Hakmarun ...... Öalışmalar, yorumlar, konuşmalar, v
He he he, Quarry'den 6 atmışım galiba
He he he
Üstelik ikinci atağım da kritik
Üstelik ikinci atağım da kritik
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Astil hastalanmadı
Ienkep attığı shurikenleri buldu tekrar.
Seyredi'nin 8 oku eksildi diyecektim ki bir de baktım Seyredi (Archer Ranger) yanına hiç ok almamış!! şimdi kabahat biraz da bende ki bunu zamanında farketmedim yoksa oyunun ortasında gayet hoş RPler dönebilirdi. Ã?rneğin; "Seyredi sadağına elini atar fakat hiç oku olmadığını görür!!" gibi.
şimdi bu rezaleti düzeltmek için mecburen yine "miş" gibi yapacağız; Astil'deki 60 okun 30'unu Seyrediye'aktarıyorum. 8'i gitti 22 oku kaldı Seyredi'nin.
.
Astil hastalanmadı
Ienkep attığı shurikenleri buldu tekrar.
Seyredi'nin 8 oku eksildi diyecektim ki bir de baktım Seyredi (Archer Ranger) yanına hiç ok almamış!! şimdi kabahat biraz da bende ki bunu zamanında farketmedim yoksa oyunun ortasında gayet hoş RPler dönebilirdi. Ã?rneğin; "Seyredi sadağına elini atar fakat hiç oku olmadığını görür!!" gibi.
şimdi bu rezaleti düzeltmek için mecburen yine "miş" gibi yapacağız; Astil'deki 60 okun 30'unu Seyrediye'aktarıyorum. 8'i gitti 22 oku kaldı Seyredi'nin.
.
Ben hem kritik vurdum, hem de Quarry'den 1d6'dan 6 attımCLiCKs wrote:Edmond 1 atma hastalığını bizede bulaştırdın2d6da 2 kere 1 gelmiş
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Edmond bir daha senden "şanssızım, vs" gibi bir söz duymak istemiyorum. Aksine çok şanslısın (3 akrebin saldırısından kurtardın paçayı) şansın paçalarından lap lap akıyor ama sen hala şansını zorluyorsun, adeta ölmek istiyorsun. Kendini düşünmüyorsun belki ama hiç olmazsa arkadaşlarını düşün, iyilik tapınağını filan düşün!
Kendine acımıyorsan bize acı. şimdi 3 tane Opp. attack yiyeceksin, bakalım şansın bu sefer de yardım edecek mi? :schemes:
.
Edmond bir daha senden "şanssızım, vs" gibi bir söz duymak istemiyorum. Aksine çok şanslısın (3 akrebin saldırısından kurtardın paçayı) şansın paçalarından lap lap akıyor ama sen hala şansını zorluyorsun, adeta ölmek istiyorsun. Kendini düşünmüyorsun belki ama hiç olmazsa arkadaşlarını düşün, iyilik tapınağını filan düşün!
.
Ha ha ha, Dwaxer artık şansıma laf etmeyeceğini ümit ediyorum.Gerçi bu tür ölürüm ama bir önceki tur sonsuza dek aklında kalsın.Bilerek kaçmadım oradan, çünkü tek atak yapıyorum, yani iki kere AOO'ya maruz kalmam
Bir kere vursa her biri, yine ölmem gibi görünüyor
Arkadan da bizimkiler heal bassa ben tek başıma dağıtırım (H)
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Hayır kritik yerim ben çok şanssızım deyip duruyordun ben değildim şansına laf eden. Yine ucuz kurtardın ama yaptığın bence... neyse bir şey demiyeceğim artık; artık grup arkadaşların sana heal mi basar yoksa bu psikopat okçuyla mı uğraşçaz önden gitti yolu da tıkadı deyip seni sırtından mı vurup, kim vurduya gitti hesabı :schemes: ne yaparlar bilmiyorum artık. "1 kare shift bile yapmadın ki melee atakçılara yol açılsın" bile demiyorum artık.
.
Hayır kritik yerim ben çok şanssızım deyip duruyordun ben değildim şansına laf eden. Yine ucuz kurtardın ama yaptığın bence... neyse bir şey demiyeceğim artık; artık grup arkadaşların sana heal mi basar yoksa bu psikopat okçuyla mı uğraşçaz önden gitti yolu da tıkadı deyip seni sırtından mı vurup, kim vurduya gitti hesabı :schemes: ne yaparlar bilmiyorum artık. "1 kare shift bile yapmadın ki melee atakçılara yol açılsın" bile demiyorum artık.
.
Muhahaha, süperim ben ya
Hâlâ ölmedim ve o durumda bile kritik vurdum
Ben bu şanslı olan adamı bir ilk olarak oynuyorum, yani artık şansım açıldı her ne kadar bu adamım ölecek olsa da
Buyur Dwaxer, sıra sende, öldür beni
Buyur Dwaxer, sıra sende, öldür beni
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury