Hakmarun ...... Öalışmalar, yorumlar, konuşmalar, v

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Ben yaşadığımı bile unutmuşum oyunu nasıl hatırlayayım!

Neyse, hatırlamam iyi oldu :D Yazıyorum...
Image
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Sandıktan Ã?ıkanlar:
Lvl-5 Alchemical Silver*5adet: Bu tozu bir silaha uyguladığınızda bir süre gümüşsü özellik kazandırır.
Lvl-1 Clearwater Solution*8adet: Bu topağı belli miktarda suya attığınızda, su kirli, hatta zehirli vs bile olsa içilecek kadar temiz hâle gelir.
Lvl-3 Ghoststrike Oil*13adet: Bu yağı silaha sürüp hayalet gibi varlıklara vurduğunuzda etkili olabilirsiniz.
Lvl-3 Slow-Step Oil*1adet: Bu yağı silahınıza sürdüğünüzde bir süre düşmanlarınıza yaptığınız ataklarla onları yavaşlatabilirsiniz. (slowed)
Lvl-6 Smokestick*1adet: Bu küçük çubuğu tutuşturduğunuzda 1den itibaren 5 kare çevrenize bir duman yayılarak kamuflaj oluşturur. (standart action – bir sonraki turunun sonuna kadar duman etkilidir)
Lvl-2 Tanglefoot Bag*2adet: Bu küçük deri çantaları birisine fırlattığınızda (ranged 5/10) isabet ettirirsen hedef senin bir sonraki turunun sonuna kadar yerinde kalır (immobilized)
Lvl-4 Tracking Dust*2adet: Bu tozu bitişik 5 kareye serptiğinizde oradaki izler belirginleşir ve izleri bulmak konusunda Perception checkiniz için +7 modifier kullanabilirsiniz.

Anlaşılan ben dağıtacağım bunları size. (almayanı dövüyorlar, bunlar ilerde çok lazım olabilir!) Ancak dağıttıklarımı istemeyen olursa söylesin; kasabaya döndüğünüzde 1/5 parasını veririm.

Kharadan:
Silver:2
Clearwater Solution:2
Ghoststrike Oil:4

Seyredi:
Silver:1
Smokestick:1
Tanglefoot Bag:2
Tracking Dust:1

Astil:
Silver:2
Slow-Step Oil:1
Tracking Dust:1

Nathreddas:
Ghoststrike Oil:1

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Süper benim için :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Arkadaşlar iniyorsunuz herhâlde hepiniz aşağıya? (Tersyuz'un sesi soluğu çıkmadı, onu dışarda bekleteceğim bir müddet, bakalım dönecek mi?)
Bakın aşağıda hiç ışık kaynağı yok, tahmin edeceğiniz gibi fareler cirit atıyor. O kapıdan çıktığınızda ışık noksanlığı çekebileceğinizi hatırlatayım; yanınızda ışıkla dalın içeri. Efla sen bir tane light büyüsü yapabiliyorsun sadece; 2.yi yaptığında önceki light söner! (bir de senin daily powerini bir söylesen bana :mrgreen: )
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Aşağısı bizi çağırıyor !

İniyok tabe bea :D
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Aşağısı bizi çağırıyor !
İniyok tabe bea :D
Edmond senin hiç healing surge'ün yok. Uyarayım seni; burada sen ölür de diğer herkes kurtulursa, senin cesedini bir kasabalıya emanet ettireceğiz; adam at arabasıyla götürüp getirecek seni, bu arada diğerleri de kasabada dinlenecek, eğlenecek vs. Yani bir müddet saha kenarında durma cezası alacaksın anlayacağın! O yüzden geride dur; geride derken en en en geriyi kastediyorum. :schemes:

Tabii diğerleri de kurtulursa...

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kıpırdamıyorum ben :| Beyler siz buyurun benim yukarıda bir işim var :evil:

şakayı geçtim, evet, ben en gerideyim :D

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ah Clicks, tam 1 puan Reflex ile kurtardın, az daha kafa göz gidiyordu. :mrgreen: Demek ki neymiş; bastığın yere dikkat edecen! :schemes:

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Efla sırf benden yüksek attın diye zarlarda benim gideceğim yere niye gidiyorsun ya! Ayıp değil mi :D Görmedin mi yazdığımı kocama X7 Y 14 yazdım :D Üstelik ben oradan fareye kadar kılıçla koşturcam, hadi ama başka yere git :D

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ienkep ne kadar ödlekmiş yaa! :schemes: Hayır PHB'de halflingler cesurdur diyo; "Bold:+5 against fear" özelliği var yani korkmayan tipler. Ama demek ki arada istisnalar çıkabiliyo böyle. İnsan arkadaşlarını savaş alanında bırakıp kaçar mı ya! :roll: Cık cık yazık oldu... :-P

.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Adam tobiasa kızmaya gitmediki zaten, maksat paçayı kurtarmak olsun. Ben zaten başrahibe Naome'ye bizzat şikayet edicem arkadaşı :schemes:
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Beyler yediğim ilk kritikte büyülü sözleri söylüyorum ve uçuyoruz, dışardaki arkadaşlara da tırsıntı olsun :D

-Freddie Mercury
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond wrote:Beyler yediğim ilk kritikte büyülü sözleri söylüyorum ve uçuyoruz, dışardaki arkadaşlara da tırsıntı olsun :D
Senin mesajı sildim, koordinatlar çakışmış diye yeniden atarsın mesajını.
Alenthas
Forum Yöneticisi

Post by Alenthas »

Yok yok, ödlek değil. Sadece sinir oldu! :D
Image
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

kusura bakma edmond ben cevap yaza tıkladığımda senin mesaj daha görünmüyordu. 3ün 5 in hesabı olmaz çekileyim buyur senin olsun yaw =)

bu arada initiativelerde fazla şanslı değil miyim sanki?

Bu arada arkadaşlar grupta kimse hiçbişeye şaşırmıyor. Tamam olabilir de an azından belirtin yaw niye şaşırmadığınızı. Sırf combat olmasın böyle zevkli olmaz ki rolepay oyunları =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Post Reply