Hakmarun - Orcus'un Dehşeti. (OYUN)
"Ama şunuda unutmaki buraya TOG adına geldik ve işimizi düzgün yapmalıyız. Emin ol Tobias gerekenleri vermeden önce burayı kontrol eder! Bizi hem TOG'a ihanetle, hem yalancılıkla ve belkide binbir çeşit şeyle suçlayabilir. O zaman ne olur sence?" dedi Iennkep'e.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
"şunuda unutmamak lazım, arkadaşımızın ölüme yaklaşması tamamamen onun kişisel hatasıydı.Eğer o kapının önünde durup tüm saldırıları üzerine çekmeseydi.Bana göre şu an hiç birimiz böyle bir şey yaşamayacaktık.Neyse ne olduysa oldu, Tobias'ın sadece fare demesi gitmemiz gerektiğini düşündürüyor ama bir yandan da işi garantiye almak için kapalı kapılarada bakmamamız lazım ve belkide orada yaratık yoktur."
"Emin değilim, ama biz işi garantiye alalım, boşuna haritaları ve söz ettiği eşyası olan bir şeyi kaybetmek istemem."
"Emin değilim, ama biz işi garantiye alalım, boşuna haritaları ve söz ettiği eşyası olan bir şeyi kaybetmek istemem."
Seyredi kendine geldiğinde içinden söylenir:
"Artık sefil bir Elf değilimdir umarım, bu uğurda ölmeyi istedim ve tanrılar yaşamamı istedi, artık gerçek bir Elf'im."
Amacına ulaşmıştır, ölseydi de ulaşacaktı.
"Beyler, benim yaralanmam, BENİM hatam idi, düşmanların güçlü olması değil, yine o odalara gireceğiz, çaremiz yok.Biz buraya KARDEşLİK adına geldik, KORKAKLIK adımızda yok.Bunu yaptığım SALAKÃ?A hareket diye düşündüğünüz fakat anlamını bilmediğiniz hareketten anlayabilirsiniz."
Durakladı.
"şimdi o odalara gireceğiz ve oradakileri temizleyeceğiz, fakat bunu daha az zararla yapacağız, ölmemeye özen göstererek."
Ardından fazla lider gibi davrandığını farketti.
"Bence."
"Artık sefil bir Elf değilimdir umarım, bu uğurda ölmeyi istedim ve tanrılar yaşamamı istedi, artık gerçek bir Elf'im."
Amacına ulaşmıştır, ölseydi de ulaşacaktı.
"Beyler, benim yaralanmam, BENİM hatam idi, düşmanların güçlü olması değil, yine o odalara gireceğiz, çaremiz yok.Biz buraya KARDEşLİK adına geldik, KORKAKLIK adımızda yok.Bunu yaptığım SALAKÃ?A hareket diye düşündüğünüz fakat anlamını bilmediğiniz hareketten anlayabilirsiniz."
Durakladı.
"şimdi o odalara gireceğiz ve oradakileri temizleyeceğiz, fakat bunu daha az zararla yapacağız, ölmemeye özen göstererek."
Ardından fazla lider gibi davrandığını farketti.
"Bence."
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
"Nutuk çekebilecek kadar iyi olman güzel" dedi elfin sırtına hafifçe vurarak ayağa kalktı.
Odanı ortasında tavanda asılı duracak şekilde bir ışık hüznesi yarattı. şimdi içerisi daha iyi görünüyordu.
"Doğru bir noktaya parmak bastınız sadece fareleri temizlemek için anlaşmıştık. Ama sorun şurda ki içerideki odalarda fare olup olmadığını nerden bileceğiz. Ve de Corellon aşkınabu yaratıklar nası içeri girmiş böyle?"
İşleri yarım bırakmak pek adetim değildir. Bu işi yapmaktan ben de hoşlanmıyorum ama zaten bir kere oyun oynadı bize. Haritaları vereceğinden emin olamayız.
Peki şöyle yapsak nası olur? Kapıları açalımEğer manzara hiç hoşumuza gitmezse. Gidip hemen bunu herifle konuşuruz. Bütün yaratıkları katletmek için anlaşmadık neticede"
Odanı ortasında tavanda asılı duracak şekilde bir ışık hüznesi yarattı. şimdi içerisi daha iyi görünüyordu.
"Doğru bir noktaya parmak bastınız sadece fareleri temizlemek için anlaşmıştık. Ama sorun şurda ki içerideki odalarda fare olup olmadığını nerden bileceğiz. Ve de Corellon aşkınabu yaratıklar nası içeri girmiş böyle?"
İşleri yarım bırakmak pek adetim değildir. Bu işi yapmaktan ben de hoşlanmıyorum ama zaten bir kere oyun oynadı bize. Haritaları vereceğinden emin olamayız.
Peki şöyle yapsak nası olur? Kapıları açalımEğer manzara hiç hoşumuza gitmezse. Gidip hemen bunu herifle konuşuruz. Bütün yaratıkları katletmek için anlaşmadık neticede"
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.
Ienkep kıkırdadı.Efla wrote:"Nutuk çekebilecek kadar iyi olman güzel"
"Aslında düşünüyorum ki. Eğer bu adam bizi kandırmışsa o zaman o..." Seyredi'ye baktı "...kaka adamdır." Sonra tekrar Nathreddas'a döndü "Ve sanırım bizim görevimiz kakaları temizlemek, değil mi? Yani, tamam, en azından bir daha etrafı pisletmeyeceklerine emin olmak. Ki sanırsam yalan söylemek büyük bir yanlış, hele ki insanların hayatını ortaya koyuyorsan!"Efla wrote:"Peki şöyle yapsak nası olur? Kapıları açalımEğer manzara hiç hoşumuza gitmezse. Gidip hemen bunu herifle konuşuruz. Bütün yaratıkları katletmek için anlaşmadık neticede"
Ienkep en yakın kapıya (x6 y9) doğru ilerleyecek, kapıyı aralayıp içeri bakacaktır. Sadece ne çeşit canavarlar olduğuna değil, aynı zamanda odadaki eşyalarada göz gezdirmek ister. Kendi kendine "Eğer bizi kandırmışsa -ki başka bir seçenek göremiyorum, o zaman pişman olacağına eminim," diye mırıldanarak kapıya doğru ilerlemeye başladı.
AlenthasLeasess wrote:Ienkep en yakın kapıya (x6 y9) doğru ilerleyecek, kapıyı aralayıp içeri bakacaktır. Sadece ne çeşit canavarlar olduğuna değil, aynı zamanda odadaki eşyalarada göz gezdirmek ister. Kendi kendine "Eğer bizi kandırmışsa -ki başka bir seçenek göremiyorum, o zaman pişman olacağına eminim," diye mırıldanarak kapıya doğru ilerlemeye başladı.

İçeride aynı akreplerden bir tane olduğunu farkeder. Kapıyı araladığında akrep de onu görmüş gibi hareketlenir.
.
Okçu sırıttı:
"önden büyükler, hele hele cüssece."
Oklarıyla pek işe yaramayacak gibi görünüyordu orada, iki kılıcını çekti, içeri girmek için kendisinden önce birilerinin girmesini beklemeye başladı.
"önden büyükler, hele hele cüssece."
Oklarıyla pek işe yaramayacak gibi görünüyordu orada, iki kılıcını çekti, içeri girmek için kendisinden önce birilerinin girmesini beklemeye başladı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury
.
Ienkep kapıyı ittirip sonuna kadar açınca 2.bir akrep daha görür.
Initiative:
Oynama sırası aşağıdaki gibidir.
1-Nathreddas(18 ):22
2-Seyredi(8 ):19
......
3-Scorp1(15):18
4-Scorp2
......
5-Alain(10):14
6-Kharadan(8 ):10
7-Astil(5):9
8-Ienkep(1):7
Hit Pointler:
Seyredi: 22
Alain: 31
Astil: 28
Ienkep: 22
Kharadan: 25
Nathreddas: 24
.....
Scorp1: 32
Scorp2: 32

.
Ienkep kapıyı ittirip sonuna kadar açınca 2.bir akrep daha görür.
Initiative:
Oynama sırası aşağıdaki gibidir.
1-Nathreddas(18 ):22
2-Seyredi(8 ):19
......
3-Scorp1(15):18
4-Scorp2
......
5-Alain(10):14
6-Kharadan(8 ):10
7-Astil(5):9
8-Ienkep(1):7
Hit Pointler:
Seyredi: 22
Alain: 31
Astil: 28
Ienkep: 22
Kharadan: 25
Nathreddas: 24
.....
Scorp1: 32
Scorp2: 32

.
Seyredi kapıdan görebildiği akrebe okunu dikkatlice atar.
Careful Attack
Careful Attack
-Freddie Mercury
-Freddie Mercury