Böcükozmos ..........(muhabbet, yorum)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Tmam Lugi'yim ben o zaman :D
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tamam Lugi, senin de başlangıç olarak istatistiklerin şöyle:

Lugi tp=0
Karıncük
HP:150
Hız:85
Hasar:4d6+8
Zırh:+5

Eşyalar:
Nektar likörü: 2
Dirilten aş: 2
Top.Ağırlık: 8

Umarım bütün arkadaşlar kendilerine ait bu değerleri bir köşeye not edip, sırası geldiğinde değiştirip gidişatı takip ediyordur. Hangi eşyalarının olduğunu, vs... Yani önemli değil aslında ama ben olsam elimdeki imkanları doğru değerlendirmek adına not alıp, takip ederdim.

.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Ahh ben yanlıslıkla kuvvet macunum oldugunu sanıp yemişim.Orayı düzeltelte bilirmisin Dwaxer cok özür dilerim.Kuvvet macunu nerden geldi aklıma anlamadım.Sadece likörü iciyorum.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Dwaxer baba ben bu çarpışmadan sonra mı giricem oyuna?
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Lugtarias hosgeldin oyuna...Seni de aramızda görmek güzel olucak :)

Dwaxer, ben yukardaki postumda ne sacmalamısım öle anlamadım :D ya bnm kuvvet macunumda var dogru :D yani bi yanlıslık yok...Bi an kuvvet macunum yoktu sanırım dedim.
Just because you were born a noble, you can act like God? - Griffith (the White Hawk)
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

hoşbulduk :) sizinle bir oyun oynamakta çok güzel olacak:)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Lugi acele etme; diğerleri Kuş ağacında, seni Kubbe'den yola çıkaracağım, muhtemelen Bataklık civarında buluşursunuz. Ama sana da arada küçük bir solo görev vermeyi düşünüyorum.

Bu arada güve arkadaşımız ne yapıyorsun yaa, :schemes: grubun adını tüy sıklete çıkarıcaksın hahahaha. :-P
.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar, memnun musunuz oyundan, yoksa sıkıyor mu bir şeyler söyleyin? Bazınız artık mesaj atmaz oldu. :-P
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Zevkliymiş, psikopat bir karıncayı canlandırmak....

Ne kadar belirgin yapabiliyorum adamın psikopat olduğunu?

Ã?rneğin dilini çıkartarak zıplayıp, çığlık atıp tepeden topuzu indirdiğinde, nasıl düşündünüz?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Ben hevesimi korumaktayım :evillaugh:
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Süper :) ucabilmek süper bisey gercekten :)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar Kübüst'ün kafasına vurup şeklini bozmayın artık; adamı teslim ettiğinizde tanımayacaklar sonra. :schemes: Unutmayın canının %10nunu bırakırsanız, yani HPsini 1-25 arası bırakırsanız baygın olur ödülünüz de fazla olur. şimdi HPsi riskli duruma kadar indiği için uyarmış olayım sizi.

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Obaa, daha karpuz kesecek idik.

Haydaaa, peki onu teslim ettikten sonra, kafasını piramit şekline sokmama izin verirler mi :S
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
WeS_DeX
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WeS_DeX »

Simdi su son olacak istatistikleri göz önüne alırsak ben yine en fazla 20 dmg vursam edmond da 30 vursa kalır 10 veya o cıvarda bir sey.Yani bayılması icin gerekli miktarda dövmüs oluruz o yüzden kübüste saldırıları yeni tur hesaplamasından sonra keselim
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Liero, Zıp bu turda boş geçecek maalesef. Çok yavaşsın! :schemes:

.
Post Reply