Niçin Monk??
Abi dedim ya monklar trip atarken dex kullanıyor str yerine yani birşey kaybetmiyorlar.
Armor Class konusuna ben de katılıyorum bu konuda çok başarısızlar
16 wis 16 dexi olsa gene de 16-18 Ac'si oluyor ve zirh da giyemiyor. Anca büyülü itemlarla kurtarır ki bu da asıl amacını bozuyor bu karakterin
20. levelda bile elleri maksimum +3 oluyor ki bu level'a gelene kadar +5'lik silahlar çoktan şart olmuş oluyor.
Armor Class konusuna ben de katılıyorum bu konuda çok başarısızlar
16 wis 16 dexi olsa gene de 16-18 Ac'si oluyor ve zirh da giyemiyor. Anca büyülü itemlarla kurtarır ki bu da asıl amacını bozuyor bu karakterin
20. levelda bile elleri maksimum +3 oluyor ki bu level'a gelene kadar +5'lik silahlar çoktan şart olmuş oluyor.
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Only God should have this power
-
fingolfin
- Seçilmiş Savaşçı
monk dediniz de aklıma geldi abi... oynuyoruz grupta dwarf fighter, human cleric(ben
), monk, elf mage, half-orc barbar (2tane biri NPC) var. kender burnumuzu b..a soktu kapalı bir odaya düştük.. tavan aşağı iniyordu sonra bir şekilde durdurduk onu. Search yapıyoruz, kender bazı halkalar buldu ve çekmeye başladı. ilk etapta tavandan iki balta sallandı ve biri bana girdi. kender ikinci halkayı çekti yukarıdan koca bir kütük sallanmaya başladı. Monk dedi konsantre oluyorum attı 19/20 kütüğe vuruyorum dedi attı 17/20. Biz oha falan diyoruz, DM anlatıyo (çok iyi rol yapar kendisi) konsantre oluyosun dedi *hiyaaaaa!!!* kütük sana geliyo vurdun *kiaaaaaa** at bakalım şimdi 4lük zarı, o kütük granitti 
-
WarlorD
- Kullanıcı

eheheh çok iimiş ya
sonuçta monk denen arkadaş özel durumlar hariç RP dışında bi işe yaramaz abi ancak bi yere hızlıca ulaşıp bişeyden kaçması gereken bi karaktere, yüksek surların üzerinden zıplayıp atlayan bi karaktere ihtiyaç olursa olur... bi de grubun silah ve büyü kitapları,malzemeleri alınırsa işe yarar...
sonuçta monk denen arkadaş özel durumlar hariç RP dışında bi işe yaramaz abi ancak bi yere hızlıca ulaşıp bişeyden kaçması gereken bi karaktere, yüksek surların üzerinden zıplayıp atlayan bi karaktere ihtiyaç olursa olur... bi de grubun silah ve büyü kitapları,malzemeleri alınırsa işe yarar...
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
-
The_KiRaTh
- Başbüyücü
-
WarlorD
- Kullanıcı

gereksiz abi kesinlikle gereksiz adam! DM monk için kasıp hikaye hazırlamazsa bi işe yaramıyo!Ivellius wrote:hiçbir class'ın gereksiz-işlevsiz olduğunu düşünmüyorum.oturup öyle bir campaign yazılır ki monksuz bir grubu yerden yere çarparsın.niye olmasın??
In darkness, I shall rule forever, Beyond mortality and beyond this realm... -Xarodus the Dark-
-
Oren_Dautry
- Kullanıcı

-
WarlorD
- Kullanıcı

o kadar da deil aslında laf olsun diye yapılmış denemez bence.. paladin gibi bi inanca sahip, disiplinli, ama paladinin ötesinde bi ruh ve zihin disiplinine sahip, ciddi, karizmatik karakter. grupta işe yarasın die deil role play için koyulmuş. yani monktan hikayedeki rolü ve gruptaki role play le werdii tat dışında fazla bişey beklememek lazım savaşta fln...Oren_Dautry wrote:monk çok saçma bir class bence...
laf olsun die yapmışlar..
bence monk oynatan iyi oynatan biri olduktan sonra çok iyi bir class... saçma değil... biraz garip kaçtığı doğru ama o kadar da garip değil... ve bence bir dünyada olması gereken bi şey keşişlik... ruhunu kontrol edebilme, vücudunu kontrol edebilme , disiplinden kopmama... pp açısından olmasa da rp açısından -iyi oynatan bir oyuncu olursa- gayet iyi bence... ayrıca büyücülere karşı monktan daha ideal bir class düşünemiyorum...monk çok saçma bir class bence...
laf olsun die yapmışlar..
you are not alone ; so don't be afraid in the dark and cold m'thain d'streea