Kelime sınırı yarışmanın "Kısa Hikaye" sınırlarında kalması için 5000 olarak belirlendi. Bence oldukça bonkör bir sayı ve bir kısa hikaye için yeterli.
Ayrıca bu sayede eserleri okuyacak olan jürilere de biraz insaf etmiş oluyoruz...
<div><strong>Çığlıkta henüz umut vardır, çığlık atmak güç ister. Tehlike, fısıltıdadır. Çünkü fısıltı bir tükenişin ifadesidir.</strong></div>
Daha dün akşam Edgar Alan Poe'nun öykülerinin 1. kitabını aldım. Bilseydim almazdım
Senin favori, benim de favorim oldu ama ben yine de kazanırsam 4th edition seçerim heralde. Bilemiyorum
Boğazıma bir şeyin kaçtğını sandıom bir an. Yahu, bir tane seçmek şart mı? 9'u birden olmaz mı? İki tane bari? İnanmıyorum Bogus, birinci olacağımdan değil ama, gerçekten arada bıraktın beni... Vay be..
Bu arada, Edmond, eğer dini inançlarla çelişen bir haikayen varsa, bir not iliştir mutlaka, hikayenin dini inançlarla çeliştiğini belli eden. O zman sorun kalmaz sınırım (ve umarım, benimki de biraz öyle çünkü )
Bogus ne yaptın ödüllere Birinci olmalıyım ... benim olmalılar ..... :plotting: :evillaugh:
Neden insanlar bu kadar acımasız ?<br>Neden dostum düşmanımdan farksız ?<br>Neden kaybedilince değerler anlaşılır ?<br>Neden güçlü hep duygularla oynaşır?<br>
Bogus bence yukarıdan aşağıya doğru ya da ne olursa farketmez hediyelerin hepsi sıralara göre dağıtılsın Tabii ekonomik durumu söz konusu olan sizlersiniz. ı
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein