Hakmarun ...... Öalışmalar, yorumlar, konuşmalar, v
Ehuehu,yahu o zamanlar daha 7. sınıfı yeni bitirmiştimQuarion wrote:anlatsana Edmond
:D
Ben oyuna yeni başladığım sıralarda Fireball denen meretin ne olduğunu bilmiyordum, daha oyuna yeni başlamışız, 5. seviye başladık, o sırada da 16-20 arası kişiyle yerin altında 5-6 metre yüksekliğinde bir mağaradayız, düşman mağarada boynu eğik duruyor
Aynı grup mağara içinde ilerlerken bir grup cüce tarafından, bir de CİN yani büyücü bir tip tarafından esir alındık, düşmanlar üstümüze ağ attılar vs., ben pes ediyor gibi yaptım, herkes öyle yaptı, düşmanlar da BENİM blöfümü yutup üstümüzdeki ağı kaldırınca, ben düşmana grubun bir ucundan, düşman diğer uçta iken Lightning Bolt attım ve 3 tane bizden adamı öldürdüm ve diğer adamlarımızı da felç duruma getirdim, bu kez DM bir şey de diyemedi, oyun kısa süre sonra kaybımızla bitti.Ben nereden bileyim Lightning Bolt'un yoldaki herkese etki ettiğini, hele hele üstünde metal zırh varsa
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Bırak ya ne sorcamAlenthasLeasess wrote:Tabii ki Edmond'cuğum, sen nerden bileceksin!Bol keseden fırlat büyüleri, insan bi sorar di mi
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
Edmond wrote:Ehuehu,yahu o zamanlar daha 7. sınıfı yeni bitirmiştimQuarion wrote:anlatsana Edmond
:D
Yani daha 8'e geçerken, anaam, iki sene olmuş
![]()
Ben oyuna yeni başladığım sıralarda Fireball denen meretin ne olduğunu bilmiyordum, daha oyuna yeni başlamışız, 5. seviye başladık, o sırada da 16-20 arası kişiyle yerin altında 5-6 metre yüksekliğinde bir mağaradayız, düşman mağarada boynu eğik duruyorBen de bunu öldürmek için Fireball attım, ama o sırada düşman zaten ölüymüş
Son anda DM bir NPC ile durumu kurtardı, yoksa bütün grup (ben dahil ölmüştüm), ben nereden bileyim Fireball'ın 6 metre yarıçapında dev bir ateş küresi olduğunui.
Aynı grup mağara içinde ilerlerken bir grup cüce tarafından, bir de CİN yani büyücü bir tip tarafından esir alındık, düşmanlar üstümüze ağ attılar vs., ben pes ediyor gibi yaptım, herkes öyle yaptı, düşmanlar da BENİM blöfümü yutup üstümüzdeki ağı kaldırınca, ben düşmana grubun bir ucundan, düşman diğer uçta iken Lightning Bolt attım ve 3 tane bizden adamı öldürdüm ve diğer adamlarımızı da felç duruma getirdim, bu kez DM bir şey de diyemedi, oyun kısa süre sonra kaybımızla bitti.Ben nereden bileyim Lightning Bolt'un yoldaki herkese etki ettiğini, hele hele üstünde metal zırh varsa![]()
![]()
.
Efla sen hangi daily spelli kullanacaksan seçmen gerekirdi. Bana bir daily spell bildir; sen değiştirene kadar default olarak onu kabul ederiz. Ne zaman ki extended rest sonrasında başka bir daily spellini kullanmak istiyorsun bildirirsin, bu sefer öbürü geçerli olur vs.
şimdi bildir ama hangi spellini hazırladın bugün için?
.
Efla sen hangi daily spelli kullanacaksan seçmen gerekirdi. Bana bir daily spell bildir; sen değiştirene kadar default olarak onu kabul ederiz. Ne zaman ki extended rest sonrasında başka bir daily spellini kullanmak istiyorsun bildirirsin, bu sefer öbürü geçerli olur vs.
şimdi bildir ama hangi spellini hazırladın bugün için?
.