Paragon Fight 4e ........ Hakkında yorumlar.

Farklı sistemler ve dünyalar üzerine hazırlanan aktif oyunlarımızın bulunduğu bölümdür.
Post Reply
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

Bilgisayarım yüzünden geç yazdım. Ama yazdım. :)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Liero oynamamış sanırım bir tek.
liero
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by liero »

yazdım şimdi. :)
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Ready Action: "Salak troll yaklaşsın vuracam!" :mrgreen: :mrgreen:

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

Thunderwave PHB 159 (Close blast 3, Att:13 vs. Fort Dmg 1d6+10, 3 hedef 1 kare geriye gidecek)

Böyle yazdım implent olduğu için kılıcın büyü artılarını da ekledim.

Saldırı: +6 int, +5 level, +2 magic
Hasar: +6 int, +2 magic, +2 feat (Raging Storm)

Sanırım doğrudur hesap, açık olarak buraya yazdım ki kontrol edebilinsin.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

devrimk wrote:Thunderwave PHB 159 (Close blast 3, Att:13 vs. Fort Dmg 1d6+10, 3 hedef 1 kare geriye gidecek)
Böyle yazdım implent olduğu için kılıcın büyü artılarını da ekledim.
Saldırı: +6 int, +5 level, +2 magic
Hasar: +6 int, +2 magic, +2 feat (Raging Storm)
Sanırım doğrudur hesap, açık olarak buraya yazdım ki kontrol edebilinsin.
Çok zekice bir saldırıydı tebrik ederim. :mrgreen: diğer oyunlarımda olsa, bu manevrayla exp ya da DM puanı kazanırdın Devrimk... Ama neden bu oyunda da olmasın. 1 DM puanı yazıyorum hanene.

Zekice, heroic, dramatic, vs etkileyici RP ya da hareketlere bundan sonra DM puanı vereceğim ve her 5 DM puanı = +1 Reputation puanına dönüşecek.
Reputataion puanı faydalarını ilerde izah edeceğim.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

dwaxer wrote:.
Mark eşyalarının arasında "Ritual Component" yazıyor ama kaç para değerinde olduğu yanına parantez içinde filan belirtilmemiş. Yani ismi var ama gerçekte componentin yok! :mrgreen: İstersen kalan 185 gpden bir kısmını componente dönüştürebilirsin, bir defaya mahsus.

.
150gp yi, malzemeye dönüştürdüm. :)
Kendi doğanı öğren, bütün yanlarını kabul et, egemenlik ancak o zaman başlayabilir. Kendini reddetmek herşeyi reddetmektir.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Dwaxer benim tetikleyicilerde hasar indirimi var hocam onların hasarı indirmesi gerekmiyor mu ?
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:Dwaxer benim tetikleyicilerde hasar indirimi var hocam onların hasarı indirmesi gerekmiyor mu ?
Evet, pardon. Düzelttim onu sen hasar almadın, onun yerine -2 ceza vs. 101 Hit Point ile en dayanıklıları sensin.

Ayrıca böyle pek çok görmeme, unutma sonucu hatalarım olacağını zannediyorum; siz oyuncuların devamlı bana yardımcı olması uyarması gerekecek.4e ileriki seviyeler, forum FRPsi için oldukça zor. Hatırlanacak milyon tane detay var. Gerçi 3,5e olsaydı da ileriki seviyelerde detaylar aynı ölçüde artardı herhâlde.

Neyse: Starrfell bir şey görebiliyor muyum diye sormuşsun oyun içinde: Hayır, gizemli ses yukarıdan, sizin tepenizden geldi. Karanlık olduğundan seçemedin kim ya da ne olduğunu.

.
devrimk
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by devrimk »

dwaxer wrote:
Starfell wrote:Dwaxer benim tetikleyicilerde hasar indirimi var hocam onların hasarı indirmesi gerekmiyor mu ?
Evet, pardon. Düzelttim onu sen hasar almadın, onun yerine -2 ceza vs. 101 Hit Point ile en dayanıklıları sensin.

Ayrıca böyle pek çok görmeme, unutma sonucu hatalarım olacağını zannediyorum; siz oyuncuların devamlı bana yardımcı olması uyarması gerekecek.4e ileriki seviyeler, forum FRPsi için oldukça zor. Hatırlanacak milyon tane detay var. Gerçi 3,5e olsaydı da ileriki seviyelerde detaylar aynı ölçüde artardı herhâlde.

Neyse: Starrfell bir şey görebiliyor muyum diye sormuşsun oyun içinde: Hayır, gizemli ses yukarıdan, sizin tepenizden geldi. Karanlık olduğundan seçemedin kim ya da ne olduğunu.

.
Bu triggerlerın çalışma prensibi nasıl? Oyuncu mu seçiyor?

Last Ditch Evasion bu triggeri seçtiyse sadece -2 ceza değil ayrıca bu tur stun oldu Starfell. Diğer triggerin kullanılması anlamsız kalıyor (Unbreakable) onu saklayabiliyor mu?
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

devrimk wrote:Bu triggerlerın çalışma prensibi nasıl? Oyuncu mu seçiyor?

Last Ditch Evasion bu triggeri seçtiyse sadece -2 ceza değil ayrıca bu tur stun oldu Starfell. Diğer triggerin kullanılması anlamsız kalıyor (Unbreakable) onu saklayabiliyor mu?
Özel olarak ben bir tercih belirtmedim. Sadece çok yüksek hasarlarında Last Ditch Evasion kullanılmasını istedim.Takdir edersinizki forum üzerinden oynadığımız için yüksek yada düşük zarlara karar verme insiyatifi Dm de oluyor. Ancak eş zamanlı olarak sürece etki edebilseydim. Unbreakable ' ı tercih ederdim. Ã?ünkü [5+3(Con modif.) = 8] hasar indirimi yapıyordu ki buda saldırının benden sadece [5] Hp götürmesi demek olacaktı. Dediğim gibi ben etki edebilsem Unbreakable'ı kullanırdım. Hemde saldırı yapardım.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

Starfell wrote:
devrimk wrote:Bu triggerlerın çalışma prensibi nasıl? Oyuncu mu seçiyor?

Özel olarak ben bir tercih belirtmedim. Sadece çok yüksek hasarlarında Last Ditch Evasion kullanılmasını istedim.Takdir edersinizki forum üzerinden oynadığımız için yüksek yada düşük zarlara karar verme insiyatifi Dm de oluyor. Ancak eş zamanlı olarak sürece etki edebilseydim. Unbreakable ' ı tercih ederdim. Ã?ünkü [5+3(Con modif.) = 8] hasar indirimi yapıyordu ki buda saldırının benden sadece [5] Hp götürmesi demek olacaktı. Dediğim gibi ben etki edebilsem Unbreakable'ı kullanırdım. Hemde saldırı yapardım.
Tamam düzeltiriz onu, sorun değil.

.
Mark
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Mark »

( Daunting Light) (Cleric Attack 3) powerını kullanırken, radiant damage vurduğu için, kritik zarım 19-20 hatırlatayım dedim.

Illuminating Attack 11th, Radiant Servant Path Features.
Radiant vuruşlarımın kritiklerini 19-20 yapıyor.
dwaxer
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by dwaxer »

.
Tamam Starfell düzelttim senin HP durumunu 8 azalttım sadece 5 hasar almış oldun. Diğer trigger Last Ditch powerini de her mesajında altına ekleyip ayrıca en az kaç hasar olursa, vs devreye sokmak istediğini de not düşersen sevinirim.

.
Starfell
Kullanıcı
Kullanıcı

Post by Starfell »

Saol dwaxer :)
Post Reply