Paragon Fight 4e .... Yeşil Devlerin Dehşeti

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Tanrısına dua ederek büyüsüne başladı. [Divine Strenght] Kılıcını daha da sıkı tuttu ve öndeki yoldaşlarına seslendi.

"Arkanızdayım." (x:3, y:5)
Ben gelecek için hiç endişe duymadım.O yeterince hızlı geliyor zaten.
Albert Einstein
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero, elinden geldiği kadar sessizce diğerlerinin arkasında ilerlemeye koyuldu.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Rhogar olduğu yerde diz çöktü.Bir an için bulunduğu ortamdan soyutlandı. Ardından baltasını yere bıraktı. Yerden bir avuç toprak aldı ve burnuna götürdü toprağın kokusunu bütün benliği ile içine çekti. Geçmişte buralarda olanları hissetmeye çalıştı. Ardından elindeki toprağı iki avucunun arasına aldı ve elinli ovuşturdu. şimdi gerekli meditasyonu yapmıştı. Tıpkı her harika savaştan önce olduğu gibi. Kendini mekanla özdeşleştirmişti.Yerdeki baltasını aldı ve ondan güç alarak ayağa kalktı. Ardından Mağranın girişine doğru ilerledi. Kimse onu arkada bırakamazdı.

Mağranın girişine yaklaştıkça baltasını dahada sıkı kavra ancak bu kavrayışlar ne bir korku nede bir endişe içeriyordu. Aksine dragonun gözlerinde cesaret ve zafer ateşi vardı.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Maceracılar biraz daha ilerlediğinde yolun ikiye ayrıldığını farkederler. İleriye (doğuya) devam eden yol zifiri karanlıktır. Fakat güneye inen dehlizden yaratıkların konuşmaları (ve hafif hafif ağlayan bir insan kadını sesi) duyulmakta ve bir kamp ateşinin titrek ışıkları bu yöne giden dehlizi aydınlatmaktadır.

Winter perception: Tam karşındaki karanlık odadan, 10 ft kadar yüksekten bir ip çıkıyor. Duvardaki halkalardan geçerek yine aynı yükseklik hizasından güneydeki bölüme doğru gitmektedir. Yani ipin bir ucu belli ki doğu kısmındaki karanlık odada, diğer ucu da belli ki güneydeki odada.

Image

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Genç keşiş karşıya kadar görünmeden koşmaya çalıştı (Diğer odaya kadar gidiyorum)

(Ellerimi söndürmedim çünkü ışığı onlara kadar gitmez)

(Bir de bu sırada sağa bakıyorum düşmanları saymak için falan)

(Bir de Stealth var tabiî :D )
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Elrohir keşişin ne sebeple koştuğunu anlayamadı. Dikkat kesildi fakat görünüre göre keşiş kavga etmiyordu. Köşeye kadar ilerleyip ışık kaynağına doğru baktı. (x9y5)
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Rhogar alevli elleriyle ilerleyen winter'ın koşuşunu izledi sesleri dinlemeye başladı.

Ardından yerdeki izleri incelemeye başladı düşmanları hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek istiyordu.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Cüce Thoradin, savaş balyozu sırtında etrafını çevreleyen savaşçıların arasında durarak diğerlerini takip etmeye devam etti. Mağaranın duvarlarına baktı ve elini üzerine koydu. Taşda bir anormallik varmıydı? Özlemini hissettiği mağaralara geri dönmüştü. Kaşlarını çattı parmakları altındaki kayayı bırakıp Trollerin fısıltılarına doğru giden diğerlerini takip etmeye geri döndü.
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Elrohir'in arkasına doğru geldi.(x:6 , y:5) Hafifçe sırtına dokunarak kısık sesle keşişi işaret ederek sordu."Ne yaptığı hakkında bir fikrin var mı?".
Albert Einstein
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

Liero diğerlerinin arkasından ilerlemeye devam etti. "Yanlarında bir tane daha esir tutuyorlar. Zavallıya zarar vermelerine fırsat tanımadan saldırmamız lazım." diye fısıldadı.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.

Winter:
Genç keşiş karşıya kadar görünmeden koşmaya çalıştı (Diğer odaya kadar gidiyorum) (Ellerimi söndürmedim çünkü ışığı onlara kadar gitmez) (Bir de bu sırada sağa bakıyorum düşmanları saymak için falan) (Bir de Stealth var tabiî)
Winter Stealth Check(4):10 başarısız Troll Perception Check(17):21
Winter öbür tarafa geçerken güney yönünde dev trollerin toplanmış olduğunu gördü ama trollerden biri de onu görür ve bağırır: (bu konuşmaları sadece Liero anlıyor) “Ula ula adam girmiş içeri! Savaş savaş, kepertelim hırkızı!!”
Bu arada batı tarafındaki odaya giren Winter burada kimse olmadığını görür. Köşede bir sandık ve belli ki kurbanlarından elde edilmiş ganimetler yığılıdır.

Image

Initiative:
Winter(19):34
Rhogar(19):31
Liero(14):24
Justine(19):24
Elrohir(14):20
Thoradin(2):12
.........
Troller

.
Edmond
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Edmond »

Keşiş hemen X11 - Y13'e koştu ve beklemeye başladı.

"Ne o Troll'cükler, korktunuz ve gelemiyor musunuz yoksa? Hiç şaşırmadım!"

Kahkaha attı.

Nasıl olsa aynı anda tek bir düşman bana saldırabilir.O yüzden saldırana da Grapple deneyeceğim.Benden büyük olabilir.Ama yine de işe yarayacağını ümit ediyoruz :D Bu arada da bizimkilere fısıldıyorum:

"Beyler, ben Troll'e sarılınca ortaya çıkın.Unutmayın ki boğaz dar, iki Troll yan yana duramaz.Yani hepsini tek tek halletme şansımız var."

Keşiş düşman kendisinin yanına yaklaşırken ki zamanı bekledi.Olduğu yerde kaldı.Düşman kendisine 4 kare kalacak kadar yaklaştığında, Chi gücüyle indirecekti yumruğunu (Yapabiliyorsam Ready Action) ve düşmanı ileriye itecekti.Ve arkasından gelenlerin yolunu tıkayacaktı bu şekilde.

Granite Palm (Class Features:At-Will)
Chi Strike (Paragon Class Features)
Gauntlets of Ogre Power (Item, Trigger, Daily)
Elven Precision (Race, Encounter, Trigger)
Critical Diversion (Paragon Encounter Level 11, Trigger))

Keşiş bu hareketine rağmen kendisine gelebilen ilk düşmanın kendisine saldırısını savuşturup sarılacaktı düşmana:

Catch the Striking Scorpion : Trigger (Level 1 : Daily Power)
I always knew I was a star And now, the rest of the world seems to agree with me.

The reason we're successful, darling? My overall charisma, of course.

I never thought of myself as the leader. The most important person, perhaps.

-Freddie Mercury
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Rhogar keşişin dediklerini duymuş ve boynunu kütürdetmişti. Gözlerini keşişin hamlelerine dikti. Dizlerini hafif kırdı harekete hazırdı.

Rhogar keşiş trolle karşılaşınca karanlıktan charge yapacaktı. Trollün gövdesine doğru Flaming Great axe ile koca bir yarık açacaktı.

Spinnig Sweep
Baltamı charge sırasında alevlendirip Fire dmg veriyorum

Spinning Sweep: (Fighter attack 1)
Standart Action
Rakip savunmasının altına sert bir darbe.
Hit: 1[W] + Str Modif.
Rakip yere düşer.
CLiCKs
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by CLiCKs »

Dişlerini sıktı. Trollerin öldürdükleri insanların düşüncesi geldi aklına. Kadının bağırışı....

Kendini topladı ve eşyalarının büyülü etkilerini harekete geçirdi.

[Fortification Armor=Biri kritik vurduğu zaman d20'lik zar atılır eğer 16-20 arasında gelirse vuruşu normal vuruş olarak sayılır.]
[Demonbane Weapon=crit:+1d8 ve demonlara karşı 1d10 ve demonlara karşı silahın enchant'ı kadar resist alır.]

Keşişe saldıracak ilk trolle boş bulduğu bir yerden charge'la kılıcını geçirecekti. Kılıcını sıkı sıkı kavradı.

On Pain of Death(1st lvl Daily Power) (3d8+Cha modf damage ve hedef sana saldırdığı zaman kendi turunun sonunda 1d8 hasar yer. Saving throw atana kadar her tur bu hasarı yer.)

[Divine Strenght][Bir dahaki vuruşuna Str modf'ın eklenir(Class Feature)]
Albert Einstein
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Elrohir durumun pek parlak olmadığının farkındaydı. Ã?ne çıkıp trollerin kendisini hedef almasını umdu. (X10:y13)
Savunma pozisyonuna geçti ve karşısında duran trole eliyle "gel" işareti yaptı. Saldıracak ilk trolü beklemeye başladı.

Ready Action: Booming Blade (FRPG sf27) Att: +16 vs. AC, Dmg: 1d8+13
Darkleaf Armor (PHB sf228) +2 AC ilk saldırıya karşı
Immediate Interrupt: Shield (PHB sf161) +4 AC
Post Reply