Uni Rock Fest 08

Buyrun huzurumuza ey güzide müdavimler. Eşsiz ve sonsuz dehlizlerinde savrulurken, bırakalım ruhumuzu dinginliğinin tadını çıkarsın...
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Oo yener ne zamandır görüşmüyoduk bahane olcauktı bak :D Neyse başka zamana artık :)
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

tüh üzüldüm yener neyse başka bir sefere artık. merak etme bol bol eğleniriz senin içinde :wink:
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Tamam! Biletim sonunda hazır :D Beni bekle Opeeeth!

Bu arada Catafalque çıkıcakmış Opeth'ten önce, onunda iyi bir Türk Gothic Metal grubu olduğunu duydum, onu da dinlemek için erken gidicem..
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

ben opeth e kesin yetişecem de tam gün izin alabilirsem :D 2-3 gibi gitçem artık kim çıkarsa.
Image
WizardOfQuarks
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by WizardOfQuarks »

AlenthasLeasess wrote:Bu arada Catafalque çıkıcakmış Opeth'ten önce, onunda iyi bir Türk Gothic Metal grubu olduğunu duydum, onu da dinlemek için erken gidicem..
Catafalque da iyidir gitmişken kaçırmayın derim. Keşke benim de zamanım olsaydı. Beş günle kaçırıyorum. :cry:
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..."  Einstein
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

WizardOfQuarks wrote:
AlenthasLeasess wrote:Bu arada Catafalque çıkıcakmış Opeth'ten önce, onunda iyi bir Türk Gothic Metal grubu olduğunu duydum, onu da dinlemek için erken gidicem..
Catafalque da iyidir gitmişken kaçırmayın derim. Keşke benim de zamanım olsaydı. Beş günle kaçırıyorum. :cry:
şarkıları güzel gibi, ama Anathema'nın ön grubu olarak çıktıklarında dinledim bi kere, ses sistemi rezaletti belki o yüzden biraz kulağımı tırmalamış olabilir. Bakalım bu sefer nasıl olcak, yetişebilrisem tabi Catafalque'a :shock:
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Benim telefon var değil mi? Orada buluşuruz?
Image
Bogus
Site Yazarı
Site Yazarı

Post by Bogus »

Cuma erkenden orada olurum muhtemelen. Tel: 0532 202 87 12. İsteyen iletişime geçebilir...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ne desem :roll: Sırf Opeth'i yakından izleyebilmek için saat 4'den 11'e kadar ayakta, aç bir şekilde bekledik.. Ayağımız o kadar ağrıdı ki kesip atsak daha az acırdı muhtemelen. Catafalque sahneden indikten sonra (zaten herkes o kadar yorgundu ki kimse umursamadı bile) 1 saat 15 dakika beklemenin verdiği sinirle (15 dakika geç kaldılar) artık küfür etmeye başlamıştım. Ama tabii ki de sahneye çıktıkları an ve o muhteşem "Demon of the Fall" şarkısını çalmaya başladıklarında artık hiç bir şey aklımda kalmamıştı.

Eve döndüğümde bir şişe vodka içmiş gibi hissediyordum ve sürekli kulağım çınlıyordu. Ama ne biliyor musunuz? Değdi hani!!! :D
Image
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

Ne desem Sırf Opeth'i yakından izleyebilmek için saat 4'den 11'e kadar ayakta, aç bir şekilde bekledik.. Ayağımız o kadar ağrıdı ki kesip atsak daha az acırdı muhtemelen. Catafalque sahneden indikten sonra (zaten herkes o kadar yorgundu ki kimse umursamadı bile) 1 saat 15 dakika beklemenin verdiği sinirle (15 dakika geç kaldılar) artık küfür etmeye başlamıştım. Ama tabii ki de sahneye çıktıkları an ve o muhteşem "Demon of the Fall" şarkısını çalmaya başladıklarında artık hiç bir şey aklımda kalmamıştı.

Eve döndüğümde bir şişe vodka içmiş gibi hissediyordum ve sürekli kulağım çınlıyordu. Ama ne biliyor musunuz? Değdi hani!!!
Aynen :D gerçi ben 9 da geldim, tam demirlerin önünden izledik :evil: Mikael iyi eğlendirdi bide :clap:
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

pazartesi günü baran ve benim konser resimlerimizi koyacağım :-P bence en zevklisi opeth i beklerken alenthas ile "taş -kağıt - makas" oynamaya çalışmamızdı. ama üst üste altı kere aynı şeyi denk getirince oynamayacağımızı anladık :)

bogus sağolsun bize soğuk bira getirdi :) böylece güneşin altında pişen beynimiz biraz rahatladı. opeth ten sonra yorgun argın çimlerin üzerine düştüğümüzde nocturnal soul ile görüştük.yine de ben o kadar çok eğlenmedim:)

ama bir daha olursa bir daha gitmek isterim :)
Image
Lugtarias
Forum Yöneticisi

Post by Lugtarias »

Illyra wrote:pazartesi günü baran ve benim konser resimlerimizi koyacağım :-P bence en zevklisi opeth i beklerken alenthas ile "taş -kağıt - makas" oynamaya çalışmamızdı. ama üst üste altı kere aynı şeyi denk getirince oynamayacağımızı anladık :)

bogus sağolsun bize soğuk bira getirdi :) böylece güneşin altında pişen beynimiz biraz rahatladı. opeth ten sonra yorgun argın çimlerin üzerine düştüğümüzde nocturnal soul ile görüştük.yine de ben o kadar çok eğlenmedim:)

ama bir daha olursa bir daha gitmek isterim :)
vay be canım çekti :)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Baran kim Alenthas kim :D Aynı kişi değil mi bunlar :P Niye farklı söyledin :D
Image
NocturnaL_Soul
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by NocturnaL_Soul »

ooof of.. testament çok fenaydı çook! legen- wait for it - dary! :D Boynumda kalıcı hasar oldumu bilmyiroum ama olduysada değer, gelemeyenler çatlasın :evillaugh:
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Offf... Valla benimde boynum acayip derecede ağrıyor ya :D Boğazımı söylemiyorum bile (ama böyle diyerek söylemiş oldum sanırsam :D ).
Image
Post Reply