Gates of Shadow / Out of Game

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

elbise almaya meraklı değlim ki ben bütün param kitap - parfümlere gidiyor :cry:
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Oyunda bende yer alıp kendi egomu tatmin etmek istiyorum. Güzel bir karakter aklımda ama adam gibi bir karakter kağıdı ne yazıkki yok. En yakın zamanda atacağım. İllyra ile konuştum ama size de haber versem iyi olur diye yazıyorum. Birde içinizden beni istemeyen varmı ıona bakıyorum. Ona göre, ona ters gideceğim sitede.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Darkgnome wrote:Oyunda bende yer alıp kendi egomu tatmin etmek istiyorum. Güzel bir karakter aklımda ama adam gibi bir karakter kağıdı ne yazıkki yok. En yakın zamanda atacağım. İllyra ile konuştum ama size de haber versem iyi olur diye yazıyorum. Birde içinizden beni istemeyen varmı ıona bakıyorum. Ona göre, ona ters gideceğim sitede.
Bana ters gidebilirsin :D

şaka mı bu :D Yahu seni kim niye istemesin :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Darkgnome ona gıcık olduğum gibi bir izlenime kapılmış. :D
Sana neden gıcık olim ki? Bir kere daha bunu ima etmiştin.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Noldu Illyra, bu oyun pek ilerlemiyor artık?

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

yeni oyuncumuzn katılmasını bekliyorum ilerlemek için. eh tabi senaryoya bir kaç ekleme, devam etmeyenler için bir kaç çıkarma ve düzenlemeler ile uğraşıyorum ;)

devam etmeyenler bu sefer de beni çok üzdünüz. en azından devam emteyeceğinize dair veya ara vereceğinize dair beni bilgilendirseydiniz senaryo ile ilgili değişiklikleri hemen yapabilirdim. ama bu şekilde kimin devam edip etmneyeceğinden emin olamaz oldum. şimdi devamsız oyuncular kesin dönüş yapana kadar sizin karakterlerinizi oyun için npc yapıyorum.

en kısa sürede devam etmek dileği ile :roll:
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Mark ben orada ben derken Benjamin'i kast etmiştim. Senin karkater Benjamine sinir olmuş sürekli paradan konuşuyor demek istemiştim.

Ozan bir karakter ile geleceğim. Aklımdaki iki olayıda gerçekleştirmiş olacağım bu sayede. Hiayenin geçmişte kalan kısmını okumadım, okuyabileceğim zamanda şu sıralar yok. Ama sizin galiba bir düzenbaz karaktere ihtiyacınız var. Yanılıyorsam lütfen belirtin ona göre ayarlayayım karakterimi.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Aradım taradım bulamadım şu karakterler sayfasını. Bilen biri var ise bana yardım edebilir mi? Illyra da ben karateri atmadan mesaj atmayacağını söylemişti onun huzursuzluğunu yaşıyorum.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Darkgnome wrote:Aradım taradım bulamadım şu karakterler sayfasını. Bilen biri var ise bana yardım edebilir mi? Illyra da ben karateri atmadan mesaj atmayacağını söylemişti onun huzursuzluğunu yaşıyorum.
Yok karakter sayfasını Illyra'ya yolladık biz.
şu adreste de resimler, vs= http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=7501

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Evet bu gün itibarı ile sevgili Karagnom arkadaşımınız gölge kapılarına katılmış, uzun zamandır oyuna yazmayan Donaef arkdaşımız ise uzaklaşmıştır. Aynı zamanda kısa süre içinde Sir Liero askere gitmesi ile olşuan yokluktan dolayı aynı şekilde uzaklaşacaktır. Ama her zaman oyuna geri döndüklerine istedikleri zaman girebilirler.

Yaz tatili gibi bir aradan sonra yeniden başlayan oyunda eğlenmeniz dileği ile.

"Macera henüz sona ermedi elbette!"
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Yihuuu :w00t:
Image
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Bakalım sizin hikayeyi dahi okumadım süpriz olacak her şey bana. En azından henginiz erkek, hanginiz bayan resimlerden görebileceğim. :)

Bu legacy olayı aslında bana pekte bir güç kazandırmadı. Becerilerim üstünden oynadığım için beceri puanlarına verdikleri eksiler başıma bela olmaz umarım. Keşke sadece belirttiklerine verseymiş bu eksileri.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Yalnız Edmond sen hatalı mesaj atmışsın sanırım; "birisi gizli geçitte kafayı sıyırdı," diyorsun. Biz yukardakilerin, gizli geçitte neler olduğunu bilmemize imkan yok ki, gizli geçit olduğundan bile haberimiz yok. Bence o mesjın düzeltilmesi lazım. :mrgreen:

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

bende şimdi farkına vardım, edmond yerine ben küçük bir düzeltme yaparım :) yılın metası oldu bu gibime geliyo 8)
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Illyra wrote:bende şimdi farkına vardım, edmond yerine ben küçük bir düzeltme yaparım :) yılın metası oldu bu gibime geliyo 8)
Onun gözümüzün önünde, deli gibi kaçtığını gördükten sonra kafayı sıyırdığını anlamak için medyum olmaya gerek yok.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Post Reply