Hakmarun ...... Öalışmalar, yorumlar, konuşmalar, v
Ayrıcalıklı olmayı sevmem ama, o kadar da olsun artık
Yalnız 4.0'la ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Bu arada ne tesadüftür ki rogue thief seçmeyi planlamıştım. Tavsiye edebileceğin bir program, döküment varsa iyi olur. Ya da karakterimi sen hazırlayıp özel mesaj yoluyla yollasan bile olur yani, ben rp'me bakarım 
Bak şu başlıktaki yazılanları 2 günde okuyup öğrenebilirsin, pazartesiye yetişirsin: http://www.frpworld.com/modules.php?nam ... pic&t=7718AlenthasLeasess wrote:Ayrıcalıklı olmayı sevmem ama, o kadar da olsun artıkYalnız 4.0'la ilgili hiçbir şey bilmiyorum. Bu arada ne tesadüftür ki rogue thief seçmeyi planlamıştım. Tavsiye edebileceğin bir program, döküment varsa iyi olur. Ya da karakterimi sen hazırlayıp özel mesaj yoluyla yollasan bile olur yani, ben rp'me bakarım
Aklına yatıyorsa bu arada ben hazırlarım senin karakteri Halfling/rogue, vs
.
Efla "Larp" nedir ben bilmiyorum? "Arp" mı demek istedin? Arp dediysen; 10gp (1lb) yapalım onu da.dwaxer wrote:.
Efla senin bir skill daha "trained" seçmen lazım 4wizard+1Eladrin sanıyorum. Ayrıca senin +1 magic orb'undan dolayı gelen 1d6 ekstra dmg yerine sabit 4 istiyor musun? Bir de Orb masteryden gelen her encounterde 2 tip avantajın vardı ya spell duration uzatma ya da bir düşmana saving throw yapana kadar etkili büyü, vs unutmayasın hareketini yaparken belirtmeyi.
Quarion, senin ırksal elven accuracy encounter gücün var yazmamışsın unutmayasın güzel bir power o da. Beğenmezsen bir attack roll'u tekrar atabiliyorsun! Gerçi eğer ıskalarsan ben hemen kullandırttırırım senin karaktere ama unutursam?..
.
.
Evet arkadaşlar, karakterimi hazırlıyorum (daha doğrusu hazırlatıyorum
ben arkadaşa söylüyorum o teknik konularını yapıyor. Böylelikle iş paylaşımı falan filan derken daha çabuk oluyor ama bu mazeret tabii, cidden hiç sevmiyorum karakter hazırlamayı ya!). Yine herkesin aksine çok alakasız bir karakter seçtim. Biraz saçma bir karakter, abuk sabuk birisi yani. Çok gereksiz, salak birşey. Psikopat birisi yani, her an herşeyi yapabilir. O yüzden göz kulak olun 
.
şimdi arkadaşlar son kez hatırlatayım da bir daha açmayacağım konuyu; oyunda muhafız sizin kolye ya da madalyonlarınızı görüp Temple of Good (ToG) dan olduğunuzu anladı. Ama bu kasaba teşkilata yakın olduğu için tanıdı, her yerde kolyenizden tanınmazsınız. Neyse ben şunu hatırlatayım dedim: Bu kolyeler tılsımlı ve boynunuzdan çıkma, düşme, vs ihtimali yok. şimdi 10 saat yürüyerek kasabaya geldiniz ya, aranızdan biri kolyesini tutup tılsımlı sözü söylese anında hepiniz birden tapınağa geri teleport olursunuz! Size 5 kare yakındaki eşyalarınız ya da hayvanınız da sizinle beraber teleport olur ayrıca. Neyse son defa hatırlatmış oldum, bu da sizin ayrıcalığınız; acil bir durumda kurtulabilmenize yarar. Bir de aranızdan biri ölürse de dediğim gibi diriltme ritüeli için geri getirirseniz Rahibe Naome yardımcı olur. Tabii cesedi getirip getirmemek grubun kalanına bağlı. :schemes:
.
şimdi arkadaşlar son kez hatırlatayım da bir daha açmayacağım konuyu; oyunda muhafız sizin kolye ya da madalyonlarınızı görüp Temple of Good (ToG) dan olduğunuzu anladı. Ama bu kasaba teşkilata yakın olduğu için tanıdı, her yerde kolyenizden tanınmazsınız. Neyse ben şunu hatırlatayım dedim: Bu kolyeler tılsımlı ve boynunuzdan çıkma, düşme, vs ihtimali yok. şimdi 10 saat yürüyerek kasabaya geldiniz ya, aranızdan biri kolyesini tutup tılsımlı sözü söylese anında hepiniz birden tapınağa geri teleport olursunuz! Size 5 kare yakındaki eşyalarınız ya da hayvanınız da sizinle beraber teleport olur ayrıca. Neyse son defa hatırlatmış oldum, bu da sizin ayrıcalığınız; acil bir durumda kurtulabilmenize yarar. Bir de aranızdan biri ölürse de dediğim gibi diriltme ritüeli için geri getirirseniz Rahibe Naome yardımcı olur. Tabii cesedi getirip getirmemek grubun kalanına bağlı. :schemes:
.
dwaxer wrote:Edmond insiyatif zarına 1 atıp 12 ile en sona düştün! :schemes: İnanmıyorum ya, hakkatten de... :schemes:
dwaxer wrote:.
Skill Challenge!!
Arkadaşlar skill kapışması yapacaksınız. Tobias’ı davanıza yardımcı olması için ikna etmelisiniz! İşiniz çok zor değil; 4 başarılı skill check size muhabbeti kazandıracak ama 4’ü tamamlamadan 2 başarısız atarsanız kaybedersiniz.
Kullanabileceğiniz skiller: Bluff, Diplomacy, Insight, intimidate, vs. Role Play’iniz kullandığınız skill check’e uygun olmazsa -4 ceza alacaksınız. Yani diplomacy yapıyorum deyip de adama yalan söylersen ya da blöf yapıyorum deyip alakasız bir şey konuşursan vesaire -4 cezayı alırsınız ona göre.
İnitiative zarlarına göre oynama sıranız şöyledir:
1-Kharadan
2-Astil
3-Nathreddas
4-Alain
5-Edmond
Başarılar!
Tobias bir sandalye çekip grubun masasına oturur. “Sizi dinliyorum,” der.
.
Eveeet, kendimi tebrik edip, ölümüne yaşamak kavramına inandığımı belirtiyorum
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ben yaparım, oyuna gerçekçilik katması açısından, ilk önce Diplomasi diyecektim, hocam para var para para, bak o hazinelere tak başına erişemezsin falan diyecektim.dwaxer wrote:Edmond senden beklenen hareketi yaptın yani: [İntimidate] Hem de Dost canlısı bir kasabada... :schemes:
Dedim biz burada Rol yapıyoruz, kendim gibi olayım, karakterimi, yani sefil ve rezil bir Elf'i yansıtmalıyım.
Yani bana kızmamalısın
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Edmond wrote:dwaxer wrote:Edmond senden beklenen hareketi yaptın yani: [İntimidate] Hem de Dost canlısı bir kasabada... :schemes:
Ben yaparım, oyuna gerçekçilik katması açısından, ilk önce Diplomasi diyecektim, hocam para var para para, bak o hazinelere tak başına erişemezsin falan diyecektim.
Dedim biz burada Rol yapıyoruz, kendim gibi olayım, karakterimi, yani sefil ve rezil bir Elf'i yansıtmalıyım.
Yani bana kızmamalısın
Hayır sana kızmadım ki! Kızmam da, sadece tahmin etmiştim senin nasıl bir yol izleyeceğini. Ne de olsa uzun zamandır tanışıyoruz artık.
Ama şunu söyleyeyim; (bilgi bankasındaki başlıkta örneği de var) bu tip gözdağı vermeler, tehditler ters tepebilir. Muhabbeti bozar yani ve otomatik olarak başarısız kabul edilebilir DM tarafından. Ã?ünkü ben de kendimi Tobias'ın yerine koyacağım, empati yapmaya çalışacağım yani. Eski bir define avcısının -ki o kadar tehlikeli yerlere gitmiş gelmiş- tehditlere pabuc bırakacağını (hem de kendi kasabasında!) hiç sanmıyorum doğrusu. (o kişinin levelini bile bilmiyorsun :schemes: )
.