Hakmarun ...... Öalışmalar, yorumlar, konuşmalar, v
Yok elven accuarcy eğer biri ıskalarsa bir attack roll daha koymaya yarıyor, güzel bir hareket yapmış ikisi de isabet olursa bonus dmg var çünkü o yüzden işini garantiye almak istiyor.Quarion wrote:Bişi sorcam, Edmond elven accuary sayesinde 2 tane saldırı yapmış ama ben şöyle biliyordum. Bir attack yapıosun eğer başarılı olmaz ise bir tane daha deniyorsun.
İki hareket üst üste yapması ise (belirtmemiş ama) sanırım "action point"ini harcıyor anladığım kadarıyla; değil mi Edmond?
.
Quarion wrote:İşte onu diyorum, o action pointi, elven accuary ile karıştırmış. Tamam işte dediğim gibi, biraz yanlış anlaşılma sağlayacak olarak yazmışım.Senin dediğin ile benim dediğim şey aynı yani ama anlatma tarzım yetersiz
.
Sonunda her şey normale döndü ve kendimi garip hissetmek kurtuldum
Bir de, Elven Accuracy özelliğine baktığımda Serbest Aksiyon olarak ikinci bir saldırı yapabilirsin diyordu, yani Aksiyon Point değil, Encounter kullanarak bir saldırı daha yapıyorsun.
Bir de, Elven Accuracy özelliğine baktığımda Serbest Aksiyon olarak ikinci bir saldırı yapabilirsin diyordu, yani Aksiyon Point değil, Encounter kullanarak bir saldırı daha yapıyorsun.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
Encounter kullanmak diye bir olay yok; bu elflere has bir encouter power. Açıklaması da şöyle eğer bir attack roll zarı atıp da beğenmezsen ben zarı bir daha atacağım diyerek şansını tekrar deniyorsun ve 2. attığın zar geçerli oluyor.Edmond wrote:Bir de, Elven Accuracy özelliğine baktığımda Serbest Aksiyon olarak ikinci bir saldırı yapabilirsin diyordu, yani Aksiyon Point değil, Encounter kullanarak bir saldırı daha yapıyorsun.
Masa üstü oynarken bunu uygulamak kolay ama forumda oynarken biraz değişik uygulamamız gerekir; Siz (elf olanlar) özellikle kaçırmak istemediğiniz bir vuruşa "elven accuary" diye belirtirsiniz, zarınız ıska gelirse elven accuary kuralını uygularım ben de. Ã?rneğin Two Fang encounter hareketine muhakkak siz söylemeseniz bile ben de unutmazsam eğer
.
Yok, kolyeler sadece geri döndürüyor. İleri seviyelerdeki bazı ritüeller dediğin şekilde teleport imkanları sağlıyor ama kısıtlı, çok güzel, mükemmel bir teleport büyüsünün seviyesi oldukça yüksek oluyor, epic seviyelerde ancak. Seyredi'nin ölmesi o kadar da kolay değil, 3 kere death savig throw başarısız atması lazım ki, o zamana kadar herhalde biriniz acıyıp iyileştirir. :schemes: Yoksa...Quarion wrote:şimdi Edmond öldü diyelim, biz bunu kolyelerle geri götürcez. Canlandırtıktan sonra geri dönmek için tekrar yolmu alcaz. Yoksa ışınlayacak bişi varmı?
.