Böcükozmos ..........(muhabbet, yorum)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yediş'in içindeki liderlik duygusuyla, CORÃ?'un içindeki faşizm kapışıyor :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Ben tüccar olacağım bu hesaptan sonra :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Artemis Entreri »

Evet aslında gerçekten sorun yaşıyoruz ekip olmada...
Yedişin düşünmeden yaptığı özellikle son konuşma Buşu çileden çıkarttı... Nacinin yerinde olsam hüseyin abileri çağırır pılımızı pırtımızı çalar evimize postalardım bizi. Kiminle nerde nasıl konuşacağını bilmelisin.
Been there. Seen that. Got the scars.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Psikopat bir böcekten daha eğlenceli ne olabilir?

Bunu Buş mu söyledi?

-Freddie Mercury
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

Edmond tekinsiz bir mekanda ilk gördüğün adama kılıç çekiyosun allasen ne olmasını umuyorsun? Pardon abi alın işte sümükler demelerini mi?
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Buş, içgüdülerime güvenseydin keşke :D Bak indirirdim topuzu kafasına, bela mela kalmazdı.

-Freddie Mercury
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Süper bi oyun gercekten.Yenilendikce okuyorum.Eger vakit ayırabilecegimi bilsem hemen katılırdım ama su sıralar pek vakit bulamıorum.Gercekten muhtesem bir oyun.

Oyun ici hakkında uygun görürseniz bir kac yorumum olacak;

Yediş'in düşünmeden yaptıgı bu hareketler ilerde baslarına gercekten büyük sorun cıkarcak gibi.Buş daha ne kadar dayanır bilmiyorum.Ama 2 gün sonra Buş Yediş'i öldürdü diye bir haber duyarsak şaşırmayacagım :) ki şöyle bir sey var Dwaxer gercekten iyi bir dm.Ayrıca (arenadan biliyorum) hic kimsenin gözünün yasına bakmaz valla :)

Oyun gerci oldukca heycanlı gidiyor.Dwaxer de biraz tolerans göstermiyor değil hani gruba.Yoksa simdiye baya bi zaman şişlenmiştiniz. :)

İyi oyunlar :)
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
WeS_DeX, göğsümüz kabardı; oyunumuzun takip edilmesi, beğenilmesi filan elbette hoşumuza gitti. Teşekkürler değerli yorumların için. :D

Bu arada sırası gelmişken yine yapayım duyurumu; bu espirili -fakat ciddi- oyunumuza katılmak isteyen arkadaşlar çekingen davranmasın. İstediğiniz zaman katılabilirsiniz.

.
Artemis Entreri
Kullanıcı
Kullanıcı

hadi bakalım edmond, burdan sonra ne yapcaksın çok merak ediyorum :D tpmiz de yok, her yerde eli silahlı adamlar. ben geri döneceğim başka görev yok mu yav. göz göre göre ölüme gidemem. 30 tp yi adama versek ne olcak sanki? sümük satan adamı kendi mekanında tehdit edecek halimiz yok ya.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Yapma şunu Buş, Buş'Luğunu konuşturma, gerçek hayattaki hâlin gibi birisi olma, gel benim yapacağımı yapalım, adamı rehin alalım, ben kafasına indireyim balyozumu :D

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Pazarlık etseydin 10 tpye alacaktın bilgiyi :schemes:

Bozmayın moralinizi, karaborsa pazarında çok fırsatlar çıkar sizin gibi kahramanlar araştırmaya devam. :mrgreen:

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar ödül avcılığında canlı ya da ölü getirme kavramını açıklayayım size: Bir böcükle savaştığınızda onun canını yani HPsini % 90 aldığınızda suyu çıkmış oluyor. Yani % 90 canı giden biri artık savaşamaz, uçamaz, kaçamaz, vs. Eğer aranan kişiyi % 10 can kalmış halde yakalarsanız canlı yakalamış oluyorsunuz, o zaman da ödülünüz daha fazla olur.

Ã?rnekle açıklayayım: diyelim ki HP: 200 olan bir böcüğü yakalamak istediniz. Tabii savaşmadan teslim olmak istemeyecek. 200ün %10u=20 ettiğine göre böcüğün canını 1-20 arasına düşürebilirseniz artık daha savaşamaz ve canlı ele geçirebilirsiniz. Ancak yanlışlıkla fazla vurup da canı 0 ya da eksiye düşerse ölmüştür artık.
.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Dwaxer eger cok gec kalmadıysam bende katılmak istiyorum.

Okudukca icimdeki istek yükseldi.Bu aralar siteye girmemi engelleyecek hic bir unsur da yok.Tamamen bosum yani hikaye ye gereken ilgiyi gösterebilirim.Eger uygun görürseniz bende baslamak isiyorum.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

WeS_DeX wrote:Dwaxer eger cok gec kalmadıysam bende katılmak istiyorum.

Okudukca icimdeki istek yükseldi.Bu aralar siteye girmemi engelleyecek hic bir unsur da yok.Tamamen bosum yani hikaye ye gereken ilgiyi gösterebilirim.Eger uygun görürseniz bende baslamak isiyorum.
Hiçbir zaman geç kalmak diye bir şey yok bu oyunda. :schemes:

Tamam karakter hazırlıklarını buradan yapalım, isim ve seçtiğin ırk nedir?
.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Karıncük ve tırtıl gittigine göre bende güve olabilirim.

Hp 220 olsun.Ayrıca güve olursam Ucma özelligim de hemen olucak mı yoksa bir süre gectikten sonra mı kazanacagım bu yetenegi.Sanırım ilerde veya hemen ucabilecegim icin menzilli saldırılarda ustalasacagım.Belki yakın dövüs icinde ufak caplı itemlar alırım.

Hp:220
Irk:Güve
İsim:Ralf

İsmimin Ralf olmasının nedeni Kethüda yı kızdırmamak ve okunusunun da kolay olması yoksa Ralph da koyabilirdim :D
Post Reply