Kütüphaneci

FRP-RPG ile ilgili her türlü bilgi paylaşımını buradan yapabilirsiniz (Wod, dnd, GURPS, Cthulhu, Fallout ...). Engin bilgilerini paylaşmak ve yeni bilgiler edinmek isteyen herkesi buraya davet ediyoruz.
Post Reply
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Kütüphaneci

Post by Darkgnome »

Bilgi bankasında bir kütüphaneci eksiği var. Pek çok kişinin bilgi paylaşmaya oraya gireceğini düşünüyorum ama o kadar çok bilgi içinde kaybolacaklardır. Ayrıca o ana başlık altında olmayan ancak çok güzel bilgiler veren başka başlıklar da var. Acaba "BİLGİ BANKASI" ana başlığının altında kalıcı olarak

Kütüphaneci (Sistemler)

Kütüphaneci (D&D)

Kütüphaneci (Mitoloji)

yada bunun gibi başlıklar açılabilir mi? Başlıklar altındaki cevaplara sadece linkler yapıştırılır ve yazının ne hakkında olduğu, neden diğerlerinden farklı olduğu, neden buraya koyulmaya layık olduğu kısaca belirtilir.

Bunu sadece yetkililer mi yapabilir yoksa tüm kullanıcılar mı yapabilir onu bielmiyorum. İkisinin de dez avantajları ve avantajları var. Bu karar yöneticerin sorumluluğunda zaten.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Post Reply