Gates of Shadow / Out of Game

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

yok kafayı sıyırmaktan değil, gizli geçitten bahsediyordum.
Image
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Ilyra, ben arkadaşlarımın yerini saptamak içn kristal küremi kullanmak istiyorum. Ne dersin?
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tesyuz, sanırım yine bir yanlış anlaşılma oldu. şu anda bizi duyan kimse yok. Bizim konuşmamızı duyacak yada yanımıza ışınlanmanı sapğlayacak bir büyü yapmadıysan şu anda bu yaptığın rol yanlış oluyor.

Ancak aramızdaki konuşmaları hızla geçip doğrudan grupla buluştuğumuz kısma da gelebiliriz eğer isterseniz. Oyun biraz daha hızlanmış olur ve hareketli yerlere daha çabuk varırız. Hem benim le konuşabilir ve ne bileyim merak ettikerinizi felan sorabilirsiniz.
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ben de şaşırdım biraz. Anladığım kadarıyla Darkgnom'u oyuna sokmak için ve bir arkadaşın ayrılması yüzünden oynanan yeraltındaki mini senaryoya katılmak için uğraşan arkadaşlarımız var. Ben (Dwax) mutfağın bir köşesinde bir şeyler içip hafifçe uyukluyorum haberiniz olsun. :mrgreen:

.
Tersyuz
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Tersyuz »

Darkgnome wrote:Tesyuz, sanırım yine bir yanlış anlaşılma oldu. şu anda bizi duyan kimse yok. Bizim konuşmamızı duyacak yada yanımıza ışınlanmanı sapğlayacak bir büyü yapmadıysan şu anda bu yaptığın rol yanlış oluyor.

Ancak aramızdaki konuşmaları hızla geçip doğrudan grupla buluştuğumuz kısma da gelebiliriz eğer isterseniz. Oyun biraz daha hızlanmış olur ve hareketli yerlere daha çabuk varırız. Hem benim le konuşabilir ve ne bileyim merak ettikerinizi felan sorabilirsiniz.
Yanlış anlamışım. Pardon. :cry:
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

rp ni bana pm ile atabilrsin ben de eskisi ile değiştirirm :wink: sorun değil yanlış anlaşılmalar bazen oluyo işte :roll:
Image
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Yav ben şimdi neredeyim, yanımda kimler var? Çok uzun zaman oldu baştan okumasam :D
Image
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

oyunu ilerletmek için sizin kararınızı bekliyorum. :)
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Illyra wrote:oyunu ilerletmek için sizin kararınızı bekliyorum. :)
Hiç affetme, ilerle :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Illyra wrote:oyunu ilerletmek için sizin kararınızı bekliyorum. :)
Benim kararım belli, yola devam etmek. Gerçi nereye gittiğimizi de unuttum ama :mrgreen: Edmond'un yanında gidecem, başına bir şey gelmesin diye. :-P

.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

:evillaugh:

yine de herkesin tek tek kararını yazmasını bekleyeceğim. haksızlık olmasın değil mi :roll:
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Illyra wrote::evillaugh:

yine de herkesin tek tek kararını yazmasını bekleyeceğim. haksızlık olmasın değil mi :roll:
O zaman oyundan daha uzun sürer beklemek :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ben ikinci defa yazdım; üçüncüde balyoz geliyo bak! :schemes:

.
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Yok ben bu oyuna doydum. Bence artık bitir. :-P

Sende mesaj atmamak için ne kadar kasıyorsun. 2 sayfada bu kadar çok marezeret sıralanmazki. Ben ce devam et. Üç kişi dahi olsa devam et.

Ha birde antik kente gidelim. Antik olduğuna göre büyülü eşyalar vardır. :D
Göz alıcı tepenin yerinde artık binalar yükseliyor. Büyük, ulu; ama büyüleyici mi? Sislerin ardından ışığı daha net görürdüm, şimdi, kalabalığın içinde, koca bir boşluktayım.
Eskisi ka
Darkgnome
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Darkgnome »

Tipi felan biliyorum da karakterlerin boylarını ve karima değerlerini yazabilir misiniz? Ona göre rolümü yapmayı tercih ederim. Hatta bu bilgiler mümkünse NPC'ler için de verilebilirse onlara göre de oynatacağım karakterimi.
Eskisi ka
Post Reply