Kule Sakinleri podcastleri 1 - 4th edition üzerine

Her türlü organizasyon, duyurular, davetler, etkinliklerimiz ile ilgili herşey...
Post Reply
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Kule Sakinleri podcastleri 1 - 4th edition üzerine

Post by burock »

Selamlar arkadaşlar,

Kule Sakinleri bünyesinde yürütmekte olduğumuz podcast çalışmalarının ilkini yayımladık. Podcast'i indirmek için lütfen tıklayınız:

http://www.kulesakinleri.org/forum/inde ... opic=382.0
War, war never changes...
burock
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by burock »

Bölüm 2 yayında, aynı bağlantıdan ulaşabilirsiniz...
War, war never changes...
occultsearcher
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by occultsearcher »

İkisini de dinledim. Hazırlayanların ellerine sağlık. Ama özellikle ikinci bölümde nasıl eğlendim belli değil. Hoş, ilk bölümde de çok bilgilenmiştim ama olsun, otobüste üç kez kahkaha atmama sebep oldular :)
M - There is indeed such a conspiracy
"When you see filth, call it filth"
Efla
Site Admin
Site Admin

Post by Efla »

Ben de dinledim. Esasında bilgisayarla uğraşırken müzik yerine arkaya podcast kaydını koyduğum için. Tüm ayrıntıları yakalayamamış olabilir ama değişik bakış açılarıyla incelenmiş.

Aslında D&D nin genel yapsı ile ilgili birçok soruyu da cevaplıyor. Ã?rneğin orda üzerinde epey durulan bir gerçek, D&d nin combat tabanlı bir sistem olmasıydı. Yani evet diğer yönlerden yetersiz olduğunu eleştiriyoruz ama zaten çıkış amacındaki öncelik farklı gerçekten.

Kenim incelemediğimde doğrudan farketmediğim şeyleri de farkettim. Bilmiyorum ilerde 4th editionla ne kadar oyun oynarım ama sistem hakkında daha çok fikir sahibi oldum.

İkinciyi henüz dinlemedim ama onuda bir ara dinlerim inşallah.
Chaos is the law of nature,
Order is the dream of man.
Post Reply