pyros müzik!!!!!
-
Shadowmaster
- Kullanıcı

-
flintfireforge
- Kullanıcı

Pyros valla sende ne cevherler gizliymiş öyle. Senin gibi bir elmasla arkadaş olmak çok güzel valla. Nasıl iyi yağ çektim mi Pyros. Yağ kısmından sonra, yeni müzikler nerede kardeşim.
Burada bir şey sormak istiyorum, bütün vampirlerin hafızası berbat mıdır yoksa bu sadece quele mi özel. Lütfen beni bu konuda aydınlatın.
Burada bir şey sormak istiyorum, bütün vampirlerin hafızası berbat mıdır yoksa bu sadece quele mi özel. Lütfen beni bu konuda aydınlatın.
Cüceler her zaman son sözü söyler...
-
flintfireforge
- Kullanıcı

nihayet flinfireforge kendi benliğini buldu,artık ben kimim diye kafasını duvardan duvar vurmak zorunda kalmayacakhieeyt be avatara bak!
abi ne yapmayı denedin ve bu vampire ne?ve quel ne istedi sendenbu arada bunu şimdi deniycem kusura bakmayınbakalım oluyo mu
quel dedi de
beğenmezsem eğer eski kural halen daha geçerli,ona göreyeni bikaç bişii var
ama bir sürpirz var ki dillere destan
ya bu quele son zamanlarda bir haller oldu,sanki artık burada değil kafası veya artık site içinde eski şeylerle değilde yeni şeylerle daha çok ilgileniyor :Dbilmem nedeni ne olabiliröylemiydi ?hatırlayamadım walla.ama yine de dayanamayıp cevap yazdım zaten.
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...
bende burda olduğuna adım gibi eminim ama artık eski quel yok demek istedim o artık daha farklı bir quelquel her zamanki gibi gayet "burada"
bu arada bu vampir smileysini bende beğendim sırf bu smiliyi kullanabilmek
Beklenen son gerçekleşti,ve ketchup bitti...