Arena - D&D ...(OYUN)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Edmond

Sparhawk Tepınağın bodrum katında Barghest denen kötü bir alemden gelmiş, kötü yaratıkla karşılaşmak üzereydi.

İnitiative:
Sparhawk: 14+2=16
Barghest: 15+6=21

1.Round:

Barghest:
Ortada gözükmez ama harekete geçmiştir büyük ihtimalle.

Sparhawk:

Sparhawk HP: 40
Barghest HP: 33
At HP: 30

Image
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Sir Sparhawk, atı üzerinde, düşmanı görmek için ilerlerken, eline devasa kılıcını çoktan almıştır.

[X1Y1 - X1Y6]
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Cedric, keçi kafalı düşmanını birden karşısında görünce irkilmişti. "Gittiğin yere dikkat etmez misin dostum." demek istedi fakat yaptığı büyü ağzından çıkan kelimeleri yutmuştu.
Elindeki hafif arbaleti bıraktı ve kılıcını kınından çekip kalkanını hazırladı. Kılıcı rakibine doğru savurdu.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tersyuz, Darkgnome, Liero ve Edmond

Thorgan (Human/Barbarian), Küselkıs (Elf (Bayan)/Druid)(ve hayvanı), Belkar (Halfling/Ranger Erkek) ve Edmond Dantes (İnsan/Monk) canavarlarla dolu binanın kapısındaydılar. İcerideki bütün mahlukatı katletmek zorundaydılar.

Thorgan HP: 150 (170 rage)
Küselkıs HP: 90
Bear HP: 68
Belkar HP: 100
Edmond D. HP: 110

Image
.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond, eline bir iksirini alıp (Heroism) barbar dostları Thorgan'ın geçmesi için beklemeye başladı.Gruba döndü:

*Dostlarım, Thorgan kardeşimizden sonra içeri ben gireyim, sonra Belkar kardeşimiz gelsin, sonra son darbeyi Küselkıs kardeşimiz ve ayı kardeşiyle vuralım!*

Thorgan'ın geçmesi için beklemeye başladı.İçeri girerken içecekti iksirini.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Thorgan kalın sesine rağmen kısık ve derinden sesle konuştu "Ayı kardeş? Son savaşta kafana yediğin darbe kalıcı hasarlar bıraktı sende." Baltasını çekti, kapıdan içeri girip ilerledi (x4y5) soldaki kapının önüne gelince içeriyi dinledi.
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond da iri dostunun ardından içeriye girdi, içeride bir yandan da iksirini [HEROİSM] içecekti.

[X5-Y6]

-Freddie Mercury
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Belkar, tüylü ayaklarıyla sessizce içeri girdi(X5Y5). Öldüreceği yaratıkların hayali yüzüne bir kulağından diğerine yayılan bir gülümseme yerleştirmişti.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Kğüsel kısın ayısı Küsel kıstan gelen sessiz bir komutla, kendisine göre biraz dar olan kapıdan geçti ve kendisine durulmasını emrettiği yerde bekledi. (Ayu X4-5 Y 3-4)

Küsel kıs ise kendisine en yakın kapyı görebileceği bir yer belirledi ve okunu yayına yerleştirerek, oradan çıkacak bir yaratığa atmak için hazır bekledi.
(Kusek kıs; X6Y1; Ready action)
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tersyuz, Darkgnome, Liero ve Edmond

Thorgan (Human/Barbarian), Küselkıs (Elf (Bayan)/Druid)(ve hayvanı), Belkar (Halfling/Ranger Erkek) ve Edmond Dantes (İnsan/Monk) canavarlarla dolu binanın kapısındaydılar. İcerideki bütün mahlukatı katletmek zorundaydılar.

İnitiative:
Thorgan: 4+2=6
Küselkıs: 1+3=4 (Ayu isteğine göre önce ya da hemen ardından oynayacak)
Belkar: 18+6=24
Edmond: 19+3=22

Oyun sıralaması: Belkar, Edmond, Thorgan, KüselKıs.

Belkar:
Belkar, tüylü ayaklarıyla sessizce içeri girdi(X5Y5). Öldüreceği yaratıkların hayali yüzüne bir kulağından diğerine yayılan bir gülümseme yerleştirmişti.

Edmond: (Heroism:+2Att.&Saves&Skills)
Edmond, eline bir iksirini alıp (Heroism) barbar dostları Thorgan'ın geçmesi için beklemeye başladı.Gruba döndü:
*Dostlarım, Thorgan kardeşimizden sonra içeri ben gireyim, sonra Belkar kardeşimiz gelsin, sonra son darbeyi Küselkıs kardeşimiz ve ayı kardeşiyle vuralım!*
Thorgan'ın geçmesi için beklemeye başladı.İçeri girerken içecekti iksirini.
Edmond da iri dostunun ardından içeriye girdi, içeride bir yandan da iksirini [HEROİSM] içecekti.
[X5-Y6]

Thorgan:
Thorgan kalın sesine rağmen kısık ve derinden sesle konuştu "Ayı kardeş? Son savaşta kafana yediğin darbe kalıcı hasarlar bıraktı sende." Baltasını çekti, kapıdan içeri girip ilerledi (x4y5) soldaki kapının önüne gelince içeriyi dinledi.

KüselKıs:
Kğüsel kısın ayısı Küsel kıstan gelen sessiz bir komutla, kendisine göre biraz dar olan kapıdan geçti ve kendisine durulmasını emrettiği yerde bekledi. (Ayu X4-5 Y 3-4)
Küsel kıs ise kendisine en yakın kapyı görebileceği bir yer belirledi ve okunu yayına yerleştirerek, oradan çıkacak bir yaratığa atmak için hazır bekledi.
(Kusek kıs; X6Y1; Ready action)

İçeri girdiklerinde ak sakallı, büyücü tipli yaşlı bir adamla karşılaşırlar. Adamın bir gözü morarmış gibidir, sanki kavga etmiştir. “Ah serüvenciler! Biz de buraya ilk geldiğimizde tıpkı sizin gibi macera için gözlerimiz parlıyordu ama fena bozguna uğradık. Arkadaşlarımı kaybettim maalesef.”

“Benim adım Wilbur. Dikkat edin sağ ve soldaki odalarda birer “Salamander, Noble” arkamdaki odada ise bir “Fire Giant” var! Ben bütün büyü gücümü tükettim ama eğer bana bir asa ya da parşömenler verirseniz, (Use Magic Device:15 scroll:17) sizinle birlikte savaşır, size yardım ederim. İçerideki ateş devi, arkadaşlarımdan birini esir tutuyor, birlikte onu da kurtarabiliriz,” der.

Image

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond dostlarına baktı, "Beyler, bu adama güvenmiyorum ben, yine de siz bilirsiniz!Ben de parşomen gibi şeyler bulunmaz, size bağlı.Fakat ben derim ki, bu adama parşomen verdikten sonra, öncelikle Soldaki kapıdan dalalım içeriye (Edmond'a göre sol), sonra sağdakini hallederiz, en sonda ise öndeki odayı hallederiz.*

Ã?abuk karar verilmesi gerekiyordu.

Adama neden güvenmediğini ise, bilmiyordu.

-Freddie Mercury
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

"Mmmm. Salamander! Ateşin uşakları sarmış burayı demek." Savunma pozisyonuna geçti, bir tekmede yanındaki kapıyı parçaladı.
"Gel bakalım çirkin yaratık!"
Fighting defensively+Combat expertise
AC:27+3+5=35
Fireaxe,+9/+4, 1d12+10, 19-20x3
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Edmond da barbar dostunun arkasından içeri daldı.Düşmanlarda ağız burun koymayı düşünmüyordu.

Ki Strike [Magic]

-Freddie Mercury
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Belkar, 'Demek büyüleri bitmiş bir büyücü.' dedi. İki hançerini eline alıp büyücünün üstüne atlamaya hazırlanırken Thorgan'ın kapıyı kırıp içeri dalmasıyla sakinleşti. 'Neyse senle sonra ilgileniriz' diyip diğerlerinin arkasından odaya daldı.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
2.round:
Oyun sıralaması: Belkar, Edmond, Thorgan, KüselKıs.

Belkar:
Delay.

Edmond: (Heroism:+2Att.&Saves&Skills)
Delay.

Thorgan:
"Mmmm. Salamander! Ateşin uşakları sarmış burayı demek." Savunma pozisyonuna geçti, bir tekmede yanındaki kapıyı parçalamak ister.
"Gel bakalım çirkin yaratık!"
(DC:18 ) Break Checek: 1d20+Str=16+6=22 başarılı
Kapı parçalanarak yıkılır ve ardındaki odada alevler içinde bir Salamander olduğu görülür. Odadan cehennem sıcaklığı yayılmaktadır.
Image

Image

KüselKıs:

Nob.Salamander HP: 112
.
Post Reply