Bn de Drızztın romanını okumadım bana cok met ettıler ama zmönım olmadı hep dragonlance okudum.Ama su an okuduuum kıtabı bıtırır bıtırmez Drızzte baslıorum.Adamı ejderha kovalıo ve Dusmanlarının ısımlerıde cok karızma Baqalım okuduktan sonra ne dusuncez ama tanımadıımdan dolaı dusmanları ejderha derım bnde sonuc ta onlar sana ol dıo sen oluosun dusunun yaaww manyak bı olayyyy
Bende aynı şekilde düşünmüştüm ama bana ejderhayı geyik olarak koyduklarını söylediler. (O zaman oraya bir işareti eklemek gerekiyor dersem beni mazur görünüz...)
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Bu foruma sürekli onunla konuşuyordum bilmem dikkatini çekti mi... Yazı yazmadan önce bir kaç satır geriden neler konuşulduğuna bakabilirsin belki... Benim "gerçek"ten kastımın ne olduğunu bile bildiğini hatta bu kelimeye neden önem verdiğimi bile bilmiyosun sanırım...
That which doesn't kill you, makes you stronger
Only God should have this power
Yaa qusura bakmayın biliyorum son zamanlarda girmedim. Bazı özel konular var (annemin hastalığı) ve fazla girmek istemiyorum normal olarak. Dediğim gibi Drizzt'in has character sheet'i vardı ama format mormat olayına kayboldu. Bulursam yollarım...
Karanlık rüyaların ve kötü düşlerin karabasının en yakın dostu sizi selamlar!...