Hakmarun - Orcus'un Dehşeti. (OYUN)
Gözleri fal taşı gibi açılmıştı galiba bu ufak yaratıkları biraz dah fazla hafife almışlardı. Normal akreplr bile korkutucu olabilecekken bunların boyları epeyce büyüktü.
Elinden geldiğince çabuk olmalıydı.
Aynı yere bir atış denedi.
x6 y10 magic missle
x6 y10 magic missle
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
.
Round2
1-Seyredi:
Seyredi aldığı yaraların sonunda acıdan sırıtmaya başlamıştı.
"Madem öyle, öyleyse böyle!"
Kendisine âşık gibi sarılan akrebe (Scorp 2) iki tane okunu ardarda, bir RANGER gibi attı, üstelik oklarına bu kez gerçekten güveniyordu.İlk iki okunu attıktan sonra, gücünü bırakmayarak iki ok daha atacaktı ama bu kez kendisini tutan diğer akrebe (Scorp 4)
Prime Shot, Two Fanged Strike, Hunter's Quarry
Üstteki yazı ilk saldırım.Dikkat et saldırıyı yaptıktan sonra Wis bonusuna da bak.
Elven Accuarcy
Prime Shot, Twin Strike, Hunter's Quarry
Hunter's Quarry yapabilirim çünkü bu bambaşka bir saldırı.
Rangerin ranged saldırı teşebbüsleri akreplerin Opportinity attacklarına yol açar.
Scorp2 Opp. attack(13):21 başarılı – Hit: 1d6+3=1+3=4
Seyredi’nin iç organlarına kadar vücuduna giren kıskaçlar iğrenç kıtırtılar eşliğinde doğrar etlerini. Genç rangerin dünyası kararır, bilinçsiz bir şekilde yere yığılır. (Ölmek üzere)
2-Alain:
Scorp2’ye özel kılıç hareketlerini kullanarak saldırır [Two-Fanged Strike]
Two-Fanged Strike; StrvsAC 1.attack(2):9 başarısız
2.attak(13):20 başarılı – Hit:1d10+Quarry+Str modif=3+4+4=11
Maalesef rangerin sadece bir vuruşu isabet kaydetmiş, böylece öldürücü etkiyi yaratamamıştır. Yine de ciddi bir yara açmıştı akrebin zırhında.
3-Astil:
Seyredi'nin yaralanmısına üzülmüştü. Fakat bir yandanda bunu haketti diye düşünüyordu.
Kılıçlarını hızla çekti ve koşarak 2 akrebin arasına daldı.(x-10, y-7)
"Dostumuzu yaralamanın cezasını sana çektireceğiz"diye haykırdı, arkadaşlarını gaza getirmeye çalıştığı ortadaydı.
Ardından kılıçlarını akrebin(Scorp 4)kafasına doğru indirdi.Hunter Quarry, Twin Strike
(Combat Advantage) StrvsAC
1.attack(2):10 başarısız
2.attack(19):27 başarılı – Hit:1d8+Quarry=8+4=12
Sadece tek vuruşu isabet etse de düşmanını oldukça kötü yaralamıştı Astil.
4-Ienkeep:
"Ahh... Öldü mü? Açgözlü görünmek istemem ama, biraz paraya ihtiyacım var. Imm... Neyse, neyse, sanırım bunun için doğru bir zaman değil."
"Bu işten sıkılmaya başladım. Ã?ıksanızda bıçağımı şu koca şeylere saplasam!" diyerek shurikenini fırlatır (x6 y10).
DexvsAC attack(14):20 başarılı – Hit:1d8+4=1+4=5
Metal yıldız akrebe saplanır.
5-Kharadan:
(x6/y8 ) noktasına geçerek Scorp4’e saldırır savaşçı. [Viper’s Stirke]
StrvsAC attack(20): Kritik Vuruş!! – Hit:12+Str modif=12+4=16
Savaşçı dragonborn elindeki koca tokmağı gürültüyle akrebe vurarak zırhlı kabuğunu kırar ve yaşamına son verir.
6-Nathreddas:
Gözleri fal taşı gibi açılmıştı galiba bu ufak yaratıkları biraz dah fazla hafife almışlardı. Normal akreplr bile korkutucu olabilecekken bunların boyları epeyce büyüktü.
x6 y10 magic missle
IntvsReflex attack(14):19 başarılı – Hit:2d4+Int modif=4+4=8
Gümüş rengi enerji hedefini bulur ve akrebi ölümün eşiğine getirir.
7-Scorp2:
Son kalan akrep Scorp2, zehirli iğnesini içgüdüsel bir hareketle kendi ensesine sokarak kendi yaşamına son verir.
Hit Pointler:
Seyredi: 22-9-6=7+11=18-9-7=2-4=-2 ölüyor...
Alain: 31
Astil: 28
Ienkep: 22
Kharadan: 25
Nathreddas: 24
...........
Scorp1: 32-10=22-26=-4 öldü
Scorp2: 32-7=25-11-5-8=1 öldü
Scorp3: 32-31=1-7=-6 öldü
Scorp4: 32-10=22-12-16=-6 öldü

.
Round2
1-Seyredi:
Seyredi aldığı yaraların sonunda acıdan sırıtmaya başlamıştı.
"Madem öyle, öyleyse böyle!"
Kendisine âşık gibi sarılan akrebe (Scorp 2) iki tane okunu ardarda, bir RANGER gibi attı, üstelik oklarına bu kez gerçekten güveniyordu.İlk iki okunu attıktan sonra, gücünü bırakmayarak iki ok daha atacaktı ama bu kez kendisini tutan diğer akrebe (Scorp 4)
Prime Shot, Two Fanged Strike, Hunter's Quarry
Üstteki yazı ilk saldırım.Dikkat et saldırıyı yaptıktan sonra Wis bonusuna da bak.
Elven Accuarcy
Prime Shot, Twin Strike, Hunter's Quarry
Hunter's Quarry yapabilirim çünkü bu bambaşka bir saldırı.
Rangerin ranged saldırı teşebbüsleri akreplerin Opportinity attacklarına yol açar.
Scorp2 Opp. attack(13):21 başarılı – Hit: 1d6+3=1+3=4
Seyredi’nin iç organlarına kadar vücuduna giren kıskaçlar iğrenç kıtırtılar eşliğinde doğrar etlerini. Genç rangerin dünyası kararır, bilinçsiz bir şekilde yere yığılır. (Ölmek üzere)
2-Alain:
Scorp2’ye özel kılıç hareketlerini kullanarak saldırır [Two-Fanged Strike]
Two-Fanged Strike; StrvsAC 1.attack(2):9 başarısız
2.attak(13):20 başarılı – Hit:1d10+Quarry+Str modif=3+4+4=11
Maalesef rangerin sadece bir vuruşu isabet kaydetmiş, böylece öldürücü etkiyi yaratamamıştır. Yine de ciddi bir yara açmıştı akrebin zırhında.
3-Astil:
Seyredi'nin yaralanmısına üzülmüştü. Fakat bir yandanda bunu haketti diye düşünüyordu.
Kılıçlarını hızla çekti ve koşarak 2 akrebin arasına daldı.(x-10, y-7)
"Dostumuzu yaralamanın cezasını sana çektireceğiz"diye haykırdı, arkadaşlarını gaza getirmeye çalıştığı ortadaydı.
Ardından kılıçlarını akrebin(Scorp 4)kafasına doğru indirdi.Hunter Quarry, Twin Strike
(Combat Advantage) StrvsAC
1.attack(2):10 başarısız
2.attack(19):27 başarılı – Hit:1d8+Quarry=8+4=12
Sadece tek vuruşu isabet etse de düşmanını oldukça kötü yaralamıştı Astil.
4-Ienkeep:
"Ahh... Öldü mü? Açgözlü görünmek istemem ama, biraz paraya ihtiyacım var. Imm... Neyse, neyse, sanırım bunun için doğru bir zaman değil."
"Bu işten sıkılmaya başladım. Ã?ıksanızda bıçağımı şu koca şeylere saplasam!" diyerek shurikenini fırlatır (x6 y10).
DexvsAC attack(14):20 başarılı – Hit:1d8+4=1+4=5
Metal yıldız akrebe saplanır.
5-Kharadan:
(x6/y8 ) noktasına geçerek Scorp4’e saldırır savaşçı. [Viper’s Stirke]
StrvsAC attack(20): Kritik Vuruş!! – Hit:12+Str modif=12+4=16
Savaşçı dragonborn elindeki koca tokmağı gürültüyle akrebe vurarak zırhlı kabuğunu kırar ve yaşamına son verir.
6-Nathreddas:
x6 y10 magic missle
IntvsReflex attack(14):19 başarılı – Hit:2d4+Int modif=4+4=8
Gümüş rengi enerji hedefini bulur ve akrebi ölümün eşiğine getirir.
7-Scorp2:
Son kalan akrep Scorp2, zehirli iğnesini içgüdüsel bir hareketle kendi ensesine sokarak kendi yaşamına son verir.
Hit Pointler:
Seyredi: 22-9-6=7+11=18-9-7=2-4=-2 ölüyor...
Alain: 31
Astil: 28
Ienkep: 22
Kharadan: 25
Nathreddas: 24
...........
Scorp1: 32-10=22-26=-4 öldü
Scorp2: 32-7=25-11-5-8=1 öldü
Scorp3: 32-31=1-7=-6 öldü
Scorp4: 32-10=22-12-16=-6 öldü

.
"Bize sadece fare demişti. Sanırım bu garip uçan şeyleri ve devasa akrepleri öldürdüğümüz için biraz daha fazlasını hakediyoruz. Ben etrafta daha değerli şeyler var mı diye bi bakınıcam, siz de...işte ne yaparsanız yapın. Bulduklarımı adil paylaştırırım, bana güvenin." (bluff)
(Etrafı araştırmaya başlıyorum. Eğer kısa mola vermeye karar verirlerse, mümkünse stealth dolaşacağım.)
(Etrafı araştırmaya başlıyorum. Eğer kısa mola vermeye karar verirlerse, mümkünse stealth dolaşacağım.)
Bu odada da ancak sıradan şeyler var; eski eşyalar, içi bira ya da pek güvenilmeyecek alkol kokulu sıvılarla dolu fıçılar, vs. Ayrıca iki kapalı (kilitli değil) kapı daha vardır odada (x6/y9) ve (x6/y12) kapıların ardı karanlıktır bir şey görmek mümkün değil.AlenthasLeasess wrote:"Bize sadece fare demişti. Sanırım bu garip uçan şeyleri ve devasa akrepleri öldürdüğümüz için biraz daha fazlasını hakediyoruz. Ben etrafta daha değerli şeyler var mı diye bi bakınıcam, siz de...işte ne yaparsanız yapın. Bulduklarımı adil paylaştırırım, bana güvenin." (bluff)
.
Seyredi yattığı yerden hafifçe kalkar ve:
"Teşekkürler dostlarım, galiba deve ejderhaları öldürdünüz, lanet olsun atlarınız nerede, bir de biriniz bana neden savaşmıyorsun diyordu, hanginizdi?"
Seyredi'nin konuşmalarından hâlen baygın olduğu anlaşılır.
"Teşekkürler dostlarım, galiba deve ejderhaları öldürdünüz, lanet olsun atlarınız nerede, bir de biriniz bana neden savaşmıyorsun diyordu, hanginizdi?"
Seyredi'nin konuşmalarından hâlen baygın olduğu anlaşılır.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"Ne? Kol bozası mı? Hiç içecek hâlim yok, ayrıca Abime falan da gitmedim ben."
Sırıtmaya başlamıştı karşısındakinin deliliğine.
Sırıtmaya başlamıştı karşısındakinin deliliğine.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"Tamam bu yeter. Birazcık beyni bulanıktır hepsi o. Oturmaya bakın. Dinlenmeden daha bu iğrenç şeyleri öldürmek istemiyorum. Karar verin. Ya da bir an önce bitirelim şu işi!" dedi sinirlenmeye başlamıştı. Hem Tobias'a hem de bu lanet küçük olmayacak kadar büyük farelere!
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein