AlenthasLeasess wrote:Yok yok, ödlek değil. Sadece sinir oldu!
Neye sinir oldu, Tobiasla ne konuşacak çok merak ediyorum doğrusu. "fareler büyükmüş" mü diyecek?
Bu arada bulunduğunuz yerden kasaba 40-45 dakika yürüyerek. şu ana kadar yaptığınız combatlar ise 1 dakika bile sürmedi hiç biri. 1dakika=10 raund
Edmond senin de suyun ısındı merak etme
Daha ilk etaplardayız ama bu oyunun geleceği için kaygılanıyorum biraz. Grup dağılabilir ya da adam değişikliği olabilir. Zaten Tersyuz'un darılması moralimi bozdu...
Neyse; yönelimin önemli olmadığı bir senaryo hazırlayacağım bir dahaki sefere.
Ben bir Move action yaptım çünkü bir sonraki saldırımı CHARGE olarak aşağıdaki fareye yapacağım Eğer iki move action yapsaydım Charge yapamazdım ve fareye kendime saldırma hakkı tanırdım (gibi bir şey )
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.
The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.
I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.
Ne diyeceğim bilmiyorum Neydi o laf, sürekli unutuyorum. Sinirle kalkan mıydı neydi. Neyse işte sinirle kalkan zararla oturur gibi bişeydi Sanırım adama gidip fırça atmaya kalkarken fırça yiyeceğim Neyse hadi bakalım...
. Efla, Flaming Sphere'i sustain etmek için "minor", ilerletmek için de "move" actionlarını kullanıyorsun. Ayrıca bir standart action'ını da yapabilirsin yani. Ancak Flaming Sphere o ilk attığındaki 2d6+Int dmg'ını vermez artık. Diyor ki; turuna Flaming Sphere'in yanında başlayan yaratıklar 1d4+Int fire dmg (tabii başarılı attackla) alır. Küreyi şu anda gönderdiğin yerde daha çok fare var tabii; ama onlar kendi turlarının başında alacaklar hasarlarını. Sen bu arada başka büyü de atabilirsin standart action olarak.
Ayrıca senin Daily power olarak Flaming Sphere seçtiğini kabul ediyorum default olarak. İlerde değiştirmek istersen belirtmeyi unutmaman lazım.
Quarion wrote:Hunter Quarry i yazmayı unutmuşum ve belli ki sendee unuttmuşsun. neyse olsun ders oldu.
Yok aklıma geldi ama Quarry sadece 1.attack'a ekleniyordu ya, o yüzden yazmadım. 1.attackın ıska olmuştu çünkü. Ayrıca bir de sadece en yakındakine Hunter Quarry yapabiliyorsun; senin attığın en yakınındaki değildi!
Dmlerin işine karışmamak gerekir ama aslında ben Flaming spherein yanında olan farekerin de yanması gerektiğini düşünmüştüm Turnlerinin başlarında kürenin yanında olanların yanacağına dair bişeyler yazıyodu sanki
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Efla wrote:Dmlerin işine karışmamak gerekir ama aslında ben Flaming spherein yanında olan farekerin de yanması gerektiğini düşünmüştüm Turnlerinin başlarında kürenin yanında olanların yanacağına dair bişeyler yazıyodu sanki
DM'nin işine Karışmamak değil, aksine gözümden kaçanları yakalayanlara bazen exp ödülü veriyorum. Gözden kaçabilir doğaldır. Bütün herkesten aklına takılan en ufak şeyi dahi belirtmelerini özellikle rica ediyorum.
Söylediğin doğru Efla; kürenin yanında olanlar turlarının başlangıcında yanıyor. Rat2 ve Rat10 vardı, onlar yandı. Başka fare şimdilik yoktu küreye yanaşan bildiğim kadarıyla; var mıydı yoksa, varsa hangisiydi?
Efla wrote:Dmlerin işine karışmamak gerekir ama aslında ben Flaming spherein yanında olan farekerin de yanması gerektiğini düşünmüştüm Turnlerinin başlarında kürenin yanında olanların yanacağına dair bişeyler yazıyodu sanki
DM'nin işine Karışmamak değil, aksine gözümden kaçanları yakalayanlara bazen exp ödülü veriyorum. Gözden kaçabilir doğaldır. Bütün herkesten aklına takılan en ufak şeyi dahi belirtmelerini özellikle rica ediyorum.
Söylediğin doğru Efla; kürenin yanında olanlar turlarının başlangıcında yanıyor. Rat2 ve Rat10 vardı, onlar yandı. Başka fare şimdilik yoktu küreye yanaşan bildiğim kadarıyla; var mıydı yoksa, varsa hangisiydi?
.
ops pardon benim dikkatsizlğim yanlış yeri okumuşum =)
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.