Uni Rock Fest 08
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

-
WizardOfQuarks
- Kullanıcı

Catafalque da iyidir gitmişken kaçırmayın derim. Keşke benim de zamanım olsaydı. Beş günle kaçırıyorum.AlenthasLeasess wrote:Bu arada Catafalque çıkıcakmış Opeth'ten önce, onunda iyi bir Türk Gothic Metal grubu olduğunu duydum, onu da dinlemek için erken gidicem..
"Ã?n yargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur..." Einstein
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

şarkıları güzel gibi, ama Anathema'nın ön grubu olarak çıktıklarında dinledim bi kere, ses sistemi rezaletti belki o yüzden biraz kulağımı tırmalamış olabilir. Bakalım bu sefer nasıl olcak, yetişebilrisem tabi Catafalque'aWizardOfQuarks wrote:Catafalque da iyidir gitmişken kaçırmayın derim. Keşke benim de zamanım olsaydı. Beş günle kaçırıyorum.AlenthasLeasess wrote:Bu arada Catafalque çıkıcakmış Opeth'ten önce, onunda iyi bir Türk Gothic Metal grubu olduğunu duydum, onu da dinlemek için erken gidicem..
Ne desem
Sırf Opeth'i yakından izleyebilmek için saat 4'den 11'e kadar ayakta, aç bir şekilde bekledik.. Ayağımız o kadar ağrıdı ki kesip atsak daha az acırdı muhtemelen. Catafalque sahneden indikten sonra (zaten herkes o kadar yorgundu ki kimse umursamadı bile) 1 saat 15 dakika beklemenin verdiği sinirle (15 dakika geç kaldılar) artık küfür etmeye başlamıştım. Ama tabii ki de sahneye çıktıkları an ve o muhteşem "Demon of the Fall" şarkısını çalmaya başladıklarında artık hiç bir şey aklımda kalmamıştı.
Eve döndüğümde bir şişe vodka içmiş gibi hissediyordum ve sürekli kulağım çınlıyordu. Ama ne biliyor musunuz? Değdi hani!!!
Eve döndüğümde bir şişe vodka içmiş gibi hissediyordum ve sürekli kulağım çınlıyordu. Ama ne biliyor musunuz? Değdi hani!!!
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı

AynenNe desem Sırf Opeth'i yakından izleyebilmek için saat 4'den 11'e kadar ayakta, aç bir şekilde bekledik.. Ayağımız o kadar ağrıdı ki kesip atsak daha az acırdı muhtemelen. Catafalque sahneden indikten sonra (zaten herkes o kadar yorgundu ki kimse umursamadı bile) 1 saat 15 dakika beklemenin verdiği sinirle (15 dakika geç kaldılar) artık küfür etmeye başlamıştım. Ama tabii ki de sahneye çıktıkları an ve o muhteşem "Demon of the Fall" şarkısını çalmaya başladıklarında artık hiç bir şey aklımda kalmamıştı.
pazartesi günü baran ve benim konser resimlerimizi koyacağım
bence en zevklisi opeth i beklerken alenthas ile "taş -kağıt - makas" oynamaya çalışmamızdı. ama üst üste altı kere aynı şeyi denk getirince oynamayacağımızı anladık 
bogus sağolsun bize soğuk bira getirdi
böylece güneşin altında pişen beynimiz biraz rahatladı. opeth ten sonra yorgun argın çimlerin üzerine düştüğümüzde nocturnal soul ile görüştük.yine de ben o kadar çok eğlenmedim:)
ama bir daha olursa bir daha gitmek isterim
bogus sağolsun bize soğuk bira getirdi

vay be canım çektiIllyra wrote:pazartesi günü baran ve benim konser resimlerimizi koyacağımbence en zevklisi opeth i beklerken alenthas ile "taş -kağıt - makas" oynamaya çalışmamızdı. ama üst üste altı kere aynı şeyi denk getirince oynamayacağımızı anladık
bogus sağolsun bize soğuk bira getirdiböylece güneşin altında pişen beynimiz biraz rahatladı. opeth ten sonra yorgun argın çimlerin üzerine düştüğümüzde nocturnal soul ile görüştük.yine de ben o kadar çok eğlenmedim:)
Ve sonbahar gelmeden toprağa düştü yeşil renkli yaprak, geceyi beklemeden ortaya çıkan ayla birlikte.
-
NocturnaL_Soul
- Kullanıcı