Gates of Shadow, 0.1 The Gathering (game screen)
Huor düşünceli bir şekilde:
"şato ha, güzel fikir, ben size tabiîyim!"
Sonra duraklayarak:
"Peki bu kara elf'ler, şatoya bakmayı akıl edemezler mi?Ben güvenli olacağını düşünmüyorum."
"şato ha, güzel fikir, ben size tabiîyim!"
Sonra duraklayarak:
"Peki bu kara elf'ler, şatoya bakmayı akıl edemezler mi?Ben güvenli olacağını düşünmüyorum."
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"Nemli bir kovuktansa şatoyu tercih ederim. Gerçi farkedilme ihtimalimiz daha yüksek olur ama o kadar riske değer sanırım."
Sir Randilan'a dönerek. "Ã?oğunluk aynı fikirde sanırım, şatoya doğru gidelim sizin liderliğinizde."
Sir Randilan'a dönerek. "Ã?oğunluk aynı fikirde sanırım, şatoya doğru gidelim sizin liderliğinizde."
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
"Evet," diye söze başladı Huor.
"şato güzel fikir, ayrıca Dwax kadar ben de merak ediyorum *terkedilmiş şato(?)*'yu."
şaşkınlığı korkulacak bir şey olduğunu gösteriyordu aslında.
"şato güzel fikir, ayrıca Dwax kadar ben de merak ediyorum *terkedilmiş şato(?)*'yu."
şaşkınlığı korkulacak bir şey olduğunu gösteriyordu aslında.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Güneş salınarak gökyüzünden silinirken Sir Randillan'ın rehberliğinde terk edilmiş şatoya doğru yol almaya başladılar. Sonunda paslı büyük kapılardan içeriye girdiklerinde gece olmuştu. Bahçe çok bakımsızdı, yaban otları yürüyüş yolunu bile kaplamıştı. Kırık ve pis camlar, ruhlarına bakan kötü gözler gibiydi. Yaşamın olmadığı bir yerde iyiliğin olması nasıl mümkün değilse, bir şekilde burası insanları özellikle kendinden uzak tutmak için çabalıyormuş gibi bir hali vardı.
Odalar tozlu olmasına rağmen konforluydu. İyi bir akşam yemeğinden sonra, Sir Liero ve Celt hariç herkes uyudu. İkisi nöbet tutma işini üzerlerine almışlardı. Yine de sabaha kadar hiç bir şey olmadı. Ne bir saldırı, ne bir kıpırtı. şatonun on mil çevresinde gece boyunca bir yaprak bile kıpırdamamıştı.
Sabah gitmek için hazırlanırken iki kişinin yokluğu dikkatlerini çekti. Raven ve Donaef çevrede yoktu. Ama bütün eşyaları daha toplanmamış bir şekilde uyudukları yerde duruyordu. şatoyu etraflıca araştırdılar ama yine de ikisinde bir iz bulamadılar. Sonunda hepsi hazır bir şekilde büyük mutfakta buluştular. Burası şatonun arka kapısına bakıyordu ve gerektiğinde hızlı kaçmak için uygun bir yerdi.
Celt mırıldanıyordu.
"Nereye gitmiş olabilirler..."
Odalar tozlu olmasına rağmen konforluydu. İyi bir akşam yemeğinden sonra, Sir Liero ve Celt hariç herkes uyudu. İkisi nöbet tutma işini üzerlerine almışlardı. Yine de sabaha kadar hiç bir şey olmadı. Ne bir saldırı, ne bir kıpırtı. şatonun on mil çevresinde gece boyunca bir yaprak bile kıpırdamamıştı.
Sabah gitmek için hazırlanırken iki kişinin yokluğu dikkatlerini çekti. Raven ve Donaef çevrede yoktu. Ama bütün eşyaları daha toplanmamış bir şekilde uyudukları yerde duruyordu. şatoyu etraflıca araştırdılar ama yine de ikisinde bir iz bulamadılar. Sonunda hepsi hazır bir şekilde büyük mutfakta buluştular. Burası şatonun arka kapısına bakıyordu ve gerektiğinde hızlı kaçmak için uygun bir yerdi.
Celt mırıldanıyordu.
"Nereye gitmiş olabilirler..."

"Harika!"
diye sinirle mırıldandı Huor.
"Bir bu eksikti, kayıp iki kişi!"
Düşünceliydi.
"Söyler misiniz?Yolculuğun her evresinde böyle iki kişiyi kayıp mı edeceğiz?Ve bir şey daha?Bu ikisi yol arkadaşı mıydı?Hani benimle Dwax'ın olduğu gibi?"
Sinirlenmişti iyice, belki de şato onları yutmuştu?
diye sinirle mırıldandı Huor.
"Bir bu eksikti, kayıp iki kişi!"
Düşünceliydi.
"Söyler misiniz?Yolculuğun her evresinde böyle iki kişiyi kayıp mı edeceğiz?Ve bir şey daha?Bu ikisi yol arkadaşı mıydı?Hani benimle Dwax'ın olduğu gibi?"
Sinirlenmişti iyice, belki de şato onları yutmuştu?
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"Bir boğuşma olsaydı farkederdik. Tek mantıklı ihtimal kendi istekleriyle ayrılmış olmaları. Sebebini ise bilmemize imkan yok."
Durdu saçlarını düzeltti.
"Neyse daha fazla zaman kaybetmeyelim. Eğer kader isterse bir gün tekrar karşılaşırız."
Durdu saçlarını düzeltti.
"Neyse daha fazla zaman kaybetmeyelim. Eğer kader isterse bir gün tekrar karşılaşırız."
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Pençe:
Saldırı, +16/+16