Hakmarun - Orcus'un Dehşeti. (OYUN)

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

"Yeter artık. Bu ganimetler şuan umrumda değil. Aşağıya iniyorum. Gelin." der ve kapağı açar...
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Hâlâ bitmedi seni ogre evladı seni! Kaç yılda bir temizliyon burayı, zavallı yaratıklar burada yaşayabilmek için evrim geçirmişler!"
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

AlenthasLeasess wrote:"Hâlâ bitmedi seni ogre evladı seni! Kaç yılda bir temizliyon burayı, zavallı yaratıklar burada yaşayabilmek için evrim geçirmişler!"

Tobias'ın sesi vardı ama kendisi ortalarda gözükmez

.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Hafif bir kafkaha attı. "Bunu geri dönünce Tobias'a da bizzat söylersin umarım"

"Neyse... Bir an önce işimizi halledelim ve gidelim şurdan"
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Okçu gülümseyerek genç ejderin arkasına iner, elindeki kılıçlarla özlem gidermek için hafif birkaç hareket yapar.

"Özlemişim sizi bebeklerim."

Sonra ejderhanın arkasına geçer.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Kharadan kapağı açar ve aşağıya baktığında küçük bir oda görür. Buraya merdivenle inilmektedir (10ft) ve inilen yerin hemen yanında asıl bodruma açılan kapı olduğunu tahmin ettikleri bir kapı vardır. (yalnız aşağılar karanlık! Kapağı açınca içeriye yansıyan loş ışıkla, yarı-karanlık, loş bir atmosfer oluştu içeride “low-light” )

Image

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Seyredi'nin peşinden gider Astil
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Gruptaki herkes bir müddet dinlendikten sonra aşağıya inmeye karar verir. Her ne kadar yakınsalar da başladıkları işi bitirmek, İyilik Tapınağı’nın adını en iyi şekilde temsil etmek gayretindedirler. Fabrikayı temizlemeye söz vermişlerdir ve sözlerini tutacaklar!

Ancak Alain aynı fikirde değildi. Ã?antasından çıkardığı alkol şişesini kafasına dikiyor, su içer gibi lıkır lıkır mideye indiriyordu. şimdiden sarhoş bir hâli vardı. “Ben buraya fare yakalamaya gelmedim, lanet olsun! Ben dışarıdayım size kolay gelsin!” diyerek binanın bahçesine çıkar.

Grup aşağıya iner. Ã?nünde durdukları kapının ardı belli ki karanlıktır ve tek tük duyulan seslerden burada da o iri farelerden olduğu anlaşılır.

Image

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Seyredi gülümsedi.

"Buradan da eğer sağ çıkabilirsek, bir fıçı birayı tek denemede bitireceğim."

Sonra Kharadan'ın girmesi için beklemeye başladı.
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ã?antasındaki sunrodu çıkararak kemerine sıkıştırır ve kapıdan içeri dalar. İlk gördüğü canlıya saldırır.Charge yapıp ardından Viper's Strike'la saldırıyorum karşıma çıkan herneyse.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Ã?antasındaki sunrodu çıkararak kemerine sıkıştırır ve kapıdan içeri dalar. İlk gördüğü canlıya saldırır.Charge yapıp ardından Viper's Strike'la saldırıyorum karşıma çıkan herneyse.
Kharadan’ın beline taktığı ışık kaynağı pek parlaktı. (20 kare öteye kadar parlak aydınlatma) Kapıyı açtığında tam karşısında o iğrenç, kocaman farelerden birini gördü. Tam önünde 5 ft kadar daha aşağıya inen taş merdiven basamakları vardı ama bu “charge” yapmasına engel değildi, bilakis aşağıya doğru hızlanmasına yaradı. Tokmağını hazırlayarak şaşkın farenin (suprised) üzerine koşar.

Image

Ancak (x9/y13) karesine bastığında birden zeminin çatırdadığını farkederek irkilir. Bastığı yer parçalanarak aşağıya düşerken refleks icabı kendini geri atmayı başarır. Ã?nündeki zeminin bazı yerleri çökmüş, artık önünde gölgeler içinde, yaklaşık 10ft derinlikte bir çukur vardır. (çukur boş, yalnızca içinde küçük bir tünelimsi delik var, (x10/y8 )’deki kolayca açılıp kapanabilen kapağa çıkıyor)

Image

Fareler birden ortamın aydınlatılmasıyla şaşkındır. (önce Grup hareketlerini yapacak, fareler en son oynayacak) resim sizi yanıltmasın Kharadan'ın geçtiği kapı açık sonuna kadar.

İnitiative : (öncelik sırası)
1-Nathreddas(15):19
2-Ienkep(8 ):14
3-Seyredi(1):12
4-Kharadan(7):9
5-Astil(1):5
6-Fareler!

.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

"Ooops" dedi zeminin çatırdadığını görünce.
içeri girdiğinde adımlarına dikkat ederek Köşeye geöti.(x7 y14) Ardından etrafı şöyle bir inceledi. Bu işin tadı kaçmaya başlamıştı çok fazla fare vardı. Daha kuvvetli bişeylr kullanmanın zamanı gelmişti. Ve yakıcı...

x7y8 e Flaming Sphere
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

"Moradinin balyozu adına! Bu çok fazla oluyor, o sarhoş herif gidebiliyorda ben niye gidemiyormuşum! Pöh! Buraya aptal fareleri öldürüp hayatımızı riske atmaya gelmedik lanet olsun. Bu görev gereğinden fazla tehlikeli. Gidip o şerefsizle konuşacağım ve eğer haritayı vermezse akşama yiyecek taze etimiz olacak! Buraya dünyayı kurtarmaya geldik, ama dünyayı kurtarmak yerine fareleri öldürmemizi söylüyorlar! Ben gidiyorum!" diyerek hızlıca yukarı gider. Tobias'la konuşacaktır.
Image
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Seyredi koşarak X7-Y12'ye gelir, merdivenlerin yanına.

-Freddie Mercury
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Aşağıya inmeden önce okunu çeker ve aşağıya inerek biraz ilerler (x-12,y-8 ) ardından karşısındaki fareye(x-7,y-8 ) iki tane ok fırlatır.
Twin Strike
Post Reply