Shikaku-Mon (Oyun Ekranı)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Code: Select all

Miyamoto lanetler içinde daha hızlı olmaya çalışarak adamı yakalamak için koştu.

"Lanet olsun, seni yakalarsam!"

Gülümsedi ve hızlandı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Edmond

[color=red]Edmond Running = 10 < 4+4+3, 1 margin of failure, Sarı Saçlı Running = 9 > 4+3+1, 1 margin of success[/color]

Miyamoto, Sarı saçlıyı kalabalığı yara yara takip etmeye çalıştı, fakat eleman arayı açmış ve otoparka ulaşmıştı.

Otopark, uçsuz, bucaksız arabalarla doluydu, ışıklandırma yer yer zayıftı.  

[color=red]Edmond Perception = 11 = 5+3+3 başarılı[/color]

Miyamoto, Sarı saçlının, 15 numaralı sırada bulunan siyah arabasının yanına koştuğunu gördü, arabayı çalıştırmadan yanına yaklaşması için acele etmesi gerekecekti.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Miyamoto deli denmesini göze alarak koşmaya başladı.

"Seni yakalarsam çok kötü yapacağım dostum, inan bana."

Arabaya yetişirse adam, olay çıkarırdı Miyamoto.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Edmond

[b] Edmond, Running = 9 success [/b]

Miyamoto, hızla adamın yanına doğru koştu, otoparkta bir kaç insan vardı, miyamoto onları göz ucuyla farketti.

[b] Sarı saçlı japon driving = 12 success [/b]

Bu sırada sarı saçlı, arabayı çalıştırmıştı, Miyamoto ise tam arabanın önünde duruyordu. Adamın gaza basmasına saniyeler kalmıştı.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

"Bu çiçek her ne ise gerçekten hiç hoşuma gitmedi. Serada Bonsai'den başka bir şey olmaması lazım..."

Birden aklına gelmişçesine ayakkabılarını giydi.

"Bekle beni Kaemon. Hemen geleceğim."

Bir koşu cipine giderek arka koltukta bıraktığı laptop çantasını aldı ve nefes nefese odasına geri döndü. Kaemon'un konuşmasını beklemeden laptopu sehpanın üzerine açarak arama sitelerinden birisine girdi.

Kaemon ses çıkartmadan başında dolaşıyor, Reika ise çiçeğe bakarak bir çok kelime ile arama yapıyordu.

"Zehirli bitkiler, tropikal bitkiler, kırmızı yapraklı bitkiler..."

Ama hiç birisinden henüz görsel veya açıklayıcı bir sonuç alamamıştı. Neredeyse bir saat geçmişti ve çiçeğin cinsini bulamayacağına karar vermişti ki "uyuşturucu bitkiler" başlığı altında arama yapınca çiçeğin resmini buldu.

Haşhaş...

Nefesi kesilerek parlak ekrana kokru ile karışık bir duyguyla bakıyordu. Sonunda sesini çıkartabildi, ama fısıldıyordu.

"şuraya bak Kaemon. Ã?içeği buldum. Haşhaş'mış.. Kim ve neden bizim seramızda bunu yetiştirsin ki? Bence gidip iyi bir soruşturma yapmalıyız... Bu yanlış ve yasadışı bir şey. Bu serada Bonsai dışında bir şey yetiştirmek için iznimiz yok..."
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Miyamoto gülümseyerek sağa atladı, adam önündeydi ve gaza bakarsa Musaşi için çok geç olabilirdi.Adam gaza bastıktan sonra kapıyı açmaya çalışacak, adamı aşağıya çekecekti.Eğer kapı kitliyse, camı yumruk ile parçalayarak açacak, mümkünse yumruğu adama atacaktı.

-Freddie Mercury
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Edmond

_ Edmond, dx-3 = 7 success _

Miyamoto, sarı saçlı gaza basmaya fırsat bulamadan, arabanın sol tarafına koşup kapıyı açtı, ve sarı saçlı gaza bastı.

_ Edmond Acrobatics - 4 = 8 success _ 

adamın gaza basmasıyla açılan kapı savruldu, fakat Miyamotoçok hızlı bir haraketle arabanın içine atladı ve adamın kucağına oturdu.

hemen sağ elini yumruk yaparak dışıyla adama vurdu. 

_ Edmond, Acrobatic atak -2, move and attack -4, yüzü hedef alma -5 = karate -11 = 8 başarısız _

fakat çok savruk bir hamleydi bu, adamın kollarının üzerinde Miyamoto durduğu için direksiyonu tutamıyordu artık. 

_ adam driving - 2 = 13 fail _

araba o hızla karşı taraftaki sütuna çarptı ve durdu. 

Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Miyamoto duran arabadan uçmamak için çabaladıktan sonra adamın boynuna yapıştı -maya çalıştı-:

"Söyle, kimsin sen!"

Gülümsemeye çalışıyordu, fakat gıcıkça bir şekilde.

-Freddie Mercury
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Edmond

_ Edmond atak, ama 11 geldi, adam -4 ile dodge atıyor
8 geldi başaramadı adamın boğazına yapışıyor_

- KONUş, KİM İÃ?İN Ã?ALIşIYORSUN!

_Edmond intimidation +6 = 11, 8 geldi  başarılı_

Sarı saçlı  korktu, miyamoto'nun elini can havliyle, boğazından ayırmaya çalıştı, fakat bu pek mümkün görünmüyordu. anlaşılmaz bir şeyler mırıldandı

Miyamoto Elimi hafifletiyorum fakat bırakmamıştı
Adamın gözünden biraz yaş geldi.

- Klöse. dedi adam hafif öksürerek.  " rahat bırak beni"
- Klöse burda olduğunu biliyor zaten, söyledim ona, resmi de gönderdim.
Miyamaoto
- Harika.Lanet olsun!

Sarı saçlı adam Miyamotonun bir anlık boşluğundan faydalanıp geri vitese aldı arabayı

Miyamoto bir yumruk salladı adamın yüzüne.

_Edmond, Karate -5 = 9 geldi başarılı, dodge 15 başarısız.
1d-1 dmg = 2 
Sarı saçlı ht atıyor, 8 geldi, bayılmadı._

Miyamotonu yumruğu suratında patlayan Sarı saçlının  gözleri sulanmıştı, artık ortalığı bulanık görüyordu. Miyamoto bir yumruk daha attı.

_Edmond, Karate -5 = 7 geldi, başarılı, dodge - 4,  8 başarısız, 1 dmg verdin, ht 13 attı, başarısız ve bayıldı_

Sarı saçlı, ikinci yumruktan sonra bayıldı.

Bir kaç kişi bu ufak kavgayı görmüştü fakat uzaklaşmayı tercih ettiler. Miyamoto adam arka koltuğa yatırdı, arabanın kapısını kapattı, zaten çalışan arabayı gideceği adrese sürmeye başladı.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Miyamoto adamı arkaya yatırdıktan sonra arabayı sürmeye başladı.

Adrese doğru salına salına gidiyordu, normalin altındayı hızı, trafiğe dikkat etmeli, bakışları kendisine çevirmemeliydi.

Adrese varmadan önce -yürüyerek adrese gidebilecek fakat bir bakışta uzun gelecek bir mesafede- kuytu bir köşede, kimsenin olmadığı bir yerde arabayı durdurdu.İçerideki bütün değerli eşyaları (adamın gözlüklerini bile!) -ç-aldı ve adamın üstünde yalnızca iç çamaşırları kalacak şekilde adamı soydu, kıyafetleri arabanın dışına fırlattı ve yürümeye başladı.

"Ben demiştim, sen bittin!Sen gününü göreceksin Klöse."

-Freddie Mercury
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Illyra

Kaemon, elini hızlıca Reiki'nin omzuna koydu, sanki arka tarafı dinliyormuş gibi kafasını kaldırdı ve gözlerini etrafta gezdirdi.

- Burası çok tehlikeli bir yer haline gelmiş, gitsek iyi olur. Ama istersen müdürün de bizimle gelmesini sağlayabilirim.

Sonra telefonu çaldı,

- Alo... benim efendim... kim?... emin misiniz?... anlıyorum... şu an nerede kendisi?... Reiki burda... evet... dikkatli olacağız... bilmiyorum... öyle yapmamız doğru olur mu?... teşekkür ederim.

Kaemon telefonu kapattı.

- Arayan, kimya şirketimizin yöneticilerinden, kuzenin Kobasa. Polis fabrikayı basmış ve uyuşturucu madde yapıldığını tesbit etmişler. Fabrika müdürünü göz altına almışlar Edo'da. Bize Chukyo'ya gidin ve beni oraya varınca beni arayın dedi. Bir şeyler yanlış bence Reiki, bir hain var. senin yanımda olmadığını söyleyemedim.

Başını öne eğdi, çok üzgün görünüyordu.
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Edmond

Pis bir hava şehri kaplamıştı, Miyamoto kirli havayı soluduğunda hafifçe öksürdü. Binalar, sanki sonsuza uzanırmışçasına yanında yükseliyor ve gökyüzünü kapatıyorlar gibiydiler. Miyamoto kafasını kaldırdığında duman örtüsünün yıldızları görmesini engellediğini farketti.
Elinde yazılı bulunan adrese gelmişti, diğerlerine göre daha eni daha küçük bir binaydı bu havadaki ziftten olsa gerek taşları simsiyahtı. 
Miyamoto şimdi farketmişti, eski bir bina olmalıydı bu, 3-4 katlı olmalıydı. Ã?nünde 5 basamaklı bir giriş merdiveni duruyordu. Bina, terk edilmiş gibiydi, giriş katındaki camlar kırıktı. Üste çıkan merdivenin hemen yanında kaldırımdan binanın temeline iniyormuş gibi duran dik bir demi merdiven gözüküyordu. Miyamoto demir merdivenden aşağı indi.

Bulunduğu karanlıktı şimdi, el yordamıyla bir demir kapı buldu ve kapıyı tıklattı. İçeriden yaşlı bir adamın titrek sesi geldi.

- Kimsin ve ne istiyorsun?
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Reika'nin yüzünden sadece bir anlık ağır bir üzüntü ifadesi geçti, ama kendisini çabuk topklayarak ciddileşti. Kaemon'a bakamıyordu.

"Birisi çok kötü bir şeyler yapıyor. Lütfen üzülme sadece yapman gerekeni yaptın. Ailemin onurunu temize çıkartmak için gidip teslim olmak istiyorum. Bunu yapan kişi yakalanana ve gerçekler ortaya çıkana kadar ailemin onurunu üzerimde taşıyacağım."

Ama söyledikleri kendisine bile çok ağır gelmiş olmalıydı ki şimdiden omuzları taşıyamacağı bir yük binmiş gibi aşağı eğilmişti, konuşurkende sesi titriyordu. Gözlerindeki yaşları Kaemon'dan saklayarak hızla eşyalarını topladı, ama burnu kıpkırmızı olmuştu.

"Sanırım yolumuz polis merkezine."

Bunu artık kabullenmiş büyük bir ağırbaşlılıkla ama üzüntüyle içini çekerek söylemişti. Bütün bu olanlar ve suçsuzken ailesinin ve kendisinin suçlu duruma düşmesi benliğine çok ağır geliyordu. Bu şeyi yapanın bulunması ve cezasını çekmesi için sessizce dua ediyordu.

Yeniden Kaemon'un gözündeki yaşları görmemesi için başını öne eğdi ve kendi ayakkabılarının uçlarına bulanık gözlerle bakmaya başladı.
Image
Androner
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Androner »

Kaemon çok etkilenmişti.

Reiki'yi omuzlarından tuttu.

-Lütfen bunu yapma, hapse girmeni istemiyorum. dedi.

Başını sol tarafa doğru çevirdi, yere baktı, gözlerinden bir damla yaş gelmişti.

- Gitmene izin veremem.

dedi.
Illyra
Forum Yöneticisi

Post by Illyra »

Hala Kaemon'un yüzüne bakamıyordu. Aslında okuldan öevzun olup eve döndüğünden ve onunla tanıştığından beri Keamon'a hiç bakamamıştı. Kısık bir sesle başını yukarıya kaldırmadan cevapladı.

"Ama ailemin onuru ne olacak? Babam mı girecek hapise? Kim yaptı bunları, nasıl çıkacağız bu işin içinden. Babamı kendisinin olmayan bir ceza çekmesi için nasıl yollayabilrim. Ah her şey o kadar kabus benzedi ki. Ne yapacağız?"

Özüntülü bir şekilde kollarını kendisine sardı ve odanın içinde bir sağa bir yola yavaşça yürümeye başladı. Yüzü solmuştu..
Image
Post Reply