Gates of Shadow, 0.1 The Gathering (game screen)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Sir Liero, Sir Randillan'ın başında onun için endişelenirken birden beyaz bir asa fark etti. Uzun saçlı ve sakallı bir adam kirli cüppesinin eteklerini toplayarak yere eğildi ve ceplerini karıştırmaya başladı. Onu gören halk ürkmüşçesine geri çekilmeye başladı, konuşan adam bile.

Sonra yaşlı adam cebinden bir yaprak çıkarttı ve Sir Randillan'ın dili üzerine koydu. Bu tuhaf soluk renkli bir yapraktı. Ama kısa süre sonra Sir Randillan'ın nefes alışveriş düzelmişti ve yardımla ayağa kalktı. Oku çekerek çıkarttı. Kanaması azdı.

Halk ürkmüş gözüküyordu. Sir Radillan adama teşekkür ederken, Jarenek sessizce cücenin yanına kadar gelmişti. Ayrıca yaralı elfte yanındaki Donaef'le meydana çıkmıştı.

Raven küçük bir çığlık atarak sandığı çekti. Ne olacağından pek emin değildi.

Avcı tanıyormuşçasına yaşlı adamı selamladı.

Yaşlı adam ise şehrin az dışında kalan kulubeyi işaret etti eli ile. Hepsine güvenilir gözükmüştü...
Image
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Kulübeye doğru yürürlerken Ardeth Avcı'ya yaklaştı.
"Tanıyor musun bu ihtiyarı? Kimdir necidir?"
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Dwax da diğerleriyle birlikte yürür. "Bakalım başımıza daha neler gelecek?" diye mırıldanır.

.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Jarenek diğerlerinin yanına geldiğinde öldürdükleri kara elflere baktı. Ve "Bakıyorum eğlenmişsiniz, partilere çağırılmamayı hiç sevmem," dedi ve diğerleri gibi yaşlı adamın kulübesine doğru ilerlemeye başladı.
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor olayların nasıl geliştiğini hâlâ adam gibi anlayamamıştı.Bir anda gelmişti, bir anda da geçmişti.

*Sanırım biz yola çıkana kadar canımız çıkacak.*

Ellerine baktı.Eldivenlerine.Harikaydılar.Upuzun parmakları vardı.İnce, uzun.Muhteşemdiler.

Sonra Dwax'ın baltasına, ve diğer herkesin eşyalarına baktı.Acayip bir şeydi bütün bu olanlar ya, neyse.

*Ee beyler, şimdi ne yapıyoruz?*
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Parıldayan küresiyle sandığın içinden çıktı.
" Burası da amma karanlık. " Küreyi yeninin içine attı.
" Buldum. "
Parlayan gümüş eldivenleri, Raven'e uzattı. Saçını başını düzeltirken, draven'de pelerinine pençesini geçirmiş. Kıkırdayarak micah'ın sandıktan dışarı çıkışını izliyordu.
" Sana dedim, bir yarasa kanatı olsaydı değiştirebilirdim. Belki pembe olurdu. Yoksa yarasa dışkısı mıydı, o ?"
Sarı küre yeninin içinde sönüp kaybolmuştu, bile.
" İzliyoruz galiba. " Yaşlı adamı ima ederek.
" şunları alın. İyileştirici iksirler. " Cücenin eline koyu verdi.
" Bunlar da uçmayı sağlıyor. " Büyücülere verdi.
" İyi mi bu sandık baya işe yarar. "
Gözlüğüyle oynarken, Ravene bakıyordu.
" Seninle ben akrabayız. "
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Yaşlı adam mırıldanarak iksirlere baktı.

"Çok güzel, çok güzel... Sağol büyücü..."

Avcı başını olumlu anlamda sallayarak Ardeth'e cevap verdi.

"Evet tanıyorum gittiğimizde daha ayrıntılı konuşabiliriz. şu anda halk çok ürkmüş durumda."

Raven bir anda hızla Micah'a sarıldı ardından utanarak geri çekildi.

"Kan bağımın olduğu birisi olman öyle güzel ki."

Sir Randillan'ın bakışlarındaki tuhaflık Micah'ın gözlerinden kaçmamıştı.

Herkes kulubeye doğru ilerlemeye başladı. Jarenek en arkadan pelerinin altında ilerliyordu. Sonunda kulubeye girdiler. Geniş ve rahattı. Herkes rahatça oturduğunda Jarenek'te pelerinini çıkarttı. Adam hepsini gözlerini kısarak inceledi.

"Benim adım Nehhlia Nen. Gizlerle uğraşıyorum ve uzun zamandır buradayım. Diyar üzerinde bir kıpırtı hissediyorum. Siz de tuhaf bir grupsunuz. Eğer Celt yanınızda olmasaydı sanırım yine de sie bulaşmazdım."

Yaşlı adam ellerini karnına koyarak hafif bir kahkaha attı.

"şimdi sizi bırakıyorum ki konuşabilesiniz. şu şövalyeyi götürüp zehri iyice inceleyeceğim. Siz de eğer isterseniz bu gece burada misafirim olabilirsiniz."

Sir Randillan ve Nehhlia odadan çıktığında Celt, Jarenek'ten geri aldığı pelerinini katlıyordu. Raven ise eldivenlere hayranlıkla bakıyor ardından Micah'a gülümsüyordu. Sonra Celt mırıldandı.

"Ona güvenebiliriz..."

O sırada Raven Jarenek'e dönerek sordu.

"O kadın cidden senin annenmiydi?"
Image
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

"Eğer bu kara elflerle daha fazla haşır neşir olacaksak, yanımıza kullandıkları zehir için Nehllia'ya antidot yaptırtmamız iyi olur. Tabii bedelini ödeyerek."
Jaranek'e döndü "Kara elf! Sen bu zehirin neden yapıldığını biliyor musun? Bu bilginin faydası olabilir."
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Sandalyeye oturmuş etrafındaki konuşmaların üzerinden geçişini sakince izliyordu. Raven'e ne diye seslenseydi acaba.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Jarenek Raven'a döndü. "Evet, benim annemdi," dedi. Tam bir kaç şey daha söylemek üzere ağzını açmıştı ki Ardeth'in sesini duydu. Sözünü yarım bırakarak "Ã?rümcek zehrinden yapılıyor," dedi.
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor, etrafa gülümseyerek bakınıyordu.İçinden:

*Acaba görev ne zaman başlayacak?*

Merak ediyordu, neticesinde kaç kişi özel nesnelerle başka diyarlara göç ederdi ki?
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Az bir zaman daha kulubenin içinde oturmuşlardı ki, uzaktan gelen adım seslerini duymaya başladılar. Adımlar git gide yaklaşıyordu. Celt kapıyı hafifçe aralayarak baktı ve hızla kafasını içeri çekti.

"Lanet olsun! Yine geliyorlar! Hem de daha fazla. Kaçmalıyız. Ã?abuk herkes arka tarafa."

Bu sırada girdikleri odadan çıkan Nehhlia ve Randillan'ın ne olduğunu anlamaları bir kaç saniyelerini aldı. Nehhlia hepsine seslendi.

"Acele edin. Arka penceren kaçmalsınız. Atlar oaraya bağlı zaten."

Bu sırada Randillan elindeki katlı bir parşömen parçasını cebine sıkıştırdı ve Celt, Raven'in elinden çekerek arka tarafa doğru hızla götürdü...
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

" Neden kaçmamız gerekiyor ki ? Alevküresi büyüsünü atalım. "
Mızmızlanırken, onları izlemeye devam ediyordu. Devrilmemek için evcilinin kuyruğunu tuttu. Pencereden aşağı yuvarlanmaktan zor kurtuldu.
" Neden kaçıyoruz, yaşlı adam söylesene. "
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Huor sırıtarak Dwax'a baktı.

*Dostum, kaçmak bana göre değil, sen ne dersin?*

Kılıcı elindeydi ve büyüleri de aklında.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
"Kaçmak mı??" Dwax gözlerini pörtleterek adamantin balyozunu sallar. "Bir Ungart kaçmaktansa ölmeyi tercih eder!! Kimmiş o gelenler, gazabımdan korkasıcalar!!"

.
Post Reply