Hakmarun ...... Öalışmalar, yorumlar, konuşmalar, v

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

şans kaynağı senmisin? :D 6d6+4ten 34 vurmanın büyük bir şans olduğunu düşünüyorum ve de sana katılmıyorum :-P :D Bu arada galiba Astilden çok Seyrediye dikkat etmemiz gerek :D
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

O bikere olur :D sen merak etme
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Clicks sen nie yazmıyon, sonra çıkıcan kalacak.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Çoktan yazdım :shock: Hatta yarım saati geçti diyebilirim.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Hmm ok görmemişim :D
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben en çok edmond'ın büyücü seçmediğine seviniyorum :D
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Neden ki?
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Alenthas senda atsana girmişken
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

şu an yazıyorum...

Sen bilmiyor musun? :D Edmond'ın bir lakabı var, Fireball Edmond diye :D Sor anlatsın :P
Image
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

:D anlatsana Edmond :D:D
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Quarion wrote::D anlatsana Edmond :D:D
Ehuehu,yahu o zamanlar daha 7. sınıfı yeni bitirmiştim :D Yani daha 8'e geçerken, anaam, iki sene olmuş :D

Ben oyuna yeni başladığım sıralarda Fireball denen meretin ne olduğunu bilmiyordum, daha oyuna yeni başlamışız, 5. seviye başladık, o sırada da 16-20 arası kişiyle yerin altında 5-6 metre yüksekliğinde bir mağaradayız, düşman mağarada boynu eğik duruyor :D Ben de bunu öldürmek için Fireball attım, ama o sırada düşman zaten ölüymüş :D Son anda DM bir NPC ile durumu kurtardı, yoksa bütün grup (ben dahil ölmüştüm), ben nereden bileyim Fireball'ın 6 metre yarıçapında dev bir ateş küresi olduğunui.

Aynı grup mağara içinde ilerlerken bir grup cüce tarafından, bir de CİN yani büyücü bir tip tarafından esir alındık, düşmanlar üstümüze ağ attılar vs., ben pes ediyor gibi yaptım, herkes öyle yaptı, düşmanlar da BENİM blöfümü yutup üstümüzdeki ağı kaldırınca, ben düşmana grubun bir ucundan, düşman diğer uçta iken Lightning Bolt attım ve 3 tane bizden adamı öldürdüm ve diğer adamlarımızı da felç duruma getirdim, bu kez DM bir şey de diyemedi, oyun kısa süre sonra kaybımızla bitti.Ben nereden bileyim Lightning Bolt'un yoldaki herkese etki ettiğini, hele hele üstünde metal zırh varsa 8) 8) 8)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Tabii ki Edmond'cuğum, sen nerden bileceksin! :D Bol keseden fırlat büyüleri, insan bi sorar di mi :D
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

AlenthasLeasess wrote:Tabii ki Edmond'cuğum, sen nerden bileceksin! :D Bol keseden fırlat büyüleri, insan bi sorar di mi :D
Bırak ya ne sorcam :D O zamanlar benim karakter kağıdımı ben yapmıyordum, yani daha o kadar çömdüm, bir DM'ye söylemiştim, o yapmıştı, ben sadece tipini söylemiştim.Half-Elf Fighter vardı bir de ondan öncesinde 8) Hey gidi günler hey, Efla hariç hiçbiriniz bilmezsiniz onları :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Edmond wrote:
Quarion wrote::D anlatsana Edmond :D:D
Ehuehu,yahu o zamanlar daha 7. sınıfı yeni bitirmiştim :D Yani daha 8'e geçerken, anaam, iki sene olmuş :D

Ben oyuna yeni başladığım sıralarda Fireball denen meretin ne olduğunu bilmiyordum, daha oyuna yeni başlamışız, 5. seviye başladık, o sırada da 16-20 arası kişiyle yerin altında 5-6 metre yüksekliğinde bir mağaradayız, düşman mağarada boynu eğik duruyor :D Ben de bunu öldürmek için Fireball attım, ama o sırada düşman zaten ölüymüş :D Son anda DM bir NPC ile durumu kurtardı, yoksa bütün grup (ben dahil ölmüştüm), ben nereden bileyim Fireball'ın 6 metre yarıçapında dev bir ateş küresi olduğunui.

Aynı grup mağara içinde ilerlerken bir grup cüce tarafından, bir de CİN yani büyücü bir tip tarafından esir alındık, düşmanlar üstümüze ağ attılar vs., ben pes ediyor gibi yaptım, herkes öyle yaptı, düşmanlar da BENİM blöfümü yutup üstümüzdeki ağı kaldırınca, ben düşmana grubun bir ucundan, düşman diğer uçta iken Lightning Bolt attım ve 3 tane bizden adamı öldürdüm ve diğer adamlarımızı da felç duruma getirdim, bu kez DM bir şey de diyemedi, oyun kısa süre sonra kaybımızla bitti.Ben nereden bileyim Lightning Bolt'un yoldaki herkese etki ettiğini, hele hele üstünde metal zırh varsa 8) 8) 8)
:D:D:D zuhhaha harbi komedisin
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Efla sen hangi daily spelli kullanacaksan seçmen gerekirdi. Bana bir daily spell bildir; sen değiştirene kadar default olarak onu kabul ederiz. Ne zaman ki extended rest sonrasında başka bir daily spellini kullanmak istiyorsun bildirirsin, bu sefer öbürü geçerli olur vs.
şimdi bildir ama hangi spellini hazırladın bugün için?

.
Post Reply