kere geçtiğiniz bölgelerin tehlike katsayısına bağlı olarak zar atıyorum. 1.bölgede 1/20, 2.bölgede 3/20 ve 3.bölgede 7/20 ihtimalle karşınıza bir etobur ya da haydut çetesi çıkar. (uçarak seyahatlar daha emniyetlidir)
Ekip olmada sorun yaşıyorsunuz galiba?
.
Teşekkürler Devrimk, "Antz" filmini izlemiştim, gerçekten de süperdi; hatta esinlenip bir karınca hikayesine bile başlamıştım.
Artemis & Edmond, Yüce Ã?ekirge'ye bir şey sormak için her seferinde Kubbe'ye dönmenize gerek yok, telepati yoluyla haberleşebiliyorsunuz.
Dikkat: Sizin her seyahatinizde (yürüyerek) en az bir kere geçtiğiniz bölgelerin tehlike katsayısına bağlı olarak zar atıyorum. 1.bölgede 1/20, 2.bölgede 3/20 ve 3.bölgede 7/20 ihtimalle karşınıza bir etobur ya da haydut çetesi çıkar. (uçarak seyahatlar daha emniyetlidir)
Ekip olmada sorun yaşıyorsunuz galiba?
.