Böcükozmos ..........(muhabbet, yorum)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond şöyle oldun sen:

Yediş tp=280
Karıncük
HP:150
Hız:85
Hasar:4d6+12
Zırh:+13

Eşyalar:
Nektar likörü: 1
Dirilten aş: 3
Kuvvet Macunu: 2
Nektar: 1
şeker: 9
Fosfor: 5
Mantar: 8
15Y.Miğfer: +2
50Ceket: +6
20Dikenli Tapoz: +4

Top.Ağırlık: 128

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Pekala Yediş kandi eşyalarını taşıyor
Ralf küp kafayı taşıyor
Peki marketçinin defteri kimde?

Ona göre devam ettiricem grubu...

.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

dwaxer wrote:.
Pekala Yediş kandi eşyalarını taşıyor
Ralf küp kafayı taşıyor
Peki marketçinin defteri kimde?

Ona göre devam ettiricem grubu...

.
marketçinin defteri bende. Ralf'e küp kafayı taşı dedikten sonra defteri yerden aldım diye yazmıştım.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

liero wrote:marketçinin defteri bende. Ralf'e küp kafayı taşı dedikten sonra defteri yerden aldım diye yazmıştım.
:mrgreen: Tamam bak ben onu unutmuşum pardon. İyi öyleyse uçuruyorum sizi kemerlerinizi bağlayın. :schemes:
.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Müthiş bir duygu bu :D Keşifler habire gözümün önünde oluyor :D Ã?ekürgenin çiftesi, lanetli karıncüğün iyileştirilmesi amoyük vs vs. :D
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Lugtarias wrote:Müthiş bir duygu bu :D Keşifler habire gözümün önünde oluyor :D Ã?ekürgenin çiftesi, lanetli karıncüğün iyileştirilmesi amoyük vs vs. :D
Evet Lugi ama Büyücü Zoltan ile bir iki muhabbet etseydin, “büyü öğrenmek istiyorum” filan gibi sana bir basit büyü daha öğretecekti ve daha çetrefilli büyü öğretmek için de bir görev verebilecekti sana. Ayrıca Zoltan’ın karşısındaki odaya, Savaş Ustası Herkül’ün yanına uğrasaydın bir iki muhabbetle sana Karıncüklerin özel savaş yeteneğini öğretebilirdi. Cık cık, çok fırsatlar kaçırdın. :schemes:

.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Hani Tom ve Jerry'de Tom'un poposuna bir çatal batınca bekleyip bekleyip sonra basar ya yaygarayı, ben de öyle oldum şimdi...

''Yeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuvvvvv''
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Benim karıncüğüm kuraltanımaz iyi ya da kuraltanımaz yansız gibi birşey mi oldu sanki :D
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Arkadaşlar çok özür dilerim oyun başlığına yazma isteğimin verdiği aceleden dolayı yazılanlara kısaca göz atıp kendi rp me geçmişim. Dwaxer'ın yazısını eksik okumuşum. :(
Yüce K. iletim silinebilir mi ? İki oluyor bu ama kusura bakma :(
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Lugi serbest mi takılmak istiyorsun Böcükozmos'da? Tek başına her zaman şansın yaver gitmeyebilir, hatta çoğu zaman gitmez. Ã?rneğin bir örümcüğe denk geldiğinde ne yapabileceğini zannediyorsun ki? Yanında seni koruyan arkadaşların olmazsa anında paket olursun.

.
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Piramitte takılmak gelmişti bir an aklıma ama vazgeçtim artık zaten grubun yanındaymışım... bir yere gitmiyorum :|
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Arkadaşlar Darkgnome arkadaşımız Böcükozmos için bir excel tablosu hazırladı, bu sayede artık sizin inventorilerinizin hesabını tutmak çok daha kolay olacak. Kendisine buradan teşekkürlerimi sunmayı bir borç biliyorum; teşekkürler Darkgnome! :D

Son durum:

Image

Bu tabloda anlaşılmayan bir taraf varsa sorabilirsiniz.
.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Reca ederim, hatta üstüne teşşekkür bile ederim ama tablo benim tablo değilki. HP'leri eklemişin, birim ağırlıkları eklemişirn, yazılar felan görüntü çok daha güzel olmuş. Göz var nizam var yani. Ayeş ÖZGÃ?N'ken, şebnem Shefer olmuş.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Hız talebi:

Uçan hayvanların hepsi hızlara 20 alıyor ya hani.Ben ona karşıyım, bir sinek ile bir balarası aynı hızda uçamaz bence :) Mesela çekirgeye +10 sineğe +20, balarısına +30 verebilirsin kanımca???

Ve zehir ve asit.Bunlar tek vuruşa mı ekleniyor,

Yani

Diyelim karıncam 10 vurdu, +1 asitse eğer 11 mi oluyor?Fakat bir sonraki tura etki etmiyor mu?

Bence zehir için, 4-5 tur etkili gibi bir kavram konulabilir?Asit için de öyle.

Ayrıca hız konusu bence değiştirilmeli.Ã?ünkü 400 can bir akrep için normal, fakat o akrepin, bir tırtıldan yavaş gitmesi hiç normal değil :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond, güzel konulara parmak basmışsın. Hız konusunda sana katılıyorum. İlk etapta basitlik açısında kanatlı kanatsız diye ayırmıştım ama her ırkın hız bonusunu değişik değişik ayarlayıp daha gerçekçi yapabiliriz. Hız/HP hesabı aynı kalmakla beraber, senin dediğin gibi sinek: +20, arı:+30, tırtıl:-30 gibi her ırka özel bonuslar verelim. Diğer arkadaşlar da söylesin bu konudaki fikirlerini lütfen! Hangi ırka kaç bonus gitmesi size mantıklı geliyor filan?

Asit zehir olayı: Evet anında yüzde 10 (böyle hesaplamak çok daha kolay DM açısından) Ancak zehir olayının kalıcı etkisi, rakibin hızını düşürmesi ve bu da tıpkı büyü, vs gibi 5 tur süren bir etki. Yani zehirlendiğinde bünyen etkilenerek yavaşlıyorsun.

.
Post Reply