Hakmarun ...... Öalışmalar, yorumlar, konuşmalar, v
.
Gerçi aranızda bariz hatalar yapanlar da var. (1'den fazla!) İp ucu olmasın diye daha fazla açıklama yapmak istemiyorum ama taktiklerimize biraz daha dikkat edersek kolayca görebiliriz bazı şeyleri. :schemes: Sonradan açıklayacağım bunları unutmazsam; tabii dışardan görmek daha kolay. Buradan birbirinizi ikaz edebilirsiniz isterseniz, şimdilik mahsuru yok benim için.
.
Gerçi aranızda bariz hatalar yapanlar da var. (1'den fazla!) İp ucu olmasın diye daha fazla açıklama yapmak istemiyorum ama taktiklerimize biraz daha dikkat edersek kolayca görebiliriz bazı şeyleri. :schemes: Sonradan açıklayacağım bunları unutmazsam; tabii dışardan görmek daha kolay. Buradan birbirinizi ikaz edebilirsiniz isterseniz, şimdilik mahsuru yok benim için.
.
ben bi uyarıda bulunayım esela
Quarion bi adım geri çekilmeseydi ateş topu yanındaki 3 fareyi birden yakacaktı şimdi yalnızca iki tanesini yakacak gibi görünüyor.
bu arada fareler çok cesurmuş yaw ben olsam yanan bi ateş küresinin yanında hayatta durmazdım
Quarion bi adım geri çekilmeseydi ateş topu yanındaki 3 fareyi birden yakacaktı şimdi yalnızca iki tanesini yakacak gibi görünüyor.
bu arada fareler çok cesurmuş yaw ben olsam yanan bi ateş küresinin yanında hayatta durmazdım
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Fareler açlıktan kafayı yemiş.Efla wrote:bu arada fareler çok cesurmuş yaw ben olsam yanan bi ateş küresinin yanında hayatta durmazdım
Ranger Arkadaşlar! artık twin strike ve benzeri çifte saldırı yaptıran powerları ancak kendi stilinizde yapabileceksiniz. Daha öncesinde yanlış bir kararla isteyen istediği gibi vurmuştu, ancak artık düzeltiyoruz bunu. Rangerlerin "Two-weapon figthing" ya da "Archer Style" seçmesinin bir anlamı olmalı.
Özetle:
Seyredi: ancak bow ile powerlarını kullanabilecek
Astil: iki elinde melee silahıyla powerlarını kullanabilecek
Aksi taktirde saldırılarınız basic attack olarak kabul edilecek yani 1 turda tek saldırı olacak!
.
Evet güzel tespit ettin, hem de 2 tane yiyecek. Bir önceki turda da, vuruşunu yaptıktan sonra 1 kare geri "Shift" yapsaydı farelerden sadece bir tanesi yanaşıp saldırabilirdi. Clicks biraz dalgın bu sıralar sanırım.Quarion wrote:Clicks sen opp. attack yiyeceksin sanırım, neden böyle bir şey yaptın ki?
.
Dalgınlığın ötesindeyim
Zor sınavlar ardarda ve kötü notlar gelebilir. Kaçamak olarak yazıyorum. O yüzden. Ve onu yazarkende hiç aklıma gelmedi opp. atack yeme olasılığım...
Onun yerine Dwaxer rica etsem bir kare geriye shift yaptırırmısın? Sizinde söylediğiniz gibi.
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
Albert Einstein
:schemes: Özgünüm artık öteki hayatında daha dikkatli olursun.CLiCKs wrote:Dalgınlığın ötesindeyimZor sınavlar ardarda ve kötü notlar gelebilir. Kaçamak olarak yazıyorum. O yüzden. Ve onu yazarkende hiç aklıma gelmedi opp. atack yeme olasılığım...
Onun yerine Dwaxer rica etsem bir kare geriye shift yaptırırmısın? Sizinde söylediğiniz gibi.
Second Wind yapmak için zaten uzaklaşman gerekmiyordu. Ayrıca hepinizin birer healing potion'ı vardı yanlış hatırlamıyorsam; minor actionla içip devam edebilirdin dövüşe. Neyse sağlık olsun! İroni esprisi
Arkadaşlar yeri gelmişken belirteyim; siz sevgili oyuncuların karakter kağıtlarınızı kendi bilgisayarınızda bir yazı dosyası ya da eski usül bir dosya kâğıdına, deftere vs kaydetmenizi rica ediyorum. Zaten normal oynarken de önünüzde bir karakter kâğıdı durmuyor mu! Üstelik değerlerin yanlarına köşeli köşesiz parantezlerle vs açıklayıcı kelimeler yazınız. şimdi diyeceksiniz ki, "düzenlilik saplantısı mı var sende?" Evet var! Ama dikkat ederseniz bu 4.Editionda featler ve magic itemlerin sayıları arttıkça aklınızda tutmak zorunda kalacağınız şeyler o kadar fazlalaşacak ki!! Halbuki önünde kâğıdın olsa şöyle bir göz gezdirirken, "Aaa! Benim healing potion var ya! İçeyim de iyileşeyim!" dersiniz. Not almak iyidir, hatırlamaya yardımcı olur.
.
Ben öyle bir RP yaptım kidwaxer wrote:.
Arkadaşlar RP.leriniz zayıf kalıyor; hele Efla hepten vazgeçti! :schemes: Biraz dramatik, esprili vs diyaloglar duyalım yahu, hepten profesyonellere döndünüz.![]()
.
Bİrdaha vurdu birdaha birdaha.... demekten sıkıldım yaw 
Aslında saavaş sırasında biraz fazla gevezelik yapıldığını düşündü benimkisi o yüzden susuyor artık.
Bi de aşşağıya inmeden önceki roleplay çabalarım da biraz sonuçsuz kaldı. Kimse hiçbişeye şaşırmıyor yaw
Aslında saavaş sırasında biraz fazla gevezelik yapıldığını düşündü benimkisi o yüzden susuyor artık.
Bi de aşşağıya inmeden önceki roleplay çabalarım da biraz sonuçsuz kaldı. Kimse hiçbişeye şaşırmıyor yaw
Chaos is the law of nature,