Hakmarun ...... Öalışmalar, yorumlar, konuşmalar, v

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Efla wrote:Bİrdaha vurdu birdaha birdaha.... demekten sıkıldım yaw :D
Aslında saavaş sırasında biraz fazla gevezelik yapıldığını düşündü benimkisi o yüzden susuyor artık.
Bi de aşşağıya inmeden önceki roleplay çabalarım da biraz sonuçsuz kaldı. Kimse hiçbişeye şaşırmıyor yaw :D
Kahraman (hero) oldukları için şaşırsalar da şaşırmamış gibi yapıyorlar herhâlde! :-P Ben kahramanım şaşırmam, neler gördüm neler!..

.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

İçeriye girip kapının önünü kapatsak iyi olacak arkadaşlar böylece bir anda daa az fareyle uğraşmış oluruz bi de küreyi avantajımıza kullanmış oluruz.

second wave gibi bi özelliğiniz de var unutmayın arkadaşlar. Healing surgelerı da harcayın ölmeyin :D

SAvaşçı tip olsam kapının önünde dururdum ama ne yazık ki pek bir kırılganım :D
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

İşte şimdi bir fighter lazımdı.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Eveet aklıma bir şey geldi :-P başlarken naome bizlere acid, frost,fire şişeleri vermişti onlar bizede işlermi ?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Eveet aklıma bir şey geldi :-P başlarken naome bizlere acid, frost,fire şişeleri vermişti onlar bizede işlermi ?
Evet, size de işler.
Acid ve cold ranged, fire ise area burst 1 (yani fırlattığında 3x3 kare yakıyor)
Yani hepsi de fırlatıldığı için Opp attack sebebi olabilir dikkat edin!

.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion sende sıra.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Akın akın geliyolar Kharadan vahim durumda olmasa geri çekilmeyi bile önerebilirdim. Ama sanırım bu durumda savaşmamız gerek.

Birinci seviye olmanın dezavantajları ilerki seviyelerde büyücüler bu ufak yaratıklara pabuç bırakmaz. aah ahh...
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Ben şu olayımı anlamıyorum. Bu kadarmı şanssızım? Sayıyorum artık bayağıdır bir atıyorum bir sürü şeye. Bu gidişle Kharadan öbür tarafta bile bir yer bulamayacak kendine...
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

CLiCKs wrote:Ben şu olayımı anlamıyorum. Bu kadarmı şanssızım? Sayıyorum artık bayağıdır bir atıyorum bir sürü şeye. Bu gidişle Kharadan öbür tarafta bile bir yer bulamayacak kendine...

şanssızlıkla pek alakası yok. Biraz daha dikkatli olmak gerekiyor. Ben bu oyunda bir dizi stratejik hata sayabilirim (hatta bazılarını söyledik) Buna rağmen hâlâ şansınız var. 10 taneden 3'ü gitti, 2'si de gitmek üzere. :-P

İlk girdiğinizde -Ienkep'in kaçmasına rağmen- Taş gibi pozisyonunuz vardı. Düşman etrafınızı çeviremiyordu.
Seyredi berbat oynadı zaten; okçuluğu bırakıp kendini öne attı.
Astil desen onun aklına uyup geri çekildi, farelere geçit verdi
Kharadan taktiksel bir hata yapıp kendini öldürttü ve sağ taraftaki yolu açtı
Yanlış anlamayın eleştiri yapmak adına söylemiyorum ama 10 fare sizin gruba hiç de ağır gelmez onun izahını yapıyorum. Kabul etmek lazım ki şans değil, gerek dalgınlık, gerek boş vermişlik yüzünden böyle zora girdiniz bence.

Daha harcamadığınız powerleriniz, iksirleriniz, second windleriniz var, bence umudunuzu kaybetmeyin, konsantre olun, alırsınız bu maçı.

.
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Gerçekten arkadaşlar hala alabiliriz bence de. Birsürü özellik var daha dwaxerın dediği gibi. alev topumuz da var evelallah :D

Bi süreliğine siz Nathreddas'ın dediğini takip edin. Kendisi savaş taktikleri konusunda çalışmış (şimdi uydurdum bunu :D ) Ienkeep'in healing surge'ü kalmamış mydı. Kendini iyileştirip bize katılsa ya. İşe yarardı şimdi.

Biraz da dengesiz grup sıkıntısı yaşıyoruz ranger bolluğu var fighter osla mesela işe yarayabilirdi ya da cleric...
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Dwax numaralandırmışsın çok güzel olmuş, daha kolay böyle yazması
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Quarion wrote:Dwax numaralandırmışsın çok güzel olmuş, daha kolay böyle yazması
Ee ne demek, görevimiz; baktım bazı ağır yaralı fareler var belli olsun dedim. Bu arada Asti'in kaçış yolu açılırsa 1 adım shift yapıp yanaşacak değil mi kapıya? Yoksa orası boş kalırsa yaratıklar tekrar yerleşir. :schemes:

Kharadan da 1. başarısız death saving'i attı, 2 tane daha başarısız ölüm demek. :cry:

.
Quarion
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Quarion »

Tabi eğer ölürse shift :D
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Edmond sende sıra.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Kharadan, Allah'tan insiyatif'te senden öndeymişim, yoksa ölmüştün ha :D Zaten insiyatif'te farelerden önce olduğum için bir saldırı daha yapamayacaklar.

Bir de üzgünüm ama, eğer fareler bana saldırsaydı hiç Surge'm kalmadığından darbeyi aldığım gibi ölecektim, ölmemek için, Kharadan ölmesin diye böyle bir şey yaptım, size söylememe gerek bile olmadığını düşünüyorum, bencilce demeyin, sadece ben değil, Astil de ölüme doğru ilerliyordu.
Post Reply