Selamlar arkadaşlar,
Kule Sakinleri bünyesinde yürütmekte olduğumuz podcast çalışmalarının ilkini yayımladık. Podcast'i indirmek için lütfen tıklayınız:
http://www.kulesakinleri.org/forum/inde ... opic=382.0
Kule Sakinleri podcastleri 1 - 4th edition üzerine
Kule Sakinleri podcastleri 1 - 4th edition üzerine
War, war never changes...
-
occultsearcher
- Kullanıcı

Ben de dinledim. Esasında bilgisayarla uğraşırken müzik yerine arkaya podcast kaydını koyduğum için. Tüm ayrıntıları yakalayamamış olabilir ama değişik bakış açılarıyla incelenmiş.
Aslında D&D nin genel yapsı ile ilgili birçok soruyu da cevaplıyor. Ã?rneğin orda üzerinde epey durulan bir gerçek, D&d nin combat tabanlı bir sistem olmasıydı. Yani evet diğer yönlerden yetersiz olduğunu eleştiriyoruz ama zaten çıkış amacındaki öncelik farklı gerçekten.
Kenim incelemediğimde doğrudan farketmediğim şeyleri de farkettim. Bilmiyorum ilerde 4th editionla ne kadar oyun oynarım ama sistem hakkında daha çok fikir sahibi oldum.
İkinciyi henüz dinlemedim ama onuda bir ara dinlerim inşallah.
Aslında D&D nin genel yapsı ile ilgili birçok soruyu da cevaplıyor. Ã?rneğin orda üzerinde epey durulan bir gerçek, D&d nin combat tabanlı bir sistem olmasıydı. Yani evet diğer yönlerden yetersiz olduğunu eleştiriyoruz ama zaten çıkış amacındaki öncelik farklı gerçekten.
Kenim incelemediğimde doğrudan farketmediğim şeyleri de farkettim. Bilmiyorum ilerde 4th editionla ne kadar oyun oynarım ama sistem hakkında daha çok fikir sahibi oldum.
İkinciyi henüz dinlemedim ama onuda bir ara dinlerim inşallah.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Order is the dream of man.