Thorin kılıçlarını tekrar savurdu, bu sefer iki kılıcı çaprazlamasına koboltu adeta bir makas gibi kesmişti. Kobolt ikiye bölünerek can verdi.
http://invisiblecastle.com/roller/view/1745862/
14-8-9=-3 öldü.
Etrafına bir göz gezdirdikten sonra içeriye doğru seslendi.
"Tehlike geçti korkmanıza gerek yok."
İçeriden çığlık çığlığa bir kadın bağırdı:
"Defooool! Defol git, bir de beni kandırmaya çalışıyor, birazdan kocam gelecek odun kesmekden görürsünüz o zaman."
Efendisiz (Oyun)
. Katran kadının konuştuklarını duyunca diğerlerine, "görüyorsunuz işte iyilik yaptık ama aldığımız teşekküre bak!" der. Cesetlerin ceplerini karıştırdığında 120gp para bulur. Pekâlâ, bu yaratıkların artık işine yaramyacağına göre bizde kalsın bu paralar," diyerek adam başı 40 gp dağıtır. "Oturup 5 dakka dinlenelim de gücümüz yerine gelsin, daha sonra şu Tomas'ı bulalım, ayrıca bu Koboldlar bu kadar küçük gruplar halinde dolaşmaz, köyde başkalarına da rastlayabiliriz," der.
Daha sonra Thorrin'e "Yahu şu içerdeki kadınla bir konuş bakalım, Tomas'ı tanıyor muymuş, nerede bulabiliriz, filan?" diye konuşur.
.
Daha sonra Thorrin'e "Yahu şu içerdeki kadınla bir konuş bakalım, Tomas'ı tanıyor muymuş, nerede bulabiliriz, filan?" diye konuşur.
.
"Nooluyo lan burada deyyuslar!" herkes irkilerek gür sesin geldiği yöne baktı. Elinde koca bir balta olan yabani kılıklı dev adam burnundan soluyarak bizimkilere bakıyordu.
"Evli barklı kadının kapısına dayanmaya utanmıyor musunuz?"
Thorin fazlasıyla sıkılmıştı, önce kadından sonra kocasından fırça yemek, üstelik yardım etmeye çalıştıkları halde.
"Kardeş bilip bilmeden konuşma! Bak yerdeki kobold leşlerine. Yardım etmek te suç oldu artık herhalde!"
Adam şöyle bir bakındı,
"Kusura bakmayın beyler, bu aralar herkesin siniri tepesinde bu koboltlar, orclar mantar gibi her yerde bitiverdiler. Size bir özür borçluyum sanırım. Gelin bir tas sıcak çorba içeklim beraber."
Sonra kapıyı yumrukladı.
"Hanıııııım! Kapıyı aç sofraya da bir kaç fazla tabak koy."
"Evli barklı kadının kapısına dayanmaya utanmıyor musunuz?"
Thorin fazlasıyla sıkılmıştı, önce kadından sonra kocasından fırça yemek, üstelik yardım etmeye çalıştıkları halde.
"Kardeş bilip bilmeden konuşma! Bak yerdeki kobold leşlerine. Yardım etmek te suç oldu artık herhalde!"
Adam şöyle bir bakındı,
"Kusura bakmayın beyler, bu aralar herkesin siniri tepesinde bu koboltlar, orclar mantar gibi her yerde bitiverdiler. Size bir özür borçluyum sanırım. Gelin bir tas sıcak çorba içeklim beraber."
Sonra kapıyı yumrukladı.
"Hanıııııım! Kapıyı aç sofraya da bir kaç fazla tabak koy."
Wulfgar Snowtiger, Shifter, Barbarian 2/ Ranger 2 /Warshaper 2
Str: 31
Dex:14
Con:26
Pençe:
Saldırı, +16/+16
Hasar, 1d6+12
Str: 31
Dex:14
Con:26