Hakmarun ...... Öalışmalar, yorumlar, konuşmalar, v
Otomatik iptal eden Dwaxer, yoksa ben zarlarıma güvenmiştimCLiCKs wrote:Edmond -2 ceza puanı için teşekkürler. Intimidate neyineydi senin anlamadım![]()
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Edmond wrote:CLiCKs wrote:Edmond -2 ceza puanı için teşekkürler. Intimidate neyineydi senin anlamadım![]()
Otomatik iptal eden Dwaxer, yoksa ben zarlarıma güvenmiştim
şöyle düşün; eğer Tobias ve ardından bütün kasabayla dövüşseydiniz ne olacaktı. Temple of Good’un hemen dibindeki ve onu tanıyıp destekleyen iyi insanları katlederek misyonunuza ihanet etmiş olmayacak mıydınız? Başrahibe Naome size demedi mi iyi insanlara silah çekmeyin, bizi utandırmayın diye? Kasabanın haritasını incelediniz mi? Orada 2 temple var ikisi de good deitylerin tapınağı, unaligned bile değil! Demek istediğim iyi olmayan bir şey yapacaksanız bile kimliğinizin bilinmediği bir yerde, ToG’un adamları olduğunuzu gizleyerek yapın. Sonuçta senaryo da belli bir mantık çerçevesinde ilerlemek zorunda; Naome duyunca kendi adamları daha ilk kasabada ortalığı dağıtmışlar diye doğal olarak sizi bu görevden alır, alması mantıklı değil mi? Bir düşünün bunları bence.
.
Benim istediğim adamın "Alın ne hâliniz varsa görün" demesiydi, eğer zarlarım tutsaydı olacaktı, ama zarlarım otomatik iptal oldu (!) evet, inanmayacaksınız ama adam neyine güvendiyse baş kaldırdıQuarion wrote:Edmond'a katılıyorum:D orda adamı 4 kişi linç ederdik
:D
Kim bilir, belki de oyunun bitecek olmasına (!) güvenmiştir
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ne diyim artık Edmond, adam level-? rogue (sana bir sneak attack yaparsa yerinden kalkamazsın bile) ama adamın asıl güvendiği bütün kasabanın arkasında olması (dedesi filan orda yaşamış bu kişinin) Ve hala ikna olmadıysan sen böyle devam et :schemes: Tabii bütün intimidatelerin başarısız olacak diye bir kaide yok. Tutsak aldığınız goblinlere yaparsın bak nası tutar.Edmond wrote:Benim istediğim adamın "Alın ne hâliniz varsa görün" demesiydi, eğer zarlarım tutsaydı olacaktı, ama zarlarım otomatik iptal oldu (!) evet, inanmayacaksınız ama adam neyine güvendiyse baş kaldırdıQuarion wrote:Edmond'a katılıyorum:D orda adamı 4 kişi linç ederdik
![]()
Kim bilir, belki de oyunun bitecek olmasına (!) güvenmiştir
.
Onlara niye yapayım, ben eli kolu bağlı adama Intimadate yapmam, benim bir gururum vardwaxer wrote:Ne diyim artık Edmond, adam level-? rogue (sana bir sneak attack yaparsa yerinden kalkamazsın bile) ama adamın asıl güvendiği bütün kasabanın arkasında olması (dedesi filan orda yaşamış bu kişinin) Ve hala ikna olmadıysan sen böyle devam et :schemes: Tabii bütün intimidatelerin başarısız olacak diye bir kaide yok. Tutsak aldığınız goblinlere yaparsın bak nası tutar.Edmond wrote:Benim istediğim adamın "Alın ne hâliniz varsa görün" demesiydi, eğer zarlarım tutsaydı olacaktı, ama zarlarım otomatik iptal oldu (!) evet, inanmayacaksınız ama adam neyine güvendiyse baş kaldırdıQuarion wrote:Edmond'a katılıyorum:D orda adamı 4 kişi linç ederdik
![]()
Kim bilir, belki de oyunun bitecek olmasına (!) güvenmiştir![]()
.
Ama onlara Bluff atabilirim, beni affetmeleri için
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Ya bu Kharadan; Bluff ile girmiş olya sonra hafif bir intimidate yapar gibi olup Insigth'a dönmüş ve sonunda Diplomacy ile bağlamış!CLiCKs wrote:Dwaxer evet açıklarsan seviniriz, yarın ona göre bir gazla hareket ederiz :schemes:
.
.
Arkadaşlar, "Hakmarun - LOG BOOK" diye bir başlık açtım, siz oraya bir mesaj atmayın. Ben her gün yaptığınız şeyleri oraya özet geçicem, bir nevi günlük gibi bir şey olacak. Aynı zamanda ilerde hatırlamak istediğiniz bir şey olduğunda bu sırayla giden olaylar zinciri arasında aradaığınızı daha kolay bulacaksınız.
Bazı günler fazla bir olay olmayabilir o zaman kısa kısa cümlelerle özet atabilirim; örneğin: Natthreddas 8 saat boyunca yeni ritüelini öğrendi, diğerleri dinlendiller." gibi.
.
Arkadaşlar, "Hakmarun - LOG BOOK" diye bir başlık açtım, siz oraya bir mesaj atmayın. Ben her gün yaptığınız şeyleri oraya özet geçicem, bir nevi günlük gibi bir şey olacak. Aynı zamanda ilerde hatırlamak istediğiniz bir şey olduğunda bu sırayla giden olaylar zinciri arasında aradaığınızı daha kolay bulacaksınız.
Bazı günler fazla bir olay olmayabilir o zaman kısa kısa cümlelerle özet atabilirim; örneğin: Natthreddas 8 saat boyunca yeni ritüelini öğrendi, diğerleri dinlendiller." gibi.
.